reklama

Grudzień 2011

W takim razie będę czekała na tortowe, ale przede wszystkim Mikołajkowe fotki :) Aż 3 ciasta? Wow, ja myślałam o jednym dodatkowym i ciastkach, ale beż Was - jak widać - jestem w lesie :)

reklama
Ja mam sporą rodzinę więc parę osób będzie. Naliczyłam 19 osób z dziećmi+2maluszków (Miki i Kajtek 5m-cy). Jak sporo zostanie to zapraszam na następny dzień na kawę :)

Mła ja ci mogę coś upiec jak chcesz:-D

Ale szalejecie z tymi ciastami, tylko jeszcze się do tortów nie dokopałam ;) Agapa, chętnie bym skorzystała, tylko że ciut za daleko ;)

Sosnowiczanka, rozłożyłaś mnie tym opisem zdjęcia klientki - truskawki, stary chłop i goła baba :D

Maxwell, z pewnością koleżanka będzie się darła przy porodzie aż miło. Ja też sądziłam, że nie będę krzyczeć, a potem przez 2 tygodnie nie mogłam chodzić, bo od krzyku nadwyrężyłam płuca i brakowało mi tchu :)
A do Papayki jadę z Tobą i Netką! :)

Sergi, szwagierka mogła być w ciąż, wiesz jak to bywa.... Póki co, Gabi jest gwiazdą i kropka! :D

Net-ka, Kota, moja mama ma kuzynkę dewotkę, która na wieść o rozwodzie w intencji "zmądrzenia " mojej mamy ponoć klęczała na grochu z uniesionymi rękoma odmawiając różaniec. Kilka lat później jej własna wnuczka mieszkająca po tym samym dachem w wieku 16 lat zaszła w ciążę. To kto tu jest ZŁY? ;)))

Rojku, rozbawiłaś mnie tym, że macie za mało miejsca w mieszkaniu :D Anielka po prostu nie jest (a może nie była, bo pisałaś 9 i mogło się już zmienić) gotowa, żeby chodzić bez podtrzymywania :)

Freiya, właśnie przeczytałam o Waszym rachunku na 7 tys! Szok! Trzymam kciuki za niesprawny licznik, bo inaczej sobie nie wyobrażam....

Mła :* jak dobrze, że jesteś znów z nami, nawet jeśli tylko na chwile! Rok sie kończy więc moze znow mniej pracy będzie a wiecej bb??

My po rodzinnej imprezie. M oczywiście wyszedł ok 18 i pojechał do pracy a ja z Młodym zostałam tam sama.
Na koniec wręczyłam zaproszenia rodzicom M, jego dwóm babciom i tyle... Reszta rodziny nie miała tego zaszczytu :-) ciekawe czy cos komentowali po moim wyjściu?
Trudno. Nie będę robić spędu bydła tylko po to by sie nie obrazili.

Spokojnej nocy :-)

Inka dobrze zrobiłaś, tez bym nie robila duzej imprezy aby wszyscy byli zadowoleni...

Mła dobrze ze znów jestes z nami.. :*

Lysa wielkie buziaki dla rocznego Bena!!!

Agapa udanej imprezy!!!

Alan rozpoczął dzis dzien o 6.30 :baffled:, No ale dzieki temu rosół juz sie gotuje, makaron ugotowany, ziemniaczki obrane... Jeszcze tylko muszę sosik zrobic, ale to juz pozniej.

Wstal zasmarkany, biedaczek, a przeciez niedawno mial katar..

Dziewczyny niedawno któras z was pisała (nie pamietam która) ze kupila krople i szybciutko minął katarek.. Pamieta ktos co to za krople byly???

Hej dziewczęta!
Mła super, że wróciłaś do naszego świata ;P już myślałam, że będzie trzeba do Ciebie jechać, przełożyć przez kolano!!!

Dziewczyny!!!Dziś odezwę się z wieczora jak czas pozwoli, bo od 13 do 15 mamy roczek Ninki w sali zabaw ;) Muszę jeszcze trochę poszykować, popakować no i wyszykować nas wszystkich.
Spadło u nas śniegu ;P fajnie jest!!

Benio!!!100lat słodziaku! Żebyś już nie chorował tej swojej wspaniałej mamie i żeby wszystkie dni były dniami śmiechu i zabawy!

f-bukiet-niebieski-z-pampersow-pieluszek-prezent-na-roczek-pierwsze-urodziny-dziecka.jpg

U nas nocka ach jakoś zleciała, ale mój syn mnie rozwalił w nocy wypił 3,5 butelki z mleczkiem, rozłożone to było na cztery razy a nad ranem chwilkę cyca pociągnął ale nie chciał za bardzo, chyba go odstawię niedługo od piersi.
Teraz go usypiam i będę ubierała choinkę u mamy.
Byłam w kościele z siostrą i Amelką, K z małym w domu został, zmarzłam jak nie wiem.
Wróciliśmy i mąż mówi, ze Kacper mu się tak zesr.., że mało nie zwymiotował, K oczywiście-ha ha mój kochany synuś urządził tatusia.

MŁA witaj znowu.

SOSNOWICZANKA moje dzieci dziś o 6 zaczeły dzień i od samego początku marudzenie, stękanie i od rana mam takie nerwy bo ciągle mi ciśnienie podnoszą.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BENIA.

Oj, widać, że weekend;)
Maciusiu, nasz wesołku grudniówkowy i Benio słodziutki - 100 lat i wszystkiego, co najlepsze, a przede wszystkim duuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka chłopaki na ten roczek!!!!!:*:*:*Buziaki od e-ciotki i Martusi:-)
Mła, witaj kochana:*

A u nas weekend mija dość absorbująco (za chwile ruszamy do moich rodziców na kawkę);-)
Wczoraj stroiliśmy choinkę, piekłyśmy z Marysią pierniczki, w końcu byliśmy na sankach pierwszy raz..i z nadmiaru wrażeń Marysia nie umiała zasnąć:-(;-)
Miłego popołudnia dziewczyny:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry