Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Poza tym Krzyś waży około 6 kg,wiem że to dużo,ale nie mogę go nie karmić jak jest głodny,poza tym Nicole jest gruba (od leków na astmę,poza tym niestety ale lubi niezdrowo się odżywiać),Łukasz wysoki i gruby,a ja wysoka jestem,ale biodra też mam...ale na siłkę teraz biegam,aby zrzucić troszkę
nigdy tak nie miałam,a wypiłam 3 słabe drinki,ale tyle miesięcy abstynencji swoje zrobiło,dobrze że mój Ł to złoty chłop i nie śmiał się ze mnie,ani nic nie komentuje...

, a jak w nocy się obudziłam to usiadłam i prawie płakałam, że moje dziecko mi ukradli bo jej nie było w naszym pokoju przy mnie jak zawsze, a okazało się, że moja mam ją do siebie na noc wzieła jak ja się "kompotem" naj...am
no kur wa nawet nie wie na jakie niebezpieczeństwo naraził Małego!!! Nie pomyślał,że mogłam się rozwalać,albo coś i przygnieść Krzysia,udusić go,albo połamać!!!! Wkurzył mnie strasznie,bo 25 lat na karku,a głupek nie wie!!! boszzzzzzzzz!!!!
ona w roku jak zje 10 bananów jest dobrze,na święta ma zawsze szał i zjada może z kilo mandarynek,a tak to od czasu,do czasu truskawkę jakąś i nic poza tym. A przez 2 lata borówki wpierniczała,że aż miło,a teraz nie i koniec