Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Kota- też nosiłam aparat i od pół roku mam zdjęty i zakładam tylko retainer na noc. Ale nie strasz mnie że do końca życia mam go nosić? Mam jeszcze podklejony retainer od wewnętrznej strony zębów na stałe, ale jak mi tego nie zdejmą to oszaleję.
Milva- obrączek jeszcze nie ma, miały być w zeszłym tygodniu i nie było , teraz mają być w tym i siedzę jak na szpilkach, bo ciągle nam termin przekładają. M. nie ma nic do ubrania, ja z resztą też. Jedyne co mamy to alkohol i soki.
Inka- trzymam kciuki za staranka
U nas nocka w sumie ok, Adaś budził się tylko jak smoczek mu wypadł albo chciał pić. ALe za to ja miałam jakieś głupie sny i ciągle się budziłam. Miałam iść na poczte i do apteki i LEJE jak nie wiem co ! Oj czuję już zbliżający się okres bo już dzwoniłam do M. żeby mi kupił coś słodkiego, haha..
Milva- obrączek jeszcze nie ma, miały być w zeszłym tygodniu i nie było , teraz mają być w tym i siedzę jak na szpilkach, bo ciągle nam termin przekładają. M. nie ma nic do ubrania, ja z resztą też. Jedyne co mamy to alkohol i soki.
Inka- trzymam kciuki za staranka
U nas nocka w sumie ok, Adaś budził się tylko jak smoczek mu wypadł albo chciał pić. ALe za to ja miałam jakieś głupie sny i ciągle się budziłam. Miałam iść na poczte i do apteki i LEJE jak nie wiem co ! Oj czuję już zbliżający się okres bo już dzwoniłam do M. żeby mi kupił coś słodkiego, haha..
Mam nadzieję, że w końcu przestanę na dobre krwawić od tabletek po tym opakowaniu, już jest dobrze , ale ciekawe co po @ znowu.
Obydwa to rodzaj retencji po leczeniu.
W zeszłym tygodniu po rocznej przerwie wybrałam sie znów. Tym razem jeden ubytek. Pomalowali jej tego ząbka i kazali jeszcze z dwa razy przyjść (w tygodniowym odstępie) na kolejne malowanie. Inna możliwość to borowanie jak u dorosłych ale tu dzieciak by mi sie totalnie zraził do dentysty. Na razie dla Oli fasoli to żaden stres. Dentystkę wybrałam z dobrym podejściem do małych pacjentów. Na koniec dała balonika i Młoda nie może sie doczekać kolejnej wizyty.
Dziewczyny a jak u Waszych starszaków w tym temacie ?
Cos pieknego...Młody po sniadaniu chodzi z dwoma zabawkami po mieszkaniu i cos tam gledzi
Zrobi sobie drzemke to pojade autem na szybkiego na targ i dzis po taniosci zrobie pomidorówke...M spi po nocce ale mam go budzic o 12 do pracy:/ i znó samotni...