• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Zabcia Alan ma 12 zębów :)

Dorotar czytalam, widzialam. Mam nadzieje ze zasluzona kara ją spotka. Taki zal czuje jak pomysle ze ta ***** udusila 6-cio miesieczne dziecko.. Przeciez mogla oddac, Madzie mogla zyc,,, aj szkoda gadac...

Inka ja na gorączkę podawalam nurofen, ale wydaje mi sie ze bardziej przeciwbólowo dzialal niz na gorączkę...

Kota śliczny brzuszek ;)

Kupilam dzis w sklepie z artykulami do wyrobów bizuterii woskowane sznurki i M wymienil mi w bransoletce mojej:) Mialam jedną czerwoną z dwoma zawieszkami a teraz mam dwie (czerwoną i niebieską) i kazda ma po jednej zawieszce ;)

Alan o 21 pieknie mi usnął a godz pozniej sie obudzil i siedzi z nami, ziewa, ale spac nie pojdzie.... Aj... A na mnie Grey czeka :(

Dziewczyny co ile mogę podawać syrop p/gorączkowy ??
Mam ibum i paracetamol.
Temp wzrasta Młodemu co 2godz i dochodzi do 38,4-38,6 po podaniu spada do 37,0 i po dwóch godz znów wzrasta.
Ja zawsze czytam jak piszą w ulotce, ale Mikusiowi też temp. rosła jak głupia więc wybierałam mniejsze zło i podawałam co by do 40 nie doszło.

Miki dziś przeszedł samego siebie. Dał mi równo popalić. Płakał cały dzień. Strasznie się złośćił, nie wiem czy go coś bolało czy co, ale normalnie jakby diabeł w niego wstąpił. Chciał na ręce, jeszcze go dobrze nie wzięłam a on już uciekał z wrzaskiem, biegł , rzucał się na podłogę, walił głową w ścianę/podłogę, gryzł mnie. Normalnie masakra na całego.

Jutro jadę z nim na wizytę kontrolną, bo mamy ostatni dzień antybiotyku, a przez ten kaszel może będzie kazała jeszcze mu podawać ze 3 dni. Chyba że oskrzela czyste to może nie. Wolę go skontrolować

Maciuś poszedł dzisiaj normalnie spać tzn. 21.20 i to sam usnął leżąc pod kocykiem na sofie i oglądając bajki :-)

Ja dopiero skończyłam sprzątać kuchnię bo wcześniej Maciuś wisiał przy nodze także wolałam czas spędzać z nim niż sprzątać.

Mam dzisiaj jakiś mega apetyt wiecznie jestem głodna no ale się powstrzymuję bo bym ciągle buzią ruszała normalnie sama siebie nie poznaję z tym jedzeniem.

kota chudzinko Ty nasza śliczny ciążowy brzuszek :-)

Siedzę i czekam na M aż wróci z pracy zawsze o tej porze już jest w domu.

Milva oby psinka się znalazła

Kota gratulacje awansu

Dorotar trzymam kciuki, żebyś znalazła w końcu fajną pracę, do ktorej nie musisz dopłacać.

Netka mam nadzieję, że sprawa, która Ci zaprząta głowę rozwiąże się pomyślnie.

Kota rozbroiłaś mnie tym brzuchem. Ja to jak na swój popatrzę, zwłaszcza jak np. trzymam Anielę na rękach to wyglądam jakbym w piątym była :D

Dziewczyny za sprawą tego, że zaciekawiłyście mnie Greyem zniknęłam z BB na chwilę. Okazało się, że dwie części juz dawno czytała moja siostra. Połknęłam 3 książki ciurkiem. I wiecie co, z jednej strony wsysa niesamowicie, ale do literatury wysokich lotów tego nie można zaliczyć, więc trochę sie czuję zażenowana faktem, że takie coś mnie tak zassało :)
Najbardziej zaskakiwała pierwsza część. Do pozostałych się nie potrafię ustosunkować ;P Mam wrażenie, że za dużo tam ciamkania i słodzenia. Ale fakt jest jeden - nie dałam rad przestać i dwie części przeczytałam w pdfach, których nie znoszę, a libido skoczyło jak nigdy ;P

Babeczki o jakich treningach piszecie na FB?

Dziękujemy za życzonka:):)
I tym oto sposobem zakonczyć roczkowe urodzinki:):):)Dziękujemy Wam z Nadinka:*
My dopiero roczek będziemy wyprawiać 2 lutego;)

Kota..chciałabym mieć teraz taki brzuszek:):):)
mega figurka:)

reklama
Dzien dodobry

od rana jestem w podłym nastroju, powodem nie jest choroba Młodego tylko zrobiłam test i znów duuuuuupa :-(:-(:-(
coraz bardziej sie załamuje :-(

chyba nic wiecej nie napisze bo okropnie sie czuje.
Milego dnia, obyście go lepiej rozpoczęły niż ja!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry