R
rojku
Gość
Kota moja dziś spała w rampersie z krótkimi rękawkami i nogawkami przykryta tym co zwykle. Teraz też tak urzęduje 
Tak się zastanawiam, czy jak już nasze dzieci będą siedzieć, to można je w basenik w cieniu wsadzać?
Na razie myślę, żeby zamówić kojec/łóżko turystyczne, bo jak jedziemy np. na budowę, to nie mam nawet kawałka miejsca na ziemi równego i zatrawkowanego, żeby małą położyć, a łózko to jednak byłaby tez izolacja od ziemi.
Tak się zastanawiam, czy jak już nasze dzieci będą siedzieć, to można je w basenik w cieniu wsadzać?
Na razie myślę, żeby zamówić kojec/łóżko turystyczne, bo jak jedziemy np. na budowę, to nie mam nawet kawałka miejsca na ziemi równego i zatrawkowanego, żeby małą położyć, a łózko to jednak byłaby tez izolacja od ziemi.

Cala noc sie meczyl, pobudki co godzine, glodny nie jest bo nawet jak oferuje mleko to nie chce, herbatke tez tak sobie a o 3.50 przebudzil sie i do 5.20 gaworzyl, jeczal, podplakiwal :-( Juz nie wiem co robic, czasem wydaje mi sie ze budzi sie z braku smoczka bo wiadomo jak zasypia to wypada a potem jak go szuka i wystarczajaco szybko nie dam to sie wybudza, nos tez pewnie mu przeszkadzal ale smarowalam mascia mentolowa dla dzieci smoczek bo to najblizej nosa i potem o 4 frida troche odessalam. Wogole wkurzylam sie bo zawsze rano jak maly sie budzi to A. ho bierze do jadalni i ja wtedy mge odespac 1,5h po zanim musi sie szykowac do pracy, tak wiec dzis wstal z zalem o 6 (cala noc przespal), ja sie przebudzam o 7 i slysze Bena ze steka i podplakuje, schodze na dol a A. spi w nalepsze i malego nawet nie slyszy