reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

reklama
Sto lat Mikołajku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jakoś od rana nie było kiedy wejśc sklecić kilka słów. Tz pojechał i siedzimy sami, trochę smutno 11 lat razem w sylwka ...ale odbijemy sobie - idziemy we 3 na jakąś super kolację w przyszły week.
Upiekłam ciasto i będę się objadać wieczorem . Jakiś film jeszcze by się przydał, nie wiem na co mam ochotę...

Kota- ja szczepię tylko podstawowe 6w1. Ospę też nie.

Udanej zabawy dla wszystkich wychodzących wieczorem!!!:-D

Ja na Sylwka idę do mojej mamy na urodziny, ale nie wiem czy będę tam do 24.00 P. z Mikołajem zostanie chyba w domu, bo Miki będzie już marudny, a i tak nam kiepsko w nocy śpi

Chciałabym Wam życzyć spełnienia marzeń i swoich postanowień w Nowym Roku :) Oby ten nadchodzący rok przyniósł mniej rozczarowań niż odchodzący ;) aby Grudniówki starajace sie -doczekały się swoich groszków 2013, a chore wyzdrowiały :) Po prostu wszystkiego co najlepsze :)....

A my mamy przed sobą samotny wieczór M przed chwilka poszedł do pracy a my siedzimy i ogladamy baby tv ..z tego co widze i słysze to juz strzelaja a młody sie boi ssssuper:dry:

HEJ
\

Weszlam zlozyc Wam życzenia tylko\
wiec Wszystkiego co Njapiekniejsze dla Was;*\
\
Nie mam ochoty ppisac co u nas bo choroby dzieci mnie wykanczaja, dzisiaj caly dzien spedzilismy na Ip z Marika tym razem.

plany na sylwestra ; spanie. usypiam dzieciaki i ide spac.. mam dosc ego piepronego ( przepraszam za slownictwo) roku. niech sie jak najszybciej skonczy.

Trzymajcie proszę kciuki za moja koleżankę i jej ciążę. Mała kruszynka ma jakaś poważna wadę rozwojowa i miała mieć CC za miesiąc w Łodzi w specjalistycznym szpitalu ale malenstwo chialo być szybciej i jest dzis na porodowce. Nie wiem jaka to wada ale podobno bardzo zadka i Łódź byłaby najlepsza :-( niestety ale mam nadzieje ze i tak dadzą radę bo rodzą w Bydgoszczy!

Lysa trzymam kciuki za malenstwo!

Ja mam skopany wieczór, są u nas tesciowie :/ ja od dawna zapowiadałam że żaden sylwester mnie nie obchodzi i o 21 ide z Emila spać, a teraz M ma jakieś pretensje że mam siedzieć z nimi do północy. Nie mam zamiaru ale to niestety oznacza wielką obrazę majestatu M.

Lysa- kciuki zaciskam!!

Freiya- no to współczucia ...nie ma to jak męski foch:baffled: i jeszcze teściowie na karku...wkurza mnie taki przymus siedzenia do północy jakby nie wiem co to było...

Bartek od pół godz śpi, mam nadzieję, że go nie obudzi strzelanie. U nas na szczęście nie jest tak jak w mieście, ale już słychać jakiś debili co puszczają fajerwerki:wściekła/y:

reklama
Do góry