Ja już nie wiem co mam w tej nocy robić? W dzień jest ok, nie marudzi, a gdy tylko zaśnie nie ma godziny całej przespanej. Dziś tak się wiercił że jestem cała połamana, bo spałam tak powyginana, że szkoda gadać. Resztka dentinoxu zużyta ale i tak nic nie pomagało. Muszę zamówić dziś ibufen w aptece, jutro rano pojadę odebrać. Nie chcę go faszerować lekami codziennie ale jak jeszcze raz tak będzie to mu podam bo szkoda i jego i mnie.
Inka - moj Adaś mimo złych nocek śpi od 20:30 do 7:30-8:00. Więc nawet ok.
Sosnowiczanka, Inka- ja kiedyś lubiłam takie smakowe piwa, najbardziej żółty REDS, ale teraz pachnie mi normalne piwo i nie dodaję już soku. Najbardziej lubię tyskie. Choć ja w ogóle prawie nie piję alkoholu, tylko piwo może raz na miesiąc więc często mam tak , że mam ochotę tu i teraz a jak nie mam to już następnego dnia ochota przechodzi ;-)
Mła- śliczna dynia, a podświetlona naprawdę EFEKTOWNA
Netka- ja miałam już ciemniejsze włosy, nawet taki karmelowy blond. Ale M. zawsze lubił mnie w blondzie i to takim bardzo jasnym (beżowym). Tylko że od tych jego zachcianek moje włosy są tak przetlenione że hej.
U nas śniegu kupa, idziemy z małym na mecz- bo dziś M. zaczyna sezon na hali. Dziś przynajmniej nie leje, więc wyjdziemy na powietrze.