Milva
Zbójkowa mama;)
Mła- napisałaś chyba nie o Emilce, ale o moim Bartku
Stwierdziliśmy z Tz , że to jak szkoła przetrwania , jestesmy we dwóch tak umordowani, że brak sił na rozmowę nawet ehh
Sto lat dla Karolci!
Sto lat dla Karolci!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sosnowiczka u nas to bylo tak ze P w sklepie stwierdzil ze hce bigos wiec mu pow ze jak ugotuje to niech sobie robi, no i pokroil kapuste wstawil ja i reszte musialam ja;/ Ale pow ze mu on zajmuje sie dziecmi, i tak sie zajmowal ze wlaczyl film, obral Fabianowi jablko i on chodzi z nim juz od dobrych 2 godzin i wogole nie potrzebuje uwagi a Marika usnela wlasnie na podlodze;P
A ja zrobilam ten bigos - pierwszy raz z zyciu i wyszedl bardzo dobry - |P bardzo smakuje a siosta |P pow ze jest zajebi** i przez ten czas zrobilam tez ciasto koty i babeczki;P