Witam Was po wczorajszej nieobecności. Mimo dnia wolnego w pracy na nic czasu nie było. Rano się wyszykowaliśmy i zawieźliśmy Melcię do przedszkola i prosto z mamą i Kacperkiem do miasta na zakupy jedzeniowe i moje zakupy zimowe i załatwianie spraw. Pół dnia w mieście spędziliśmy, nowi mi w dupę już wchodziły, głowa zaczeła boleć. W drodze powrotnej zabraliśmy Melę z przedszkola, wróciłyśmy mały został uspany, rozpakowywanie zakupów i wziełam się za obiad.
Od wczoraj same dobre wieści i oby tak dalej, przede wszystkim muszę powiedzieć, żę dotarły mojej mamy wyniki z biopsji po 2 miesiącach (miało się czekać 3 tyg) i byłam mama tez u lekarza z wynikami i na szczęście wszystko jest ok, wielka ulga, kamień nam z serca spadł, wczoraj mieliśmy 4 rocznicę ślubu, obkupiłam się na zimę-kurtka buty, torebka.
Kacperek wczoraj pod wieczór zrobił 3 samodzielne kroczki, oczywiście przy mamusi-kochany mój maluszek-cieszyłam się jak głupia aż moja siostra przyszła ze swojego pokoju, bo czemu ja się tak drę.
Dzisiaj ujrzałam u mojego syneczka przy porannej zabawie 5 ząbeczka-lewa górna dwójka.
A więc wszystko fajnie i były wczoraj okazje do świętowania.
Dziś mały dał mamusi pospać do 7.20 i wszystko rano na łep na szyję było szykowanie się, może Kacperek się zlitował nad mamusią dlatego, że mamusia wczoarj do 23 posiedziała a o ej godzinie to ja już normalnie śpię.
A jeszcze powiem, że kupiłam już prezent Kacperkowi na urodzinki i moja mama też.
Głosujcie na Kacperka
https://apps.facebook.com/casting-na-smyka/zdjecie/973258effa7f7429be55602f9b36c48d
Lecę Was nadrabiać.
Całuski spóźnione dla Krzysia i dzisiejsze dla Aleksego i Saruni.
KUPINOSIA fajny prezent dla dziadków.
FREYIA zagłosowane.
EWA dzięki za radę w sprawie dentysty.
Kurna LYSA współczuję tych chorób, to się Ben nacierpi, mam nadzieję, że to nie jest jednak krztusiec.
A nie można tak w UK zrobić badnie krwi i moczu na własną rękę-prywatnie?
Doczytałam, współczuję Ci tego wszystkiego, tych problemów.TULĘ
MŁA dentysta??? EWKA mi radziła w sparwie Amelki a dla naszych grudniaczków to myślę, że to jeszcze odległe czasy.
NETKA trzymam kciuki oby tylko badania Wam zrobili.
Ja ostanio na rozmowy w toku w pracy zerkam bo mam telewizor i w sumie ciągle tvn leci i w głowie mi się nie mieszą te ich tematy ostatnio co jeden to głupszy.
VIOLETT twarda jesteś.
A Ty byłaś już z Mariczką u dentysty?
Jak Fabianek po nutteli?
MALEŃSTWO moja Mela na wielu zdjęciach wygląda starszą.
Zdrówka Zuzi.
SOSNOWICZAKA aaa co mi tam zapytam, jak włosy??
A_GALA ja karmię tylko w nocy więc to nie jest jakiś pełny posiłek.
PYSZCZEK świetnie, że wyjazd udany.