reklama

Grudzień 2011

Gosia to wszystkiego dobrego :) 100 lat:)

Asienka
bardzo sie ciesze ze rehabilitacja Michasia przyniosla efekty, bedzie dobrze, zobaczysz:)

A co do dentyty to ja znieczulenia nie bior, bo igly boje sie bardziej niz dentysty... No chyba ze chodzi o lczenie kanalowe to juz cos innego:eek:

reklama
Mła, na pewno jest to kilka dobrych tysiaków, zaleznie od tego jak długo się nosi, jaki aparat, jaki koszt wizyty itd. Ja nosiłam zwykły, najzwyklejszy metalowy, na górnym i na dolnym łuku przez rok, dosyć szybko mi się zęby wyprostowały. Dojeżdżałam do Krakowa, gdyż jak zakładałam aparat to jeszcze mieszkałam w Krk, później się przeprowadziliśmy, a zależało mi na konkretnej pani doktor, chciałam, żeby ona do końca zajmowała się moim zgryzem, więc dochodził koszt dojazdów raz w miesiącu. A chodziłam TU (jest cennik, można orientacyjnie zerknąć, ale wiadomo, że w większych miastach jest drożej)

Gosia, spełnienia marzeń, wszystkiego dobrego!!! :***

Czesc dziewczyny. U nas ciągle czasu brak. Prawie cały czas remontujemy dom, który dostane w darowiźnie. Za około miesiąc jak tata będzie miał urlop idziemy sporządzić akt notarialny i przeszło 2 tys. wyleci z portfela.

Tak się cieszę, że będziemy sami mieszkać i w końcu wyprowadzę się od tej czarownicy (czyt. teściowa).
Mamy bardzo dużo sprzątania i roboty w tym domu, ale marzenia o przeprowadzce w tym roku przypuszczam, że będą jak najbardziej realne.
Nie wyremontujemy wszystkiego na cycuś glancuś, ale zrobimy tak, aby można było po ludzku mieszkać i nie marznąć w zimie w tyłek.:-)

Dla wszystkich jubilatów dużo zdrówka ;-)
Nasza Karolcia w sobotę skończyła dopiero 4 miesiące, a tu są już dzieciaczki o miesiąc starsze :-D

Zmykam, bo niunia nudzi się :-)

Pa:-)

Gosia wszystkiego najlepszego :-)

asienka super że rehabilitacja Michałka daje efekty :-)

No dywan uprany zmotywowałam się :-) A mój syn znowu od godziny śpi, wstał pobawił się zjadł i zaraz usnął czyli godzinę po spaniu.
Gadam teraz z koleżanką i Ona mi mówi że jej synek ma 7 mies i je wszystko włącznie z parówką ... jestem troszeczkę w szoku no i czy nie za wcześnie na parówę u takiego maluszka.

Ja wrocilam z zakupow i czekamy na A. bo dzisiaj wraca szybciej z pracy, musimy pare czesci do auta zakupic. Zaczelo nam sie wutko sypac i sporo do robienia, ale to na raty sie zrobi- co tydzien cos.

Karkoweczka w piekarniku, ziemniaki obrane, buraczki zrobione i nawet ciaskta robie:) te na ktore przepis podala MŁA :) kule juz w lodowce- narazie piekarnik zajety:)

Lena spi w wozku, wiec mialam czas na bb:)

Kurde juz sie boje, na mysl ze pracy nie mam:(

Ostatnia edycja:
gosia sto lat!!! Obys nastepne 32 lata wygladala jak osiemnastka! ;-) Dla Oziego rowniez zyczenia, w razie gdyby mnie wywialo jutro ;-)

A ja zapycham sie chalwa....kurde, jutro skocze kupic sobie gacie pod cycki zeby brzuszysko na chrzciny wciagnely :-D

Kota, podcięlaś mi skrzydła ;P Nie mam chwilowo zbędnych kilku tysięcy ;)

2701, to już bliżej, niż dalej, a na cycuś-glancś kiedyś też będzie :)

Nikuss, Ty pracowita pszczółko! :D Daj znać, jak Ci smakują ciastka :)
Co do auta, to dopiero mi wypłynęło 150 zł na wymianę oleju i musiałam jeszcze nabić klimę, ale pojechałam do warsztatu przyjaciela mojego brata i zamiast 150-200 zł zapłaciłam... 40 zł. Ufff :)

Żabcia, jak słyszę o takich "dietach" to mi się smutno robi. Skutki mogą być odczuwalne dopiero za jakiś czas i wtedy wszyscy będą się głowić, dlaczego mały ma chorą wątrobę lub coś w tym stylu :(

Mła ja te ciasta robilam juz nie raz i sa to najlepsze ciastka domowej roboty jakie kiedykolwiek jadlam, mnie i mojej rodzinie bardzo smakuja. Mama czesto pyta kiedy robie cisteczka ;D

Venus mam apilakację na iPhonie ale po ostatniej ich aktualizacji coś się psuje.
np żeby wejść na grupę muszę korzystać z normalnej strony- a nie tej aplikacji.
Mła, izi, MamoO i mnie czeka dentysta-sadysta!! 8 do wyrwania :-(
Dorotar viesze się, że przedszkole zmieniło jednak danie i Melcia będzie mogła chodzić
asienka Michaś zadziwi jeszcze Panią Dr, zobaczysz! cieżka praca się opłaci...
Tofika myślę, że teraz już wszystko się wyjaśni i jak dziewczyny napisały refluks minie
gosia najlepszego !!!!!!!!!!!

reklama
U mnie zimno jak cholera i ponuro, do południa padało, żyć przez taką pogodę.

Byłam w jednym miejscu o pracę, brud smród i ubóstwo i daje śmieszny procent do zarobienia, że chyba na dojazd bym nie wyrobiła.

Ale przyznam, że ostatnio często myślę o własnym interesie. Z UP dają 20tyś na otwarcie działalności i trzeba sie rok utrzymać by tego nie zwracać. Nawet wziełam wniosek do wypełnienia, musimy w domu to przedyskutować i głęboko sie nad tym zastanowić.
SOSNOWICZANKA MOŻE DASZ JAKIEŚ RADY A PROPO OTWARCIA SALONU I CZY TE 20 TYS STARCZY????

TOFIKA dobrze, że to nie problemy neurologiczne ale refluks, brrr też współczuję bo my też się z nim bujamy i ciężko jest.POWODZENIA.

GOSIA wszystiego dobrego z okazji urodzin, nie ważne ile masz lat, ważne na ile się czujesz i na ile wyglądasz. A z Ciebie taka laska, że daje Ci nie więcej niż 25latek.

NIKUSS znajdziesz nową pracę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry