Najlepsze życzenia dla LENKI !!!
U nas też staram się trzymać"godzin"z jedzeniem,kąpielą,spaniem.Nawet jak byliśmy na weselu to wybiła godz.kąpieli,a ja mężusia -łokciem w żebra i dawaj na górę do pokoju kąpać i lulać nasze Lalinki

. Ale dzięki temu oszczędzamy dziewczyna stresów i wiem mniej więcej kiedy i co mogę sobie zaplanować z pracami domowymi czy zakupami itp.
Wkurzyłam się bo wieczorem zadz.moja mama,że przyszło pismo z MOPSu,że nie podtrzymują swoją wcześniejszą decyzję i "olewają"moje odwołanie w kwestii zaniżonego dodatku do wychowawczego

A ja miałam nadzieję,że na jednym piśmie się zakończy i uzyskam to o co walczę,a tu masz....WOJNA-będę się dalej odwoływać.
Ogólnie mam strasznego doła,ale to chyba już temat na Grupę Zamkniętą,a nie na forum. Najważniejsze,że córcie mam zdrowe.
Dziewczyny czy któraś z was wyprawia PIERWSZE URODZINKI swoim maluszką w inny dzień niż faktycznie wypadają? Nasze urodzinki wypadną w piątek no i jest problem,żeby wszystkich chrzestnych zgrać na ten dzień bo dwoje z nich mieszka spory kawałek od naszego miasta,a poza tym mój M.z reguły wraca do domu po całym tyg.pracy przeważnie w piatek późnym popołuniem.