Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
;-)dzien dobry!!
Sosnowiczanka, Kuba też ostatnio wcinał zupę pieczarkową, bardzo mu smakowała i nic się złego później nie dzialo.
Agapa, odtwarzacze za udział w roratach? yyyy, dla mnie to mega poroniony pomysl, dzieci chodzą do kościoła dla korzyści materialnych, a nie z potrzeby serca, coś tu jest nie tak.
Rojku, co za przygoda.... współczuję! Milva, kurcze, no to już w ogóle masakra, jak go ugasiliście?
im bliżej wizyty u gina, tym większy stres... mam nadzieję, że wszystko jest w porządku i ciąża się rozwija..
Dziewczyny ja też sie z wami zgadzam. Ja chodzę co roku na roraty z dziećmi. Dzieci w sumie zawsze ja w miarę możliwości. I wiem jak dzieci chodziły w poprzednich latach. Pierwszy tydzień było sporo a potem coraz mniej. Było tak że tylko 5 osób przyszło. W tym roku przychodzą tłumy tzn. ponad 30 osób. U nas zawsze były jakieś nagrody dla dzieci ale nie mp3 tylko jakieś płyty, książki itp. Nigdy nie było wcześniej ogłaszane że będą nagrody a w tym roku krzyczał już 2 tygodnie wcześniej. Dla mnie to też poroniony pomysł.My po urodzinach, ale to opiszę za chwilę w wątku urodzinowymBardzo dziękujemy za życzenia
![]()
Emilka nie poczyniła z tej okazji kroków
Agapa przykro mi to mówić, ale zgadzam się z Kotą, nagrody za chodzenie do kościoła? Ciekawe ile dzieci chodzi się pomodlić a ile żeby dostać mp3
Kota! Z fasolką na pewno dobrze! Który to już tydzień? Widziałaś już fasolkę na usg? :-)
Łysa BARDZO DOBRE PODEJŚCIE!![]()
Jak szłam do siebie to zastanawiałam się, czy ubrać grzeczniejsza sukienkę (niewygodna
), czy może tę, w której byłam u rodziców na rocznicy ślubu... G. powiedział, że nową ;-) i poszłam... Na początku mnie nie poznali, bo ja w pracy taka cicha myszka jestem, a tutaj zupełnie nowe oblicze... Oj, było warto dla tych komplementów i spojrzeń... A no i zainwestowałam w majtki wyszczuplające...
;-)
Wrzucam zdjęcie, tylko robione było telefonem z lampą błyskową i wyszło przejaskrawione, więc musiałam przyciemnić ;-) No i góry sukienki nie widać, bo mam bolerko zawiązane ;-)
Zobacz załącznik 523286
Przepraszam, że napiszę tylko o sobie ale nie mam siły.
Rano Mela mi płakała w przedszkolu, że zostać nie chce, biedna ale musiałam ją zostawić, wyszłam z przedszkola i rozpłakałam się sama w aucie.
Pojechałam do domku, uspałam małego, został z siostrą moją i pojechałam do pracy a raczej porozmawiać z szefową. Tak więc oficjalnie jestem już bez pracy.
W czwartek wraca mama i będę szukać innej intensywnie, choć nie łudzę się, że do Nowego Roku coś znajdę.
Teraz jedynie porozsyłałam wiadomości do znajomych i na necie szukam.
Teraz mały wstał, a Melę ja zabrałam z przedszkola i pytam czemu płakała to mówiła, że nie chciała zostać bo bardzo za babcią tęskni.
O jejku, jakie wy szczuplutkie jesteście.No i sie pochwalilam i koniec suksesow, od tamtej pory Marika nie zrobila na nocnik, ale moze tez dlatego ze byli u nas goscie- lwasnie poszli i nie sadzalam jej az tak czesto. No nic jutro P w domu z dzieciakami to moze jemu sie uda praktykowac to dlaj bo ewidentnie Marika wie o co chodzi tylko jeszcze nie potrafi az tak zasygnalizowac chociaz pieknie mowi siku i kupka
Lysa super ze gdziess razem wyjdziecie, nic nie cieszy bardziej niz troche oddechu od dzieciA cd Zuzi to nauczy sie napewno
Sergi bosko wygladalasJa tez sie poczulam kobieta jak bylismy na tej 18 P siostry ciotecz nej na ktorej wygladalam tak
kazdy chwall ze super figura po 2 dzieci itp, i P zrozumial ze nie jestem ttylko matka dzieci ale kobieta![]()
Ahh obroslam w piorka na tej 18
Dorota mysle ze podjelas dobra decyzje z praca, nie ma co na sile chodzic, kosztem swoim i dzieci i nic nie zarabiac
Cd odpieluchowania to nie chce czekac do lata, bo Marika ma juz skonczone 2 lata i mysle ze to ten czas.
Kurcze Dorota szkoda ze wczesniej nie przypomnialas o tej fajawsze wam taniej by wyszlo i tata by zarobi;![]()
Pewnie ci przyjemnie z takim ciepełkiem między nogamiPęcherz mnie wykończy. Kurde ale tu cisza-widać, że Piątek wieczór!!!Cholera niby takie tu wszystkie modlące, a po dyskotekach w adwent się porozchodziły pewnie ;P A chora Anetka siedzi z termoforem w kroku...:-);-)
![]()

Tamten sobie jelenia szukał, niech sobie kogoś innego poprosi a nie P. który ma 4 dzieci do opieki. Wrrr, do tej pory odzywamy się tylko służbowo.
Siedzę w bardzo fajnym stroju szlafrok i dresy i czekam kiedy szanowny kolega pójdzie.