czesc dziewczyny,
Violett, bo jak facet zdobędzie już kobietę, to mu się w głowie miesza, uważa, że już się starać nie trzeba, a jak mają dzieci, to już w ogóle. Czasem trzeba ich z tego błędnego myślenia wyprowadzać.
PIĘKNIE POWIEDZIANE I 99% W TYM PRAWDY.
FREYIA gratki nowego zębolka.
VIOLA ksiądz co 2 lata chodzi, hmm pierwszy raz się z tym spotykam. Nie wiem jak w dużych miastach ale u nas to w każdą niedzielę jest oznajmniane w ogłoszeniach kiedy w danym tygodniu i na jakiej wiosce bedzie ksiądz chodził a w tym roku ksiądz wywiesił ogłoszenie przed kościołem na tablicy ogłoszeń.
NASTAZJA współczuję sytuacji z M i życia obok siebie a nie ze sobą.
Mam nadzieję, że małemu nic się nie stało jak spadł z łóżka.
270... wowo zazdroszczę ponad 12n godzinnego spania małej.
Kacperek w domku chodzi w kopciochach.
Widze że kolęda na tapecie- u nas w sobote i się zastanawiam czy przyjmę- mamy super proboszcza, złego słowa nie powiem a wręcz odwrotnie i wikarego-tragedia- a on chodzi po kolędzie, czy możecie sobie wyobrazić taką akcję- chwila przed chrztem Oli- bylam z przyszłymi chrzestnymi w zachrystii-doniesc ostatnie dokumenty i podpisać sie-wszystko załatwione a ksiądz bezceremonialne że Kazimierz by sie przydał- najpierw nie zajarzyłam o co chodzi ale że czeka to domyśliłam sie ze na koperte-mialam przygotowaną w torebce-włozylam tam 150zł- siostra meza tez sie zorientowala- wiec wyciaga do niego reke z 20zł bo tyle akurat miala a ten nie cche- w koncu sytuacja zrobila sie gesta wiec dalam koperte-ksiadz zajrzał przy nas i stweirdził że dobrze ze 3 Kazimierze są- żeby nie było król Kazimierz III jest na 50zł
Ha ha ja bym nie załapała o co chodzi z tym Kazimierzem, normalnie co za cham.
Ja na temat naszego proboszcza sie wypowiadać nie będę bo nie mogę patrzeć na człowieka od czasu chrztu Amelki i pogrzebu mojego brata.
Ale za to mamy świetnego wikarego od wakacji jest w naszej parafii a jaki przystojny do tego wszystkiego ha ha
Bosz powinnam całopwać moją mamę po pietach. Dostała zwrot za ziemię i da mi 360zł na dorzucenie do OC, bo my nie mamy póki co, K jutro wypłatę dostanie ale mniejszą niż zawsze a trzeba zakupy zrobić bo wszystko się skończyło i na paliwo zostawić i po wypłacie będzie. Kochana mamka. Jak zarobię to jej oddam może w dwóch ratach.