reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

sto lat dla Karolinki (asko) i Mikolajka (venus):**

Nastazja wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:pP braciszka do kompletu dla Adasia(w wybranym dla Was momencie:p) miłości, wsparcia i przede wszystkim czasu dla siebie::*******

Lysa
kochanie bylas na pogotowiu??
Sosnowiaczanka moja tez ani mysli isc spac . Wczoraj poszla o 23:30:wściekła/y:

reklama
Malestwo nawet mnie nie strasz ze mogę siedziec z nim jeszcze dwie godziny:szok: Póki co bawi się, na spiącego nie wygląda, ale mam nadzieje ze zaraz zacznie trzec oczka:)

maleństwo, Sosnowiczanka jak ja dobrze Was rozumiem. Młody też chodził bardzo późno spać- ok 22-24 i miałam tego dość.
teraz pozwalam mu spać tylko raz w ciągu dnia. dziś obudził się o 7:40, drzemkę miał jakoś 13-14:30 i padł mi o 19:30 :-)
czasem ok 17-18 ma kryzys ale wtedy staram się go jakoś zająć, by wytrzymał do kąpieli.

ja oglądam KSW i miałam robić album ale po prostu brak mi materiałów i nici z tego.

maleństwo, sosnowiczanka współczuje... u nas Michał od bardzo dawna śpi raz dziennie nie dłużej niż 20 minut, budzi się koło 8 i w okolicy 11-12 ma drzemkę później cały dzień do mycia jest na chodzie, często tak jak u inki między 17-18 mamy kryzys ale jak mu minie to do 19.30 wytrzymuję bez problemu:) później się myjemy i najczęściej przy butli zasypia w okolicach 20.10:)
a jak mi padnie drugi raz na drzemkę (co zdarza się rzadko) to zasypia najpóźniej o 22...

łysa trzymaj się !!!

A my dzisiaj posiedzieliśmy u znajomych do 24 i Maciuś z nami usnął dopiero w drodze do domu bo wcześniej ani mu się widziało spać był tak zajęty heh.
Obaliłam ze znajomą 2 butelki winka i było całkiem miło tak sobie posiedzieć odpocząć i się pośmiać. Teraz siedzę po kąpieli i czekam aż się M umyje i ogoli i zmykamy do łóżka :-)

Dzien dobry!
Lysa - jak tam, mam nadzieje, ze wszystko dobrze....
Tofika - trzymam kciuki za Babcie!
Maly spi - od wczoraj straszny kaszel i chyba poczatki kataru, goraczki brak, bylismy wczoraj tez u pediatry - osluchowo czysto, tylko gardlo b. czerwone....
Co podawalyscie maluszkom na kaszel? Po prostu straszny jest, nie dal mu spac... co godzina pobudka, kaszel i placz...

reklama
Samych słodkości i radości dla Karolci !

Nastazja- MIŁOŚCI , MIŁOŚCI I JESZCZCE RAZ MIŁOŚCI !

Papayko-
my dostawalismy PULNEO 3x dziennie ale to chyba na recepte , zdrówka dla Igorka !
Lysa- trzymaj sie bidulo :(
Tofika- jak babcia ?
Rojku- najwiekszym sukcesem szatana jest przekonanie człowieka o jego nie istnieniu, czyli to tak odwrotnie niż z Bogiem
kota- ja w ciąży miałam znieczulenie miejscowe jak mi kaszaka wycinali na plecach i powiedzieli ze nie dam rady bez tego znieczulenia
Sergi- moje dziewczyny obie lubiły , Kaśka nadal, ten garnuszek na klocuszek a zwłaszcza przykrywkę od niego. Zamykanie/otwieranie
Milva- Bartuś to daje czadu, nie ma litości. Oby jak szybciej mu przeszło to gnębienie mamy
Dorotar- oby nie choroby !
Sosnowiczanka- Ty to nie masz nudów w pracy :)
27010- gratulacje dla bratowej !
Ewka- doradź proszę bo masz starszą córcię. Jak myślisz do jakiego wieku takie mebelki pasują do pokoju dziewczynki. Do 10 lat gdzieś tak ? czy tylko dla przedszkolaków ? http://allegro.pl/myszka-miki-minnie-disney-lozko-lozeczko-nowosc-i2809940564.html Chciałabym tak pokoik małej urządzić

Chrzestna mojej Oli jest w ciąży ale sie cieszę ! To młoda mężatka. Już wiem komu oddam ciuszki po dzieciach.

Ostatnia edycja:
Do góry