reklama

Grudzień 2011

reklama
kartka_na_roczek_dziewczynki_3d.jpg
Wszystkiego najlepszego dla Anusi i Halinci .

Moje dziecię zasnęło pewnie wstanie o 20 i będzie rządzić pół nocy.Mam dość ostatnio ta jesień źle na mnie działa:(

Dziekuje dziewczyny za trzymanie kciuków i za dobre słowa

lysa
-efferalgan zdecydowanie jak ma gorączke, viburcol jest uspokajający
Dorotar-tak sie skomplikowało że trudno nam sie dogadać, na to składa sie kilka spraw

Anusia,Halincia wszystkiego najlepszego dziewczynki, samych słodkości w życiu, sto lat, 1000 buziaków

Lysa- nam efferalgan bardzo pomógł na gorączkę, lepiej niż ibum- z 39 stopni w pół godziny było już 37.

Dziewczyny wysiadam.. Cały dzień sama, chora z chorym dzieckiem. I jeszcze mam @. Wszystko mnie boli i nikt mnie nie rozumie.. Adas śpi a ja leżę bo już nie mam siły na nic.

Ja dopiero teraz.
U nas nocki lepsze. Ja dziś cały dzień zajęta. Piekę ciasta na chrzciny P. brata córki. Zdążyłam jednak wyskoczyć na 2 spacerki:-) Wieczorkiem razem posprzątaliśmy i mamy już porządek. Jutro dalszy dzień robienia ciast, ale rano chcę wyskoczyć na jakieś zakupy dla siebie-myślę o butach na zimę bo nie mam.

Wszystkiego najlepszego dla naszych jedynych bliźniaczek. Dużo zdrówka i radości każdego dnia.

Hejka)

Wszystkim solenizantom zdrówka i sto lat dzieciaczki

Nie udzielam sie ale staram sie wieczorem czytać co u Was i zagladac na zamkniety

Nadal jestem u rodzicow, tym razem jakos lepiej jest, mama nie zrzędzi i nie udziela non stop rad- wiec jest ok,

U mnie z moim M zawirowania-kurcze jest źle-padło nawet słowo rozwód z moich ust, nie wiem jak to ogarnać- przyjeżdza w sobote i bedziemy rozmawiac-jest przecież Ola-dla niej jest wspanialym ojcem....
Trzymajcie za mnie kciuki,zeby mnie nie poniosło podczas rozmowy w sobote

Mła-współczuje nocki, oby to był jednorazowy wyskok,
Inka- tule, ale dobrze zrobilaś z tym tortem-czasem mam ochote też tak zrobic,
Netka-myśle o Was codziennie, bedzie ok,trzymaj sie
Maxwell-dobrze ze juz sie przeprowadzilaś i do nas wracasz
papayko- oby z Twoim M nastały lepsze dni, nie ma nic gorszego niż milczenie,
Nastazja-oby ta noc była lepsza

U nas tez liche noce wiec ide spac-dziasła spuchniete, slinotok po pas ida czwórki,:szok:

miłej nocki
Mam nadzieję że jakoś się dogadacie. Trzymam kciuki.
ty tu o 4 a my wyglądamy jeszcze na ostatnią dwójkę.

Powiedzcie co lepiej dac malemu na noc viburcol czy efferalgan w czopkach?
Tak jak dziewczyny pisały :efferalgan bo viburcol jest na uspokojenie

reklama
Musialam tu wejsc na chwilke po to by zlozyc zyczenia naszym rocznym ksiezniczka
Halinko i Aniu wszystkiego co najslodsze dla Was i moc ogromniastych buzialow od bb cioci i Zuzi :****

Piotrusiu dla Ciebie też mnostwo buziali na 11 miesiecy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry