Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Milva, dzięki kochana :* Co do teściowej, to może i dobrze, że nie ma "czas"A szalik... oby nie był różowy
)))
Pytałaś kiedyś o zmianę czasu... To był raczej krótkotrwały problem. Miśka budzi się standardowo, między 5 a 6. Raz tylko zaczęłyśmy dzień o 4:20, ale z tym da się żyć. Byleby po nocach nie płakała.
Bardzo podoba mi się pomysł Tz z karmnikiem! Spróbuje zagadać do M. Moja koleżanka ma firmę i sprzedają takie cudne, z wikliny i wydrążonej kory brzozy. Moglibyśmy powiesić taki na balkonie. Tylko nie znam się dla jakich to ptakówZresztą same zobaczcie, jakie ładne Wnuk
Maxwell, cóż za pytanie! Oczywiście, że tęsknimy! Bardzo się cieszę, że najgorsze już za Tobą. Pierwsze dni w nowym miejscu zawsze są smutne, ale jak już człowiek oswoi nowe 4 kąty, potem już sama przyjemnośćOby Wam się cudownie mieszkało! :*
Venus, jak już wypucowałaś swoje, to może wpadniesz do mnie?Wyczyny Miśki mnie mobilizują i sprzątam więcej niż zwykle. Jednak czasu ciągle mało, więc chętnie skorzystałabym z Niewidzialnej Ręki
BTW, jakoś niezręcznie pisać o tym na FB, ale masz bardzo ładne brwi. Nie wiem, czy naturalne, czy wspomagane, ale aż wpędziły mnie w kompleksy i poczułam się zapuszczono-oskubana![]()