• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

salsik, współczuję że musisz dalej pisać do mops-u..., mam nadzieję że to cos da...
Mła, ja nie mam pomysłu na buty, sama musze sobie kupić ale jakies kozaczki na wysokim obcasie, mam z tym problem bo ja mam dośc szczupłą łydkę i trudno mi znaleźć kozaki w których nie wyglądałabym jak kot w butach...

reklama
Witajcie Mamuśki,
Najlepszego dla małej ksieżniczki LENKI:*****
Dzieki za wyrazy współczucia dla kolezanki:* z M troche pogadalam i mi przeszło.Suuuper spowiednik jest:) W sumie jezdzi na taksówce i sie nasłucha od ludzi co nie co:-)Czasem jak mi powie co Ci ludzie wyrabiaja to az nie chce sie wierzyc:szok:
U nas dzien minał szybko choc marudzenie było,wczoraj myslałam ze z M pojedziemy z młodym na ostry dyzur...szedł na czworaka reka mu sie podwinela i trzymał smoka w buzi tak nie fortunie uderzył buzka w podłoge ze caly sliniak był we krwi:szok:nie moglam z M zatamowac panika w domu zwilzenie tetrówki zimna woda i po górna warge...wydaje mi sie ze to bylo dziasło ...dzis niechcacy ruszył paluszkiem i znów mu troche poleciało..no mowie wam dziewczyny co my wczoraj przezylismy z M gdyby nie M to u mnie panika na calego:zawstydzona/y:
Salsik- nam wychodzi wtorek wiec albo zrobimy tydzien przed albo tydzien po:-)
Mła- ja ogólnie nie chodze w botkach wiec Ci kochana nie pomoge:blink:u mnie pełen luz dresik i na miasto:-DChyba ze jakas uroczystosc czy jakies wyjscie no to kozaczki na plaskim do kolan;-)
Inka- u nas tez Alus tatusiowy jak tylko przychodzi rano z pracy to mlody uhahahany od ucha do ucha, a u mamusi tylko marudzi i wszystko na nie...:baffled:

Dziewczyny jutro ostatnia deska ratunku mam wizyte PRYWTNIE w domu Pani Dr. do której bede chodzi od listopada bede kombinowac z tym L4 jak mi nie da to bede musiala isc do pracy:angry:Trzymajcie &&& wizyta na 11.00 ehhhh

Phelania, a to Młody nawywijał, tak mamę w błogosławionym stanie stresować...dobrze że nic mu się nie stało powaznego A kciuki jutro potrzymam:-)

Ja czuwam, małej temperaturę kontroluję, ale jest chyba lepiej niz wczoraj (nowy lek pewnie działa), więc mam nadzieję, że niebawem pójdę spać...

Salsik-nasze wypadaja we wtorek ,wiec ja na pewno zrobie impreze roczkową juz po- bo w sobote-chrzestna jest z Poznania, rodzice moi maja jeszcze dalej-wiec na pewno w tygodniu by nie dali rady.

Ja ogladam Mamma Mie- na TVP2-ze wzgledu na muzyke uwielbiam ten film

Ostatnia edycja:
aga,Phelania uspokoiłyście moje sumienia bo miałam wyrzuty sumienia,że pierwsze urodzinki-NAJWAŻNIEJSZE ,a wyprawiamy je w inny dzień niż faktycznie wypadają.
Też zaczęłam oglądać Mamma mia,ale dziewczynki zaczęły sie wiercić i wyłączyłam telewizor bo oglądać musical na wyciszonym dźwięku to trochę coś nie hallo;-)
Spadam lulu-spokojnej nocki Mamuśki i Maluchy!

Tak zaczęłyście rozmawiać o urodzinach, to aż sprawdziłam co to za dzień wypada Anieli. Wydaje mi się, że to nie ma większego znaczenia czy to będzie dokładnie ten dzień, czy +/-tydzień

Kota kuchnia dziś miała być. Jest?

Salsik Emilka ma urodziny 13 w czwartek ale my całą imprezkę przenosimy na tydzień między świętami a nowym rokiem, moi teściowie i Emilki chrzestna muszą dojechać z innych miast i tak będzie wszystkim wygodniej. W dniu urodzin tylko sami będziemy świętować, jakiś torcik i prezent od nas.

Cześć cioteczki z rańca..my na nogach od 4.30, ale dopiero teraz połowa rodziny wyruszyła z domu, więc mamy wolne;-) Noc koszmarna:-(:-( I tyle w temacie;-)
Tofika, zdrówka dla Lenki, biedna z tą gorączką:-(
Sosnowiczanka, trzymam kciuki, żeby max 5 dni @ było..:tak:
Agala, super ten basenik - ale modelka w nim najlepsza:-)
Dorotar, byłaś u tego dentysty??
Asko, jak po imprezie?;-)
Mła, dobrze, że nic się nie dzieje z Miśką, może faktycznie to po tej maści - oby szybko zeszło..co do córuni tatunia- u nas jest tak ze starszą, Marta woli...moje rączki;-) Więc wiesz;-):-)
Salsik - masz rację, nie poddawaj się tak łatwo i nie dawaj tym babom w Mopsie!!!
Co do urodzin - my robimy w inny - Marysia ma 25 (niedziela), a Martusia ma 30 (piątek)..i chyba w tym roku zrobimy dziewczynkom własnie 25-go, w niedzielę..
Phelnia, to żeście wczoraj mieli "przygody"..czyli dziąsło rozwalone u Alanka? Kciuki oczywiście zaciśnięte na dzisiaj!!!

Dzień dobry,ale w Łodzi pogoda pod psem-pochmurno,że w ogóle nie widać,że dzień wstał,a mam w planach na dziś wyprawę do miasta po jakieś butki dla ziewczynek na zimę.
Dzisiaj to mamy huczną imprezkę na BB tylu jubilatów:tak:
ZDRÓWKA DLA CAŁEJ SIÓDEMKI!

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej
maxwell bardzo fajnie było, mała ponoc przerażona na początku (bo poszła prosto ze spacerku z moją mamą) ale potem wszędzie raczkowała, bawiła się zabawkami bujakami itp, mały nie chciał wyjść po 2.5 h zabaw! powiedzial że jak się wyspi to znowu idziemy haha a jak był pierwszym razem to musiałam z nim chodzic po tych tunelach a teraz nawet nei patrzał czy jestem tylko po picie przychodził. bylo miło, pyszne ciacho i gorąca niebiańska czekolada.. mały grzeszek:)

wszystkim maluszkowm w dniu"miesięcznic" wszystkiegoooo naj naj, samych słodkośći w życiu;*

Chwalimy się!

Mała już od kilku dni puszcz się trzymanego miejsca i robi 1,2 kroczki po czym łapie za inne miejsce, generalnie robi to gdy wie ze obok jest miejsce do ktorego chce przejsc i moze się złapac-asekurantka. Ale wczoraj w tej sali zabaw pusciła takiego stoliczka i poszła do karuzeli, zrobiła ponoc 5,6 kroków----- niestety mnie ta przyjemnosc ominęła bo moja siostra z nią wowczas chodziła i pilnowała jej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry