reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

dorota to jezeli to owsiki to na bank nie pomoga te leki. Musicie brac wszyscy, kazdy domownik.
Mi nasz lekarz wszystko wytumaczyl. Owsiki sie roznosza baaardzo szybko, najczsciej pod paznokciami. I jezeli ma je Mela to wlasnie kazdy musi brac leki bo kazdy z Was moze je miec.

reklama
Agapo-sssuper ze wrócilas;P co do fryzury- to najlepsza zmiana dla kobiety i POMAGA!!! ja tez musze zrobic cos z moja czupryna:baffled:chce kolor zdjac i zrobic ciemny blond...lub jasny braz...ale to na urodzinki Alusia...
Jestes twarda babka...masz dla kogo życ!!!
Netka- hurrrrrrrrraaaaaaaaaaa hurrrraaaaaaaaaaaa no to teraz wycałuj Ninke!!!ze tyle wytrzymala z nerwowa mamusia:-D To święta miną wam przesympatycznie!!!
Łysa- dopiero doczytalam oj ty nasza bidulko niech Cie tam szybko kuruja i wracaj do domku...dobrze ze na Świeta nie dostałą stego zapalenia płuc...odpoczywaj póki mozesz;pzdrowia zdrowia!!

Kota- ciiiiiii tylko sie nie denerwuj kazda ciaza jest inna i ja jestem tu przykladem z Alusiem czulam sie swietnie az za dobrze a w tej chodze jak potłuczona...a co najlepsze ze mnie juz spojenie pobolewa a to dopiero polowa ciazy...

A mi młody spi od 14 i jeszcze nie wstał ,wkurza mnie ta pogoda bo zimno jak cholera a sniegu nie ma:((((

Netka super! Wreszcie nerwy z głowy!

Kota nie martw się. Ja też żadnych objawów nie czułam!

Łysa trzymam cały czas kciuki, żeby śszubko wróciła do domu. Ale najpierw niech Cię wykurują dobrze!

Agapa pomyśl w jakich fryzurkach się czujesz dobrze. Ja jak raz na jakiś czas czasem zrobię coś nie po mojemu, to nie jestem potem zadowolona. Nie chodzi mi o to, że musi być tak, samo. Ostatnio sobie zafundowałam coś nowego na głowie i jestem bardzo zadowolona, ale ja lubię mieć krotko i z odrobiną szaleństwa. Jak nie ma tej odrobiny, to jestem nie do końca usatysfakcjonowana :)

Z brzuchem u mnie lepiej, ale nie mogę jeść nic poza białymi bułkami, piciem herbaty i ryżem, bo od razu ból wraca. Muszę sobie więc troszkę popościć.

Dziewczatka ja tylko na chwilkę wpadłam przekazać Wam info. 5 Grudnia o 17 w Tarnowie, 6 grudnia o 17 w Krakowie i 16 Grudnia o 17 w Lubniewicach będzie prawdziwy Święty Mikołaj z Laponii. Jestem organizatorem tej imprezy i bardzo serdcznie Was zapraszam jeśli któraś da radę. Będzie teatrzyk dla dzieci w który elfy razem z dziećmi zawołają Świętego Mikołaja, sam Święty mówiący po fińsku / angielsku oraz zdjęcia z Mikolajem. Impreza bezpłatna więc jak macie czas i jesteście w okolicach - przyjdźcie!!

Kacperek śpi, strasznie go męczy kaszel, biedna aż stęka, chyba go aż boli, Mela zaraz zaśnie a ja się wziełam za prezenty póki w domku jestem. Robię dla przyjaciółki kalendarz własnoręcznie z naszymi wspomnieniami najlepszymi, zdjęciami i cytatami. Mam nadzieję, że będzie się jej podobać.
Jeszcze muszę coś zrobić dla mamy, męża i siostry ale kurcze pomysłów nie mam-może coś podpowiecie co mogę zrobić własnoręcznie.

Hej dziewczęta.
Nie odpiszę Wam, poczytałam tak 5 przez 10, bo dziś czasu brak. Praktycznie cały dzień poza domem byłam. U ciotki P... i od niej zadzwoniłam do Genetics, ona mnie nakręciła, żebym zrobiła to dziś a nie w czwartek jak kazali.
Ogólnie powietrze ze mnie zeszło ale dopóki nie dostanę do ręki wyniku to nie odetchnę to końca. Mam nadzieję, że już tam nic w tej krwi nie wyrośnie, skoro nie wyrosło do tej pory. Jak wiecie zalogowałam się na zakątku21 i tam też już obwieściłam dobrą nowinę.
Zostanę z nimi też, to co się wydarzyło w ostatnim czasie sporo mnie nauczyło. Więcej pokory, więcej zrozumienia i potrzeby zmiany życia na jeszcze lepsze, intensywniejsze... Trzeba doceniać co się ma... a rzadko doceniamy, że mamy zdrowie, czy dach nad głową...dopiero jak coś się dzieje, człowiek przytomnieje. Ja z tych modlących ale nawet kościół ostatnio nie dawał tyle siłe ile zwykle daje i modlitwa i Eucharystia... Poważnie. Kiedyś po mszy rosłam w siłę a ostatnimi czasy... wyłam w ławce jak porąbana... wychodziłam z konfesjonału zabeczana.
Dziś wiem, że są ludzie obok nas, są mamy obok nas i całe rodziny, które borykają się z zajebistymi problemami. Cieszą się podwójnie z każdego sukcesu i podwójnie cierpią po porażce.
Chcę uczyć Ninę tolerancji dla odmienności. Myślę w przyszłości o integracyjnym przedszkolu i szkole. Mam tyle przemyśleń w głowie... nie umiem tego jeszcze poukładać.

Witam od rana w biegu, sprzątanie, gotowanie, spacer, praca... Dopiero niedawno włączylam kompa. M w pracy, Alan na szczescie spi. Przeczytam was bynajmniej w spokoju i tez sie kladę, bo jutro mam na rano. Pozniej musze isc na zakupy, kupic skladniki na tort, który M w czwartek bedzie robil, a w piątek bedziemy go konsumowac:)

Kota gratuluje wygranej:)
A z tej bezobiawowej ciąży to ty sie ciesz.... W ciąży z Alankiem to ja sie czulam duzo gorzej niz chora. Bóle brzucha, bóle piersi, wymioty, zawroty głowy, mdłości... Tragedia...

Ewka dzis w sklepie pierwszy raz widzialam lalki monster high.. OMG ale lalki :szok: Jako ze mam syna i jeszcze malego to sie nie rozgladam za takimi zabawkami, ale te robią wrazenie! Najbardziej podobał mi sie samochód z tej kolekcji :)

Agapa dobra decyzja-zapusc troszkę, obiecuję ze bedzie ci ładnie!!!

Netka wiedzialam ze wszystko bedzie ok. Kiedys pokrótce opowiedzialam mojemu M waszą historię i pokazalam zdjęcia Ninki i wiesz co mi powiedzial? Zebys powiedziala tej doktórce ze sama ma downa... (nie chcialam ci tego pisac zanim sie nie wyjasniło;) )

Milva szkoda ze z nianią sie porzegnaliscie... Moze ta starsza pani bardziej Bartusiowi bedzie pasowac?

Nastazja super ze wszystko sie udalo, milo ze strony wlasciciela hotelu z tym prezentem:) No to przy zmianie nazwiska czeka cie trochę chodzenia i wymiany papierów,no i jeszcze przyzwyczaic sie trzeba bedzie:) A buciki nie obtarły? ;-) No i z niecierpliwoscią czekam na zdjęcia pary młodej!!!!!!!

Agapa Fryzury krótkie / strona 1 tu masz mnóstwo fryzur z krótkimi wloskami, tylko sie nie zrazaj, bo polowa to fryzury bardzo awangardowe, na dole strony masz wyswietl kolejną stronę i tak caly czas az znajdziesz cos dla siebie, a znajdziesz na pewno!

Dorotar zdrówka dla dzieciaków!

Sosnowiczanka-zakochalam sie w jednym kolorku włosków eeeehhh piekny:p na taki poluje dzieki tej stronie;P

aefa.jpg

reklama
nooooooo ładny a co to za kolor??????Jak z blondu na taki przejść?
Twarz w gratisie taką z fryzurą chcę...To mnie Phelania zdołowałaś na Świętą noc-pasztet ze mnie.

Ostatnia edycja:
Do góry