• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Sosnowiczanka- nie wyrobilismy sie:nerd:jak młodemu nie przejdzie do pojdziemy w poniedzialek ,o 15 zjadł mały słoik obiadku i po 1h poprawił deserkiem Nestle (serkiem) przetrzymam go do 20 juz i dostanie duza butle mleka.

Mu juz nie podajemy witaminy D odkad zrosło sie przednie ciemiaczko,i jest słonce .

Phelania to dobrze ze zjadł caly obiadek i jeszcze serek:)
Fajnie tez ze ciemiączko u was zarosło juz, my jeszcze mamy. Pediatra powiedzial ze do 1.5 roku moze nawet zarastac...

Freiya
wózeczek fajny. Ja ostatnio reklamowalam Alanka wózek w jeden dzien wieczorem go oddalam do sklepu a na drugi dzien po poludniu byl do odbioru:)

Od wczoraj mamy dywan w pokoju. Wczesniej Alan buszowal po panelach, teraz na dywaniku. Jest chyba zadowolony, siedzi, bawi sie i nie zwraca na mnie wogole uwagi:)

Sosnowiczanka ja tym razem nie kupuję już z sieci tylko ze sklepu w Warszawie gdzie w razie czego będę mogła wózek zanieść do reklamacji, a gwarancję mam 12 m-cy (i jeśli tyle posłuży to będę zadowolona za tę cenę)

Czy dzieciaczkom się już pozarastały przednie ciemiączka?! Emilka ma! :szok:

Dziewczyny muszę się Wam pochwalić, że zostanę ciocią. Mój młodszy brat, będzie miał dzidzie. Wprawdzie młodzi mają dopiero po 19 lat, ale jakoś dadzą radę. Ponoć będzie chłopczyk- Kacperek. Książki i wszystkie gazety już mam przygotowane i jutro zawiozę ciężarnej niech sobie czyta.
Maleństwo urodzić się ma w listopadzie, także Karolinka będzie miała kuzyna z tego samego roku co ona.

Wszystkie ciuszki z których wyrosła Karolinka są odłożone, także dostaną w prezencie :))

nikuss- ja mojej niuni daję witaminę D, bo tak kazał nam lekarz :)

Nikuss- ja mimo, że podaję mm, mam podawać witaminę d do momentu gdy Adaś zacznie porządnie chodzić. Póki co takie zalecenie mam od pediatry i ortopedy.
Adaś zasnął a ja się położyłam , bo mi jakoś tak słabo.. Dziś Młody próbował się podnosić z siadu do stania. Aż byłam w szoku.. Do raczkowania w ogóle się nie zabiera jakoś.

reklama
nikuss ja podaję witaminę D ale mi tu w UK kazali dopiero podawać od 6 msca.

27012701 gratulację dla brata i dumnej cioci :-)

Dzięki dziewczyny za kciuki zrobiłam test i wyszedł negatywny.

Dzisiaj był pierwszy spacer od x czasu na którym w drodze powrotnej do domku nie zmokłam nawet fajna pogoda była że mogłam dziecku ściągnąć bluzkę na krótki rękawek heh.
DO domku dotarliśmy przed 20 a co lepsze to mój syn jak usnął ok 2 h temu tak dalej śpi więc zapowiada się bawienie nocne ale cóż nie będę go zdzierać zgłodnieje to się obudzi bo tak sobie smacznie śpi w wózeczku.

Freyia fajny ten wózek oglądałam je na allegro i się zastanawiałam nad nim i baby desingn sprint i raczej zdecyduję się na sprinta bo przetestowany Maciusia 3 letni kuzyn jeszcze nieraz w nim jeździ :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry