reklama

Grudzień 2011

Wszystkiego najlepszego dla jubilatów

Tylko na chwilkę wpadłam, bo czasu brak...
Dzisiaj zrobiliśmy Lence pobieranie krwi na morfologie, nic się nie dzieje, ale dostałam skierowanie...Płakała troszkę...
dorotar, współczuję i trzymam kciuki za ciebie..

reklama
SOSNOWICZANKA wiesz wczoraj myślałam o tym i ja zrobiłabym to samo ale trudno, było mineło.O
bym coś znalazła w miarę dobrego niekoniecznie w zawodzie.

TOFIKA dzięki.

Ostatnia edycja:
Łysa mam nadzieję, że już z Benem i Zuzą ok ;) Dali Ci dziś popalić i bawcie się z A jutro do upadłego-czuję, że może zakończyć się ta impreza soczystym spotkaniem w sypialni ;):-D:-)
Violett pięknie wyglądałaś, w życiu bym nie powiedziała, że rodziłaś ;P
Sergi powlewam i Tobie ;) Chyba nie muszę mówić, że ciśnienie mi skoczyło jak zobaczyłam Ciebie taką seksowną. Bosssko !!!Śliczna!
Dorota ja myślę, wierzę w to, że się znajdzie dla Ciebie praca szybciej niż myślisz i nawet może będziesz bardziej zadowolona. Dobrze, że z szefową ok się rozstałaś-grunt to nie palić za sobą mostów. A ręce mam jak papier ścierny ja też!!!Od chodzenia bez rękawiczek ;/;/ Ble!
Sosnowiczanka ;D chętnie bym się załapała na kawałek mięska. Uwielbiam swojej roboty, wędzone. Rarytas! Fajnie, że Twój M umie takie rzeczy!

Aśko i Dagne spóźnione życzonka urodzinowe!!!!100lat!!Zdrowia i pociechy z Robaków MaŁYCH ;))
Zobacz załącznik 523345

Żeby było śmieszniej- mam zapalenie cewki moczowej. Chyba nie muszę mówić co przeżywam. Rodzice przywieźli mi specyfiki z apteki, już się nafaszerowałam. Jem kabanosa. Muszę jeszcze termofor sobie zaaplikować. Moja córka już śpi. Padła. Dziś tylko jedna drzemka koło 12...była. Same posiedziałyśmy w domku, potem odwiedziła mnie kumpela i 2 h posiedziała. Tak zleciał dzień. Jutro do kosmetyczki na brwi idę. Wyglądam już jak Majkel Dzekson...Takie mam zarośnięte ;)

Netka współczuję zapalenia, kuruj się.

Dorotar szybkiego znalezienia pracy !!!

Sergi, Violett ale z Was laseczki, pięknie wyglądacie :-)

Maciuś opędzlował 200 ml kaszy manny na krowim mleku i usnął o 21,20 ale nie cieszę się jeszcze bo może jeszcze wstać i buszować do 1. Ja sobie zrobiłam maseczkę i siedzę a zaraz idę poleżeć w wannie chociaż chwileczka tylko dla mnie i czas żeby sobie spokojnie coś przemyśleć podumać.

Rok temu o tej porze byłam już ponad 3 h w szpitalu :-)

Żabcia tak to jest-że ja pajac nadworny- powinnam teraz brylować, bawić się w przemiłym towarzystwie -nie mówię, że Twoje jest niemiłe-bo miłe jest:)- a tu cholera zachorowałam, w dodatku ja modląca- nie imprezuję w Piątki Adwentowe ;) I jak już mam czas siedzieć na BB i gadać, to wszyscy znaleźli sobie inne zajęcie. Jak to jest?! Nie ma sprawiedliwości nawet na BB! Muszę udać się na spoczynek. Bo jutro córka mnie spyta, o której poszłam spać i czemu nie wstałam równo z nią. :zawstydzona/y:;-)

A kuku:-)

dzien dobry!!

Sosnowiczanka, Kuba też ostatnio wcinał zupę pieczarkową, bardzo mu smakowała i nic się złego później nie dzialo.
Agapa, odtwarzacze za udział w roratach? yyyy, dla mnie to mega poroniony pomysl, dzieci chodzą do kościoła dla korzyści materialnych, a nie z potrzeby serca, coś tu jest nie tak.
Rojku, co za przygoda.... współczuję! Milva, kurcze, no to już w ogóle masakra, jak go ugasiliście?

im bliżej wizyty u gina, tym większy stres... mam nadzieję, że wszystko jest w porządku i ciąża się rozwija..

My po urodzinach, ale to opiszę za chwilę w wątku urodzinowym :) Bardzo dziękujemy za życzenia :)
Emilka nie poczyniła z tej okazji kroków :-D

Agapa przykro mi to mówić, ale zgadzam się z Kotą, nagrody za chodzenie do kościoła? Ciekawe ile dzieci chodzi się pomodlić a ile żeby dostać mp3 :confused::baffled:

Kota! Z fasolką na pewno dobrze! Który to już tydzień? Widziałaś już fasolkę na usg? :-)
Dziewczyny ja też sie z wami zgadzam. Ja chodzę co roku na roraty z dziećmi. Dzieci w sumie zawsze ja w miarę możliwości. I wiem jak dzieci chodziły w poprzednich latach. Pierwszy tydzień było sporo a potem coraz mniej. Było tak że tylko 5 osób przyszło. W tym roku przychodzą tłumy tzn. ponad 30 osób. U nas zawsze były jakieś nagrody dla dzieci ale nie mp3 tylko jakieś płyty, książki itp. Nigdy nie było wcześniej ogłaszane że będą nagrody a w tym roku krzyczał już 2 tygodnie wcześniej. Dla mnie to też poroniony pomysł.
Łysa BARDZO DOBRE PODEJŚCIE! :tak: :-D Jak szłam do siebie to zastanawiałam się, czy ubrać grzeczniejsza sukienkę (niewygodna :dry: ), czy może tę, w której byłam u rodziców na rocznicy ślubu... G. powiedział, że nową ;-) i poszłam... Na początku mnie nie poznali, bo ja w pracy taka cicha myszka jestem, a tutaj zupełnie nowe oblicze... Oj, było warto dla tych komplementów i spojrzeń... A no i zainwestowałam w majtki wyszczuplające... :-p ;-)

Wrzucam zdjęcie, tylko robione było telefonem z lampą błyskową i wyszło przejaskrawione, więc musiałam przyciemnić ;-) No i góry sukienki nie widać, bo mam bolerko zawiązane ;-)

Zobacz załącznik 523286

Przepraszam, że napiszę tylko o sobie ale nie mam siły.
Rano Mela mi płakała w przedszkolu, że zostać nie chce, biedna ale musiałam ją zostawić, wyszłam z przedszkola i rozpłakałam się sama w aucie.
Pojechałam do domku, uspałam małego, został z siostrą moją i pojechałam do pracy a raczej porozmawiać z szefową. Tak więc oficjalnie jestem już bez pracy.
W czwartek wraca mama i będę szukać innej intensywnie, choć nie łudzę się, że do Nowego Roku coś znajdę.
Teraz jedynie porozsyłałam wiadomości do znajomych i na necie szukam.
Teraz mały wstał, a Melę ja zabrałam z przedszkola i pytam czemu płakała to mówiła, że nie chciała zostać bo bardzo za babcią tęskni.

No i sie pochwalilam i koniec suksesow, od tamtej pory Marika nie zrobila na nocnik, ale moze tez dlatego ze byli u nas goscie- lwasnie poszli i nie sadzalam jej az tak czesto. No nic jutro P w domu z dzieciakami to moze jemu sie uda praktykowac to dlaj bo ewidentnie Marika wie o co chodzi tylko jeszcze nie potrafi az tak zasygnalizowac chociaz pieknie mowi siku i kupka:)

Lysa super ze gdziess razem wyjdziecie, nic nie cieszy bardziej niz troche oddechu od dzieci:P A cd Zuzi to nauczy sie napewno:)

Sergi bosko wygladalas:) Ja tez sie poczulam kobieta jak bylismy na tej 18 P siostry ciotecz nej na ktorej wygladalam tak
iwkopf.jpg
kazdy chwall ze super figura po 2 dzieci itp, i P zrozumial ze nie jestem ttylko matka dzieci ale kobieta:) Ahh obroslam w piorka na tej 18:P

Dorota mysle ze podjelas dobra decyzje z praca, nie ma co na sile chodzic, kosztem swoim i dzieci i nic nie zarabiac
Cd odpieluchowania to nie chce czekac do lata, bo Marika ma juz skonczone 2 lata i mysle ze to ten czas.

Kurcze Dorota szkoda ze wczesniej nie przypomnialas o tej fajawsze wam taniej by wyszlo i tata by zarobi;:P
O jejku, jakie wy szczuplutkie jesteście.

Pęcherz mnie wykończy. Kurde ale tu cisza-widać, że Piątek wieczór!!!Cholera niby takie tu wszystkie modlące, a po dyskotekach w adwent się porozchodziły pewnie ;P A chora Anetka siedzi z termoforem w kroku...:-D:-);-):tak:
Pewnie ci przyjemnie z takim ciepełkiem między nogami:-D

Wkurzyłam się dziś na mojego P. Dzwoni do mnie z pracy że wróci później bo bratu jego bratowej gdzieś niedaleko popsuł się samochód. Jak to usłyszałam to normalnie diabeł we mnie wstąpił. Ja tu całe dnie użeram się z dziećmi, od kilku tygodni tyłka z domu nie ruszyłam (teraz tylko na roraty), czasem czekam na niego żeby się spokojnie wysrać, a ten do mnie z takim tekstem.:angry: Tamten sobie jelenia szukał, niech sobie kogoś innego poprosi a nie P. który ma 4 dzieci do opieki. Wrrr, do tej pory odzywamy się tylko służbowo.
Zrobiłam dziś wieczorem prawie jedno ciasto. Prawie bo jeszcze jutro tylko masa i gotowe. Za to jutro jeszcze 2 mnie czeają:3BIT i sernik. Będzie ciężko bo zostaję znowu sama. P. jedzie na robotę (grosik mały ale będzie), starsze dziewczynki jadą na sztukę do seminarium, a ja znowu sama z maluszkami, ciastami i sprzątaniem.

Dziewczyny macie na oku jakiś sklep internetowy z masą cukrową i barwnikami spożywczymi? Zamówiłam na allegro, ale facet okazał się oszustem i straciliśmy ok. 60zł. Teraz muszę jeszcze raz zamówić, ale szukam takiego z przesyłką pobraniową, a nie każdy taką oferuje. Na allegro jest dość tanio, ale może macie innego taniego sprzedawcę.

Ale mnie mój szanowny M wkurzył. Czekałam na niego aż wróci z pracy a tu przychodzi później niż zwykle no ale ciul bo niby miał być objazd no ale przyszedł z kolegą i piwem nosz normalnie :wściekła/y:Siedzę w bardzo fajnym stroju szlafrok i dresy i czekam kiedy szanowny kolega pójdzie.

Do tego wstał Maciuś z wielkim rykiem i nie chce spać siedzi z nami w salonie smętny i smutny. Mam nadzieję że niedługo że mi się uda zaraz Maciulka uśpić.

reklama
A ja jako słomiana wdowa znów urzęduje wieczorami :-)
Robiłam bombki, segregowalam zdjecia i ok 1 Mlody obudził mi sie z przeraźliwym krzykiem i nie chciał spać. Chyba miał zły sen.
Teraz i pora na mnie!
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry