Netka jak lezalam z Fabiankiem w szpitalu to za pierwszym razem lezala ze mna na sali cyganka taka po 30 bardzo sympatyczna kobitka, czasami to umilalysmy sobie ten pobyt nocnymi pogaduszkami o ich kulturze

Za drugim razem tez trafilam na cyganke ale mlodziutka - mlodsza odemnie ale tez bardzo fajna, i tez nam opowiadala duzo i sie dowiedzialam ze u nich to tak jak u nas sa regiony, inna gwara i ogolnie to sie dziela na dwir grupy na tych lepszych i gorszych

No i ona nalezala do tych lepszych ale tez miala przeboje, i to prawda ze cyganie wybieraja sobie kobitke i ja porywaja i spedzaja z nią pierwsza noc i od tamtej chwili dziewczyna jest jego wlasnoscia ze tak powiem, ale wesela to maja cudne, pokazywala nam fotki z wesela jej siostry, te suknie i te dzieciaczki

No i fajne jest to ze sie trzymaja razem - nie wazne czy sie znaja czy nie, mowila tez o tym ze musza nosic dlugie sukienki i dlaczego, i sa mega tolerancyjni i przestrzegaja wszystkich regul.
A_gala ja tez karmie jeszcze Fabianka ale nie powiem zeby to byl pełen posilek, bardziej na zasadzie dopojenia sie lub wlasnie przytulenia, w nocy jakos sie najada albo raczej usypia bo poczuje moja bliskosc ale np jak przed 7 dam mu cycka a wstaniemy po 7 to musi dostac albo butle z MM albo kasze bo jest glodny. Ojj ja juz mialam dawno odstawic Fabiana od piersi bo mamy takie zalecenie od alergologa ale nie moge sie przemoc nie karmic go wcale, jest mi za trudno i obydwoje uwielbiamy cyckowanie wiec wiem co czujesz. Ja nawet nie wiem czy po roku dam rade go odstawic

on musi sam zrezygnowac z cycka zebym ja to zaakceptowala, narazie na to sie nie zanosi
Łysa no chorzy Ci lekarze tam sa!!!! kurde...
Dziewczyny wiecie może ile taka kupka w tym pojemniczku może leżec ?? Freiya moze Ty wiesz?? Bo tak sobie pomyslalam ze moze Łysa bys mi poczta wyslala ta probke z kupka a ja bym tutaj zrobila badanie?? Tylko nie wiem czy nadal będzie sie nadawala, bo siku napewno nie.
A jak byś zrobila prywatnie to tez trzeba miec skierowanie??