reklama

Grudzień 2011

Agapa biedny ten Twój Mikuś, ciągle coś. Wytrwałości kochana:*
Phelania nie nie nie, dzięki wielkie:P POwiedzieliśmy sobie z M. "never ever";P
Sosnowiczanka żadnego miejsca nie szykują dla mnie, przecież wiesz, że mam takie zdanie co do 2 dziecka co Ty. Gorszy dzień Mikusia działa na mnie jak najlepsza antykoncepcja hehe

reklama
maleństwo , Kupinosia , papayka , Sosnowiczanka dziękuję w imieniu Maciusia za życzenia :-)

kota super że wszystko w porządku z ciążą, jak ja bym chciała być już w takim stanie jak Ty i Phelania

Maciuś wstał zjadł obiad ja poprzestawiałam meble w pokoiku a mały szalał potem popstrykaliśmy zdjęcia powygłupialiśmy się obejrzeliśmy serie bajek i Maciuś znowu usnął i śpi a ja się obijam.

Sto lat dla Maciusia!!!

Kota jeszcze raz gratki i spokojnych 9 miesięcy!

My mieliśmy dzis bilans na rocznika, Ben akurat zasnął i spał 10 minut więc musiałam go obudzić więc płakał i był marudny. Z testów dostał grzechotke do ręki zeby zobaczyć czy chwyta, pytała czy juz ogląda zabawki zamiast wkładać do buzi, potem dała koralik zeby zobaczyć czy chwyta pensetowo, i czy odkrywa zakryte przedmioty więc smoczek był schowany pod chuteczka. Potem juz zadała pytania bo Ben zbyt placzliwy był. Pytała czy jak wkładam mu lyzeczke do paszczy to czy chce zabrać i sam sobie włoży, czy podciaga się do stania, czy wkłada i wykłada przedmioty z pudełka, czy wskazuje palcem jak coś chce, czy robi papa i jakie słówka mówi tzn czy wydaje jakies rożne dźwięki. Czy tańczy/porusza się w rytm muzyki, czy je. W sumie nic wiecej, Ben robi wszystko o co się pytała (tyle co każdy grudniaczek). Nie pytała o żadne dziwactwa. Waży 10.2kg i ma 79cm więc jest dość długi. Sorki ze w złym wątku ale oba dzieciaczki marudne bo Zuzia teraz jest chora i nie spała wczoraj do 2 w nocy bo tak ja kaszel męczył więc oczywiście obudziła Bena i koniec spania był o 5.20 ;-( jestem zmęczona. Buziaki dla wszystkich ;*

Venus dobrze to ujelas- gorszy dzien (zazwyczaj noc) Alanka so super antykoncepcja :) Moje dziecko kochane najbardziej na swiecie, ale jak marudne jest przez 3 godz w srodku nocy to mam ochote wystawic go za okno. I nie wyobrazam sobie miec wtegy dwójke takich:no: oj nie.... Nie na moje nerwy... Dlatego podziwiam Kote i inne dziewczyny co swiadomie sie na to decydują. Chociaz moze inaczej bym na to patrzała gdyby Alan nie mial kolek przez 3 miesi i zęby wyszly bezobjawowo.

Netka co sie stalo w sklepie?

My tez mamy bilans na roczek?????????????

dobry wieczór
ja dopiero znalazłam czas by do Was zajrzeć!

Maciusiu wszystkiego najlepszego dla Ciebie!
Agapa dużo zdrówka dla Mikiego, żeby nie było żadnych komplikacji.
Kota a Tobie SERDECZNIE GRATULUJE! spokojnych pozostałych miesięcy.ja jednak obstawiam chłopaka :-)
Netka :* tulę mocno!

ja byłam dziś wyrwać górną prawą ósemkę... maskara! szczegółów Wam oszczędzę ale ból nie do zniesienia!!
na szczęście Młody u dziadków, mają mi go odwieźć jak już zaśnie. nie mogę go nosić ani się przemęczać bo grozi mi krwotok...

reklama
Venus, Sosnowiczanka- powinnyśmy podać sobie ręce. Ostatnio jak M. wspomniał o drugim bobo, to przypomniał mi się mój poród i już mi przeszło. Nie musiałam już sobie przypominać kolek i ząbków, hahaha. Choć jak patrze teraz na śpiącego Adasia, to warto było dla niego to przeżyć.
Kota - cieszę się że wszystko u Was dobrze- ja już bym pewnie wymyślała imię :)
Agapa- zdrówka dla twojego Miśka.. Adaś też chory , niby już dużo lepiej, ale coś tam w nosie gra a nie idzie tego odessać :(
Inka- współczuję bólu..

A ja dziś zobaczyłam białą krechę na górnym dziąśle.. Czyli lada dzień wyjdzie kolejna dwójka. M. w pracy- ma jakąś imprezę, a my już w łóżku. Szczerze mówiąc padam na pysk. Aaaa zapomniałabym - byłam na przymiarce i znowu zmiana koncepcji ale już ostateczna. Postanowiłam skrócić sukienkę nad kolano, bo za było super, ale nie zatańczyłabym nic, bo szło w niej zrobić jedynie mały krok, a z rozcięciem trudno byłoby zachować tak mocno ołówkowy krój. Butów nadal brak- znalazłam fajne w Mohito, ale najmniejszy rozmiar to 36 i były za duże :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry