Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Kupinosia gratuluje zeba !!!!
Powodzenia w podrózy i udanego wypoczynku! I wracaj do nas szybciutko
Powodzenia w podrózy i udanego wypoczynku! I wracaj do nas szybciutko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OJ dieta ucierpiała i to bardzo, ale od jutro znowu dietka. Jestem pozytywnie nastawiona więc dam radęAgapa to z jednej strony dobrze ze z jedzeniem bylo tak jak bylo. Przynajmniej dieta nie ucierpiala. Powiem wam ze gdybym znalazła robaka w jedzeniu to nic bym tam nie zjadła. Fuj
Phelania jak tam wyniki lotka? A moze juz jestes w drodze na Hawaje.... ;-)
Malenstwo, no to Zuzia nie zostanie jeszcze starszą siostrą, moze nastepnym razem
Dorotar dobry twoj M, obrazil sie na krowe:-) Ja do 24 miesięcy swojego zycia ciągłam cycka i nie bylo mowy zeby bylo inaczej, mama nie chciala mnie juz karmic a ja plakalam i nie rezygnowalam z tego za nic w swiecie. Zaczela pic jakies gorzkie zioła, zeby smak mleka zmienil sie. No i podzialalo. Nie pamietam zebym kiedykolwiek pila mleko czy cos na mleku: jakas kaszke, zupke, maslankę, budyn, kefir... No nic... Odkąd odrzuciłam cycka nie mialam w ustach mleka i chocby niewiedomo co mleka do ust nie wezmę! Fuj
Gorące dania były dobre i ciasto:-)
od kiedy tylko dostałąm @ , to nigdy nie miałam żadnych bóli, to co się dzieje po porodzie to masakra...
.
Ja tez oglądałam ten program, masakra z tą cebulą...dobrze że Ci dania z cebuli mąż nie zafundował:-)

, czyli zamiast mniej pracy zrobiłam sobie więcej. Ale fajnie myje podłogi i zbiera siersc psa a chce miec super czyściutko dla Lenki...
Nie powiem zebym sie wyspala...