reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka jezeli ma katar to pewnie ma zapchane kanaliki łzowe i stad to lzawienie, jeżeli pojawi się żółta wydzielina to może mieć zapalenie spojowek więc jak pójdziesz to popros o kropelki do oczu w razie co ;*

U nas nadal wysypka, rano dostał temperatury 38.5, zostawilam go w przedszkolu, dali mu calpol i jak dzwonilam o 12 to spał ale miał juz tylko 37.2 więc spadła. Dzwonilam do lekarza mówią ze być może złapał kolejnego wirusa albo zeby jakby miał się gorzej to jutro wezmę go na wizytę. W pracy poprosili mnie o wyciąg jego akt od lekarza zeby mieli dowód ze on jest chory a ja nie robię sobie wakacji jak nie jestem w pracy!!!!! Tak się wkurzylam ze się poplakalam bo wychodzi na to ze ja sobie sciemnilam i wypoczywam w domu pojeb*!!!!

Sto lat dla Olooooooo!!!!

reklama
Wszystkiego dobrego dla Olusi

inka ja to bym nawet chciał, żby te Twoje przeczucia sie spelnily, bo jak wczesniej chcialam chlopaczka, to sie w mojej zakochalam i druga niunia bylaby super :D

kota nie martw sie przeziebieniem. Ja tez tak mialam na samym poczatku. Nic sie nie stalo, Aniela okaz zdrowia :D

sosnowiczanka, to poszlam w trendy chyba (akurat te, ktorych nie lubisz :D ), bo wlasnie dzis bylam u fryzjerki i mam troche podgolone :D Ale sie od razu czlowiekowi humor poprawia :laugh2:

Lysa ucaluj biedaczka Bena w czolko

Ma któraś może u siebie rolety dzien noc? Jak tak, to czy warto, i czy jak cale okno jest zasuniete, to puszczaja duzo swiatla?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziekuje wszystkim za miłe słowa :*

Byłam z Benem w szpitalu No nic w przedszkolu nie zjadł, miał trzy długie drzemki co się nie zdarza i 38.3 jak go odbieralam no i wysypke oczywiście. Czekaliśmy 2h, obejrzeli stwierdzili ze wysypka wirusowa więc tak jak myślałam tylko ta temperatura mnie zbila No ale przynajmniej sprawdzilam. UWAGA sprawdzili mu mocz! Pierszy raz i wszystko czyste a sprawdzali potyczkami, nie w laboratorium ale widocznie jakby coś miał to by na tych znakowanych patykach wychwycilo. Jestem wymeczona. Jeżeli jutro będę nadal miała dola to idę na miesięczne chorobowe na stres i mam ich gdzieś! Wylecze Bena w domu przez ten miesiąc a i nie beda mogli mnie zwolnić plus wiadomo pełna wypłata. Idę spać więc dziękuje ze mogę się wam wyzalic :*

łysa zdróweczka dla Bena. Jak masz możliwość to idź na to chorobowe przynajmniej odpoczniesz od tych zje** w robocie i doleczysz Benia.

Oleńko sto latek !!!

Dzisiaj spędzam samotną noc bo M poszedł na nockę bo ma szkolenie, a że jestem cykor to mam nadzieję że nie będę się budzić na każde stuknięcie :-)

Dzisiaj mój M stwierdził że zamiast tego drożdżowego mogłam zrobić bananowca (chodziło o chlebek bananowy) :-)

Maciulek śpi od ponad pół godziny a ja jeszcze chwilkę posiedzę i pewnie też się położę bo nie wiadomo jaka będzie nocka bo dzisiaj coś marudny, no i w nocy zrobił pobudkę o 3 i spał z nami dospał do 9. Pewnie idzie kolejny ząbek tylko na razie nic nie widać.

Wszystkiego najlepszego dla Oleńki!

Ja umieram bo mam mega @. Dziewczyny marudzą jedna przez druga jakby się ze mną solidaryzowały i tez miały @. Tragedia...

A ja zaraz oszaleje!! Jestem sama z Młodym a on nie śpi i urządza mi mega awanturę! Jest ryk i histeria!
Wysiadam...

Zabierzcie go bo oszaleje!!
Mam cały dzień mega ciśnienie a tu jeszcze taka atrakcja na wieczór!!

inka tulę:* nie wiem jak jest u Ciebie ale u mnie im bardziej się denerwuje tym bardziej mały daje mi w kość...reaguje złością na złość. Spróbuj go uspokoić, zostaw go w bezpiecznym miejscu i wyjdź na kilka sekund wyciszyć się do innego pomieszczenia. My "samotne mamy" mamy przekichane;/

reklama
inka trzymaj się kochana, mam nadzieję że Aleksy już poszedł spać i da Ci się wyspać i wypocząć w nocy.

Maciuś przed chwilką zjadł kaszkę i coś chyba nie śpi, albo rzuca się tak po łóżeczku aż się boję iść bo jak mnie zobaczy to wstanie a nie chce mi się siedzieć do nie wiem której. Wyłączyłam tv w domku cisza posłucham chwilkę i jak się okażę że młody śpi to pójdę też spać bo co tu samej robić.

Qrde obchodziłam dzisiaj sklepy i nie znalazłam spodni dla Maciusia były fajne bardzo mi się podobały no ale były zwężane do dołu takie perfidne chłopięce rurki i stwierdziłam że Maciuś będzie beznadziejnie wyglądał w nich do adidasków.

Do góry