reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

A gala wczoraj wlasnie czytalam i sie usmialam, jaka to ona jest biedna:)

Kota masz racje,mojemu P zadko sie zdarzaja takie sytuacje ze narzeka bo np od kad urodzil sie Fabian to on wstaje do Mariki w noc, jak wrocilam ze szpitala z malym to tez ona wstawal tylko po to by mi podac Fabian do karmienia itp. W czasie choroby dzieci tez wstawal zawsze i mi pomagal ale dzisiaj w nocy to mnie mega wkurzyl;/ I obiadu miec nie bedzie:p za kare:)
Gratuluje wygranej:) A gdzie wygralas??:)

a cd ciazy to kochana ja z Fabianem mialam tak samo, zero objawow. A z Marika bolal brzuch, wymiotowalam co chwila itp - w drugiej ciazy zdarzylo mi sie to naprawde kilka razy tylko i tez juz schizowalam ze cos jest nie tak, ze nic nie czuje itp

reklama
Witajcie kochane.
Niewiem co mam wam dziś napisać. Staram się jakoś walczyć ze sobą i z dziećmi. One szaleją, bałaganią, garnek poszedł w ruch:-D a ja trochę na lapku, trochę z dziećmi. Zaraz biorę się za obiad-tak na szybko żurek z białą kiełbaską i jajkiem:-) Co ja mam ze sobą zrobić żeby było lepiej???

Muszę sobie poszukać jakiejś fryzurki ładnej

Oj doczytałam zaległości i mogę spokojnie poczytać.
Ja też jestem mega nie wyspana, bo Zulka znowu smarczy - chyba zęby. Mamy na razie te dwie jedynki na dole i tyle. Dziąsła spuchnięte, ślinotok na całego i ręce w buzi ale na razie nic nie widać tylko smarki się pojawiły. Nocki mam zarwane, bo dosłownie co godzinę pobudka. Potem starsza mnie w nocy nawiedziła że nos ma zatkany, a mężol gdzie?.......na delegacji-ehhh. Jak zawsze on wyjeżdza a ja mam sajgon.
Zasypiam na biurku, w dodatku ten śnieg-wrrrr.
A popołudniu musimy biegać na roraty, bo siostra sprawdza czy dzieci komunijne są. W pon i śr napisałam ze Kami ma treningi więc nie będzie jej na roratach.

Zulka odkurzacz uwielbia - najlepiej to sama zajęłaby sie odkurzaniem. Lekarzy na razie też sie nie boi. Przychodzi nasza lekarka do domu to ładnie daje sie zbadać i pokaże gardełko, a potem kibicuje Kami jak ta głośno oddycha przy osłuchaniu:cool2:

Violett, kara musi być ;) ja ostatnio mojemu M. powiedziałam (jak mnie wnerwił), że będzie klęczał na grochu przodem do ściany i nad głową będzie trzymał gar z zimną wodą (Net-ka, dzięki za tą karę!!!), no spojrzał na mnie, jak ja idiotkę, a później się śmiał cały dzień, oczywiście do kary się nie zastosował...
A trany wygrałam tu: Baby under Construction: Wyniki konkursu z Tranem Möller's, uwielbiam tego bloga :)

Agapa, TAK, nowa, ładna fryzura to jest zawsze coś, co poprawia kobiecie nastrój, niech nasze ekspertki się wypowiedzą, Sosnowiczanka, Dorotar :)

NETKA super, wiedziałam że Nina nie ma żadnego ZD, bo jakby ona miała to chyba większość naszych dzieci też:-D

KOTKA już się radziłam i miałam obcinać jak zwykle na króciutko, ale stwierdziłam że tym razem może zostawię ciut dłuższe

Zanim nadrobię wszystkie weekendowe i wczorajsze posty..
Netka- chciałam ci powiedzieć że bardzo się cieszę z tej cudownej wiadomości, choć już dawno wiedziałam że Ninka jest zdrowa. I jak dla mnie ma piękną urodę w której nigdy nie doszukałabym się jakichkolwiek Wad.
No i zgodnie z obietnicą mam nadzieję ze dołączysz do naszych staraczek :) Buziaki dla ciebie i malutkiej!!!!

Net-ka!!!! tak strasznie się cieszę!!! kochana w końcu możecie odetchnąć i pewnie wypłakać wszystkie nerwy i napięcia!!! lekarzy nie skomentuję, ale cholera no ktoś powinien ponieść odpowiedzialność za takie decyzje.

reklama
Do góry