• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Aga wielki urodzinowy buziak dla Olenki:) I wszystkiego dobrego!

Asienka gratuluję upragnionego MAMA!
U nas tez nowe slowo, od wczoraj Alan jak cos chce mowi DAJ :)

Nocka ciezka, od 23 do 4 znowu robilam za "smoczek" a o 7 pobudka:baffled: Młody zasmarkany, ja tez. Do pracy znowu nie poszlam i zapowiedzialam ze i jutro nie idę:) A co :)

hej hej

u mnie juz lepiej:) Dzis z M sie posmialismy troszke (ogólnie) ehhh...pogoda do duppppyyy:angry:M pojechał do pracy ,młody sobie ucina drzemke a ja mam chwilke na BB:-)

Kupinosia- raczej na 100% 8 grudnia mam usg 3d i zobaczymy ,ale Marcelek rozkraczył sie na calego:-Dfotek nie wkleje bo same "narzady sa" wiec maluszka calego w okazalosci nie mam.
Agapo- na dwójce sie raczej zakonczy:-DMoze za5 lat jakas wpadka :-Dale raczej nie,....hihihihi

Oleńko - Najlepszego 100 lat!!!

Heh właśnie siedzę sobie w pracy i co widzę, prawie że na wsi, vis a vis mojego salonu ustawiły się cwaniaki, czyt. policja i łapią:-D.

A ja jeszcze godzinka w pracy i do lekarza jadę ze swoim bolącym kręgosłupem, ech ponad miesiąc na tę wizytę czekałam, potem da mi pewnie rehabilitację ale to chyba już po nowym roku się zapiszę bo teraz nie dam rady.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry