lysa_d
Fanka BB :)
Netka czytaj szybciucho, ja jestem na 60 stronie :-) czytamy tym samym tempem bo ja tez dzis rano skonczylam pierwsza czesc. Nie moge przestac myslec o tej ksiazce! Duzo tez podobna do mojej poczatkowej znajomosci z A. moze dlatego ;-)
@@@@ jest dzis masakra!!! Leje sie ze mnie az sie wystraszylam ale to pewnie przez Leki :-( brzuch mam caly obolaly Od zastrzykow :-(
@@@@ jest dzis masakra!!! Leje sie ze mnie az sie wystraszylam ale to pewnie przez Leki :-( brzuch mam caly obolaly Od zastrzykow :-(

Poszłam na góre pogadać z oddziałowymi pielęgniarkami. One mnie uspokoiły że hemoroidy to przypadłosć co drugiej kobiety w ciąży bądź po porodzie i spokojnie żeby popróbować z maściami...Nie zdążyłam wyjść ze szpitala zadzwonił mój lokator z Wawy (wynajmuję kawalerkę) że zalali mieszkanie sąsiadowi. Jak sie potem okazało 3 razy pod rząd ale przemilczeli wcześniej...Moja intuicja niesamowita nakazała mi ubezpieczyć mieszkanie. Polisa wygasła we wrześniu, przypomniałam sobie nagle ,więc 19 grudnia ubezpieczyłam chatę, 20 grudnia poszłam rodzić a 26 czy 27 grudnia doszło do szkody. To sie nazywa fart ! Wszystko sie dobrze pokończyło ale ostatni dzień ubiegłego roku do łatwych nie należał