malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
zabcia fajny torcik
Inka jaka Aleks ma smieszna powazna minke
Netka ja wybierajac sie na studia tez pojechalam z walizkami a nie mialam gdzie spac i pamietam ze zostawilam ze w przechowalni na dworcu i lecialam szukac mieszkania hhaha i spanie na podlodze tez przezylam i stosy toreb zabieranych z jedzeniem z domu
niezapomniane czasy
Mła usmialam sie z tych baranow kolezanki tez tak mialam raz mialam jak poszlam do fryzjera i mi zrobila poroza normalnie rogi wstydzilam sie isc w nich na wesele wracalam do domu z placzem a w domu umylam glowe i poszlam w prostych
ale polewke mieli niezla ze mnie
Majeczka super wiesci oby sie Wam udalo
Olenko buziaczki dal ciebie:**
u nas rano tez byl piekny snieg mala stala z A w oknie i ogladala jak pada niestey przez chorobe nie moglam wziasc jej na dwor
po dlugich poszukiwaniach kupilam kurtke ach a teraz pada okropny deszcz i zmywa piekny snieg
Milej soboty kochane:**
Inka jaka Aleks ma smieszna powazna minke
Netka ja wybierajac sie na studia tez pojechalam z walizkami a nie mialam gdzie spac i pamietam ze zostawilam ze w przechowalni na dworcu i lecialam szukac mieszkania hhaha i spanie na podlodze tez przezylam i stosy toreb zabieranych z jedzeniem z domu
Mła usmialam sie z tych baranow kolezanki tez tak mialam raz mialam jak poszlam do fryzjera i mi zrobila poroza normalnie rogi wstydzilam sie isc w nich na wesele wracalam do domu z placzem a w domu umylam glowe i poszlam w prostych
Majeczka super wiesci oby sie Wam udalo
Olenko buziaczki dal ciebie:**
u nas rano tez byl piekny snieg mala stala z A w oknie i ogladala jak pada niestey przez chorobe nie moglam wziasc jej na dwor
po dlugich poszukiwaniach kupilam kurtke ach a teraz pada okropny deszcz i zmywa piekny snieg
Milej soboty kochane:**
Bylam autem po zakupy kupilam dzis Pomysł na "Papirus" zobaczymy czy to takie smaczne ,kolezanka zachwalała
Własnie usypiam młodego a pozniej budze M i zobaczymy spacerówki,bo juz ten nasz jest za ciezki niestety nie daje rade go pchac

Nigdy bym nie pomyślała bo na dole nic się nie działo. A ja w nocy smarowałam mu górę dentinoxem.. I nic nie pomagało
Więc mamy 5 ząbek.