• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Kupinosia a to nie wiem czemu:) wybacz;*\
|Dorota http://www.andymax.pl/ prosze, wyczytalam dzisiaj ze mozna im wyslac tez swoje zdjecie na jakis adres meilowy, ale nie wiem na jaki bo nie czytalam dokladni.e. |Ja sie jeszcze zastanawiam, jutro do nich zadzwonie na nr telefonu ktory mi podali w wiadomosci i sie dopytac co i jak|:)

reklama
Viola Gratki dla Mariczki, próbujcie, jak nie wyjdzie trudno ale zawsze to jakaś szansa, przygoda. W USA wydoili mojej siostry pracownicę i koleżankę. Obie mają cudownie piękne dzieci, fotogeniczne ale tam za wszystko płacisz z własnej kieszeni, poważne pieniądze, z których potem te agencje żyją. Za wszystko, nawet jak Cię zapraszają na sesje to za tą sesje płacisz, dzieci jest full a czy się uda jest szczęśliwym trafem. Wiem, że obie zrezygnowały z tych agencji. Mało tego kiedyś wyszło na jaw, jak już Monika-koleżanka mojej siory zabrała Brandona z Agencji-że ktoś widział jego foto na jakimś tam produkcie czy folderze... Powiadomił o tym Monię i był dym, że użyli jego wizerunku, bez ich zgody, bez zapłaty itd... Dlatego sceptycznie podchodzę do tego typu spraw. Jednak jeśli masz doświadczenie z tą agencją to czemu nie i jeśli za nic nie płacisz-śmiało, Marika ma szanse, bo jest urocza i fotogeniczna.
Maleństwo ale mi przykro, to jest okropne czekać na śmierć. Nie mówiąc w takim wieku... ;(
Kupinosia nie wiem czy to z nerwów, chyba z himerów jej prędzej. Chce rządzić mną.

Dziewczyny pare dni temu na fb polubilam strone takiejagencji aktorskiej dzieci ej z Warszawy. Agencia bardzo znana bo z niej wlasniedzieci wybierane sa do polskich seriali, filmow i reklam. A wlasnie na fbdostalam wiadomość z tej agencji ze ogladali moje zdjęcia tzn moich dzieci ibardzo zainteresowala ich Marika ze jest sliczna, ma blysk w oczach iprzepiekny uśmiech i podali nr telefonu i napisali ze bardzo by chcieli żebym donich zadzwonila w związku z tym meilem bo Marika ma bardzo duze szanse aby zaistniecna czele ich agencji. Jestem w szoku.. |I nie wiem co robic:P Ale duma mnierozpiera ze mam taka sliczna core;)

Malenstwo przykro mi z powodu brata ;(
Dorota gratuluja pracy, i tak jak pisze Mirabelka poszukacuzywanych. Nie wiem czy zwróciłaś uwage na wozek którym my byliśmy na spotkaniunaszym – ja go kupilam za 50 zl z wysylka 80 – jak na wozek to bardzo Malo ;)

Phelania oj jak ja Cie rozumiem , i wracam pamieacia domojego wielkiego brzucha i malej Mariki, było ciezko ale dalam rade a teraz mamdwa rozrabiające, bijace się bable.. Do kwietnia już nie daleko ;)
\Mi pomogly zabawy z Marika na podłodze, ja się kladlam naplecach a oana cos tam robila, albo bawilam się w lekarza ja leżałam a onabadala mnie tzn mój brzuch

Netka wspolczje akcji z Nnika, mi ostatnio F tez odwalil taka akcje, ze ryczal dobre 20minut, wil się, nie dal się przytulic, wziął na rece. |Ja próbowałam on nie chciałi po jakis 15 minutach wkurzylam się, usiadlam kolo niego na podłodze i powiedziałamglosno i stanowczo „ ja poczekam Az się uspokoisz” popłakał troche, powil się istopniowo się uspokoil.

|Kupinosia dopiero dotarla wiadomość na pw, już wyslalam.
\Malenstwo mogę w PDF Ci wysłać;)
Moje dzieci wszystkie dostały się do takiej agencji, ale kazali nam płacić po 60zł za dziecko na rok nie dając żadnej gwarancji że któremuś się uda i zrezygnowaliśmy bo nas na taki wydatek nie stać:( ale tobie życzę szczęścia

Ja tylko na momęt, pragnę sie pochwalic ze o godz 20.30 moje dziecko usnąło :)! Po tym jak chodzil spac o 1 w nocy to dla mnie naprawdę wielki sukces! Mam tylko nadzieje ze nie obudzi sie w nocy na zabawę :)

Violett Gratulacja dla Mariki:)

Agapa mojej kolezance (w zasadzie jej córce) tez taka agencja zaproponowala cos podobnego jak twoim dziewczynką, ona akurat sie zgodzila, zaplacila, ale zadnych propozycji nie uzyskali.

Kozystając z okazji ze mlody juz spi ide czytac. Niewiele mi zostalo, wiec pewnie jutro po pracy bede sie musiala po 3-ci tom wybrac:)

Dobrej nocy!

Agapa ale to było Andy max?? Wiem ze w niektórych agencjachtak jest, ale tez wiem ze akurat w tej nic się nie placi – tzn trzeba mieć portfolio, można je zrobic u nich ale można i gdzie indziej. |Tzn bynajmniej tak byłojak ja bylam zapisana do nicj, nie wiem jak jest teraz – może się cospozmienialo ;)

Dziewczyny dziekuje, ale na razie nie ma co gratulowac;P Narazie tylko zwrocili na nia uwage i tyle, ja decyzji jeszcz nie podjelam i niewiem co zrobic wieec na razie cicho szza:P Ale dziekuje bardzo za tylekomplementow;*

A mi się zdaje ze ja będę nocke nie przespana, Marika poszlaspac na siedząco o 17 a Fabian dołączył do niej przeed 18 i spia do tej pory. Fjuż raz sobie cyckowa no ale zobaczymy kiedy się wyspia, cos czuje ze zaczne bardzowczesnie dzien jutrzejszy;P

Hej;*
Dzisiaj humor mam do dupy;/ Jakos mi jest zle, ciezko iwogole smutas no. Mamy z P jakies ciche dni, tzn nie pokłóciliśmy się ani nic,rozmawiamy ze soba ale tak bez jakiegokolwiek uczucia.. Nie wiem co się dzieje,tzn dla niego wszystko jest ok. ale ja czuje się jakas nie kochana – chyba tenGrey zle na mnie dziala;/
Jeszcze wczoraj dostalam meila od takiego Michala, poznalamgo w Hiszpanii jak bylam na wakacjach u moich rodzicow – on wynajmowal z nimimieszkanie. 10 lat starszy i calusieńkie 2 miesiace spędziliśmy razem – ja mialamtutaj w PL chłopaka i mysle ze tylko dlatego tam nic się nie wydarzylo boiskrzylo oj iskrzylo:P Stracilismy kontakt jak zaczelam się spotykac z P bo byłzazdrosny o Michala, a ten wczoraj napisal mi meila takie milego, no i jakostam mnie wzielo na wspomnienia;/ Jeszcze mu nie odpisałam bo nie wiem co..Nokurna czy mój facet nie może być dla mnie taki mily jak inni;/

Ale plusem jest to ze się wyspalam, dzieciaki jak wczorajpadli to wstali dzisiaj o 6.45 a myslalm ze nocka będzie nie przespana jak poszlitak wczesnie spac..
Dobra już nie nudze Wam – poczytam troche co tam robicie icos może w domu porobie – na Greya ochoty nie mam…
Ooo nie mam co tutajczytac bo pustki, ide na grupe może tam się cos dzieje.

Dzień dobry
u nas ciężka noc bo Mlody budził sie często, płakał a wręcz urządzał histerię.
od rana tez marudny. Nic nie chce jeść tylko pije.

M pojechał popracować a ja skazana jestem na humory Młodego.

Wczoraj mieliśmy księdza wiec musiałam sie tłumaczyć dlaczego nie mamy ślubu, Mlody chrztu... Nie lubię takich akcji no ale przynajmniej rok mam spokoju.

reklama
Dzień dobry :-)

Za nami nawet ładna nocka Maciuś wczoraj padł dosyć wcześnie bo po 20 i dospał dzisiaj do 6,55 z jedną pobudką w nocy na zmianę łoża ze swojego na nasze. Obudził mnie kopniakami po twarzy, piersiach, brzuchu tak się rzucał i do tego gadał więc trzeba było wstać, ogarnęłam się (umalowałam i wyprostowałam włosy) i zeszliśmy na tv. Zaraz muszę zacząć ubierać Maciusia i idziemy z Maciusiem na coczwartkową grupę aż ciekawa jestem jak się będzie zachowywał bo była dłuższa przerwa w chodzeniu. Uciekam ubierać mojego malutkiego terrorystę :-D

Miłego dnia !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry