Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pytało więcej dziewczyn, ale już nie zaznaczałam. Nocka była dużo lepsza niż ostatnie, ale to jeszcze nie to. Mam nadzieję że teraz będzie już coraz lepiej. Dziękuję wam za pamięć, jesteście kochane.Mła- dobre z tymi kanapkami!!Się pewnie kolega zdziwił hehe
Asienka- trzymam kciuki!
Netka - masakra, czy nie zbyt nadgorliwi ci lekarze?
Agapa - jak nocka?
U nas nic nowego.
Cały czas mam krwawienie, ale chyba mniejsze...czekam do końca tyg i znowu do gin chyba...
Żabcia, my też mieliśmy kiedyś 2 chomiczki i jeden zagryzł drugiego, a potem ten co został zasnął mi dosłownie na ręku i już się nie obudził. Dziewczynki też płakały.Byłam już na zakupach Maciuś po drodze usnął więc rozebrałam go i położyłam do łóżeczka i wzięłam się za sprzątanie kuchni jak skończyłam postanowiłam iść do mojego chomiczka pobawić się z nim i co się okazuję otwieram domek a on się nie rusza bo umarł może to i głupie ale jak o tym piszę to ryczę jak bóbr i złapałam takiego doła że już nic nie robię tylko siedzę.
Kochana zagłosowane i link puszczony dalejMam prośbę do tych z was które mają FB
zagłosujcie raz dziennie na mojego bąbla
https://apps.facebook.com/casting-na-smyka/zdjecie/cc0f210cd0444325103c14faa1fc11aa#_=_
A potem suksesywnie jakoś poszło- oczywiscie dużo rozmowy na ten temat. Jak jest fajna stomatolog to idzie to wypracować wspólnie, ale musi mieć podejście do dzieci.