Wpadlam jesszcze na chwilke i zaraz lec na Greya
Zaczelam trening z Ewa Chodakowska i nie wiem ile uda mi sie dzisij poczytac bo jestem padnieta.
Phelania ja dzisiaj wkoncu nie bylam zlozyc tych papierow;/ Ale wogole sie zastanawiam czy jest sens;/
Freya moj p wlasnie oglada Hobbita
Dorota wspolczuje a Kacperek mocno kaszle?? Moze zrobcie przeswietlenie pluc??
My uzywamy albo sleep&play albo biedronkowe ale mielismy tez stycznosc z helen harpen ( z cerfura), belli, rosmanowskie i z biedronki jakies fifi czy jakos tak i kazde mi nie pasoway. Tylko te dady i sleepki.
Milva my tez nie mamy fotelika do karmienia, przy Marice nie mielismy bo zawsze bylo cos innego potrzebnego i karmilismy ja albo w lezaczku FP albo w hustawce FP, dla Fabianka nie kupilismy po pierwsze dlatego ze stwierdzilismy ze jak dalismy rade z marika bez to teraz tez damy rade no i ze wzgledy na wszedobylska Marike, a teraz juz jedzaobydwoje przy stoliku. robie im sniadanie sadzam na krzeselkach i oni jedza i gadukuja. Uwielbiam ten widok
Netka moj P jeszcze nie doswiadczyl mojego stanu po ksiazkowego, ale wie ze gdyby byly takie mozliwosci to by bylo ostro, sam stwierdzil ze jakos inaczej na niego patrze

A dzisiaj jak sie ogolil, i wypsiukal dezodorantem playboy to myslalam ze sie na niego rzuce nie zwazajac na innych
Lysa strasznie mi przykro ze ciagle problemy was tak przytlaczaja.

Powiedz mi kochana chodzisz do jakiegos psychiatry?? Kiedys pisalam juz Ci ze mojej mamie strasznie tewizyty u psychiatry pomoly bo tez bylo nieciekaawie

.
Inka jutro poszukam w swojej biblioteczce jeszcze jednej ksiazki w ktorej sprawy intymne tez sa mea dokladnie opisane i tez daje duzo wigoru

Bynajmniej na mnie tak podzialala jak Grey

I widze ze mamy takie same plany na spedzanie wieczoru:0 uspanie dzieciakow, trening z ewa i Grey

Ja juz mam odchaczone usypianie dzieci, trening teraz szybkie BB i ksiazka do momentu az nie bede widziala na oczy haha
Aneta na pocieszenie powiem Ci ze dziaciaki duzo szybciej klimatyzuja sie wzlobkach niz pozniej w przedszkolu
Sosnowiczka papirus jest zajebi*** bynajmiej dla mnie. Ja smazylam na patelni nie dodajac wogole oliwy albo mamy takiego elektrycznego grila

W piekarniku nie probowalam
Lece Ana i Christian czekaja