Nastazja 
jutro Wasz dzień

będzie dobrze, 3mam kciukasy!
AnwetW INKA Violett Kota Milva Ewka i inni zainteresowani bądź nie ;P dziś wieczorem pojawi się oferta Paki w oddam, sprzedam, kupię na grudniówkach, bo już pomału wyzbywam się rzeczy. Już 3 rzeczy sprzedałam :-):-) Pojawiają się koleżanki, które licytowały(?)

i wydzierają ode mnie rzeczy ale SPOKOJNIE nie oddam im wszystkiego. No i nie będę wystawiać na allegro, zaproponuję cenę, podam konkretne wymiary i opis (?) jak będę mieć czas(?) i oczywiście jestem też otwarta na Wasze propozycje co do cen. Na prawdę, co ma wisieć w szafie to wolę komuś oddać. Dziś koleżanka 3 rzeczy wyrwała za 6 dych i nawet się nie zająknęła, jeszcze podziękowała...

i wybiegła, żebym się nie rozmyśliła( a tak an serio kończyło jej się okienko, bo jest nauczycielką w szkole na przeciwko) hahaha
Łysa ja myślę, że to nerwobóle. Ty już po prostu w ten sposób odreagowujesz, Twoje ciało... Znam to, bóle w klatce, nie wiedziałam od czego, chodziłam po lekarzach, przychodziło co jakiś czas i ściskało mnie tak, że nic nie pomagało, ani leki ani odpoczynek... Podświadomie to się działo. Robili mi nawet echo serca, myśleli, że to to... JEDNAK to nerwobóle...Ja się wcale nie dziwię, że je masz. Mam nadzieję, że w końcu się polepszy u Ciebie.
ŻABCIA kolejny raz Maciek mnie rozbroił. NARA? Hahahaha. Co do lizania, wczoraj była u mnie koleżanka w pseudo getrach ze skóry węża hahaha Nina nie mogła się opamiętać i lizała ją non stop. A jak jej zabraniałam to motywacja była jeszcze większa.
Sergi garnuszek na klocuszek jest wg mnie hitem. W rodzinie dzieci mają i zajebista sprawa. Ninka uwielbia-chyba w końcu go im zabiorę i przywiozę mojej królewnie. To jest ten etap na właśnie taką zabawkę.
Milva hahahah do internatu, to się naśmiałam
Malenstwo się tak nie chwal hahah-my do 9 spałyśmy

też nie jest źle.
Mikołajkowi, Zuzi wsiego najfajniejszego
No a Martusi na roczek!!!Pociechy z mamy, taty i siostry
i żebyś zawsze grzeczna była, duża i zdrowa rosła

Nina ma 1 drzemkę. Ja z P dalej nie rozmawiam. Pogoda do bani.
NUDA! W domu burdel na kołkach ale nie chce mi się sprzątać ;(