• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

2701.. Adi chodzi w skarpetkach tylko , ewentualnie w kapciach, ale takich miękkich , wciąganych.
Milva- szef sobie co chwile wymyśla coś innego. Teraz zmniejszył podstawę o 700 zł , bo niby da prowizję. Tylko że tej prowizji jeszcze nikt na oczy nie widział, a akurat wprowadził to teraz jak miesiące w hotelarstwie są beznadziejne.
Chciałam dziś powystawiać ubranka na allegro ale nie mam weny. Chyba sie położę obok Adisia.

reklama
|Nastazja jak bym czytala o sobie i P, razem a jednak osobnoi wedlug niego tez jest ok. a ja się doluje;/
Milva dziekuje bardzo ;* Masz racje na mnie podziałał takksiazka;/ bo gdyby nie Grey i ich ta wielki fascynujaca milosc to pewnie by byłotak jak jest i bym się cieszyla ze jednak ten P JEST A TAK TO MYSLE OSERDUSZKACH IKWIATUSZKACH:p
2707 u nas to roznie, raz w kapciach raz bez.

Freiya- nadal Milvy nie ma, jest widoczna cały czas na jednym terenie, ale mijamy się . Jak aj nie będe chora od biegania po polach to chyba cud, wczoraj pojechałam w cienkich getrach-po drodze się zorientowałam, że spodni nie ubrałam...:nerd:

270 - Bartek w domu chodzi w kapciach takich sztywnych, na dworzu nie umie w butach...a może przez ten gruby kombinezon?

2701- u nas Ola chodzi w skarpetkach lub rajstopkach z ABS-em
Violett-ja też po lekturze Greya-przeczytalam 2 części- stwierdzilam-ze mąż już nie ten co wcześniej:-D, zamiast cos pysznego ugotowaćp-a umie gotowac oj umie-to pyta sie co na obiad itp. a kwiatki itp to nie pamietam, nie mówiąc o takim seksie wrrr, a potrafi oj potrafi jak chce....

Widze że kolęda na tapecie- u nas w sobote i się zastanawiam czy przyjmę- mamy super proboszcza, złego słowa nie powiem a wręcz odwrotnie i wikarego-tragedia- a on chodzi po kolędzie, czy możecie sobie wyobrazić taką akcję- chwila przed chrztem Oli- bylam z przyszłymi chrzestnymi w zachrystii-doniesc ostatnie dokumenty i podpisać sie-wszystko załatwione a ksiądz bezceremonialne że Kazimierz by sie przydał- najpierw nie zajarzyłam o co chodzi ale że czeka to domyśliłam sie ze na koperte-mialam przygotowaną w torebce-włozylam tam 150zł- siostra meza tez sie zorientowala- wiec wyciaga do niego reke z 20zł bo tyle akurat miala a ten nie cche- w koncu sytuacja zrobila sie gesta wiec dalam koperte-ksiadz zajrzał przy nas i stweirdził że dobrze ze 3 Kazimierze są- żeby nie było król Kazimierz III jest na 50zł

czesc dziewczyny,

Violett, bo jak facet zdobędzie już kobietę, to mu się w głowie miesza, uważa, że już się starać nie trzeba, a jak mają dzieci, to już w ogóle. Czasem trzeba ich z tego błędnego myślenia wyprowadzać.

PIĘKNIE POWIEDZIANE I 99% W TYM PRAWDY.

FREYIA gratki nowego zębolka.

VIOLA ksiądz co 2 lata chodzi, hmm pierwszy raz się z tym spotykam. Nie wiem jak w dużych miastach ale u nas to w każdą niedzielę jest oznajmniane w ogłoszeniach kiedy w danym tygodniu i na jakiej wiosce bedzie ksiądz chodził a w tym roku ksiądz wywiesił ogłoszenie przed kościołem na tablicy ogłoszeń.

NASTAZJA współczuję sytuacji z M i życia obok siebie a nie ze sobą.
Mam nadzieję, że małemu nic się nie stało jak spadł z łóżka.

270... wowo zazdroszczę ponad 12n godzinnego spania małej.
Kacperek w domku chodzi w kopciochach.

Widze że kolęda na tapecie- u nas w sobote i się zastanawiam czy przyjmę- mamy super proboszcza, złego słowa nie powiem a wręcz odwrotnie i wikarego-tragedia- a on chodzi po kolędzie, czy możecie sobie wyobrazić taką akcję- chwila przed chrztem Oli- bylam z przyszłymi chrzestnymi w zachrystii-doniesc ostatnie dokumenty i podpisać sie-wszystko załatwione a ksiądz bezceremonialne że Kazimierz by sie przydał- najpierw nie zajarzyłam o co chodzi ale że czeka to domyśliłam sie ze na koperte-mialam przygotowaną w torebce-włozylam tam 150zł- siostra meza tez sie zorientowala- wiec wyciaga do niego reke z 20zł bo tyle akurat miala a ten nie cche- w koncu sytuacja zrobila sie gesta wiec dalam koperte-ksiadz zajrzał przy nas i stweirdził że dobrze ze 3 Kazimierze są- żeby nie było król Kazimierz III jest na 50zł

Ha ha ja bym nie załapała o co chodzi z tym Kazimierzem, normalnie co za cham.

Ja na temat naszego proboszcza sie wypowiadać nie będę bo nie mogę patrzeć na człowieka od czasu chrztu Amelki i pogrzebu mojego brata.
Ale za to mamy świetnego wikarego od wakacji jest w naszej parafii a jaki przystojny do tego wszystkiego ha ha:-D

Bosz powinnam całopwać moją mamę po pietach. Dostała zwrot za ziemię i da mi 360zł na dorzucenie do OC, bo my nie mamy póki co, K jutro wypłatę dostanie ale mniejszą niż zawsze a trzeba zakupy zrobić bo wszystko się skończyło i na paliwo zostawić i po wypłacie będzie. Kochana mamka. Jak zarobię to jej oddam może w dwóch ratach.

Ostatnia edycja:
Hej hej ,

Próbuje uspać młodego ale mi sie nie udaje, M w pracy pogoda do dupy i poprostu nic mi sie nie chce:no:Ogólnie krew mnie zalewa znów przyszedł nam rachunek tak jak rok temu 1000zł za gaz( grzejemy gazem) no ale za 3 miesiace i trzeba oplcic starałąm sie o raty pisalam prośbe do PGiNG ale dupa...nie wiem skad tu kase brac:wściekła/y:...
Aga 7602- normanie kelcha a nie ksiadz:szok:..
Kota- to juz moze za 4 dni bedziesz wiedziala jakiej płci jest Okruch:PPPP

A co do ksieży to niestety duzo sie pozmienialo kasa,kasa,kasa my tez mamy proboszcza do du...y:no:i jeszcze bedzie chodzil po koledzie we wtorek przyjmiemy go jak co roku, bo nam nie da chrztu Marcelka,jak rok temu..był to sie strasznie zirytował i powiedział ze nie wie czy sie zgodzi na imię Alan do chrztu:wściekła/y:Św Alan jest:-p..

Dorota może dlatego ze tu gdzie ja mieszkam ludzie niewpuszczaja ksiezy, tak jak mowie my byliśmy jedynymi lokatorami z klatki którzygo wpuścili, na klatke obok się nie dostal a ludzie byli w domach, wiec mysleze dlatego co 2 lata;|)

Dorota sper ze mama |Ci tak pomaga;|)

kota- ks. Piotr Pawlukiewicz - po co chodzisz do Kościoła ? - YouTube x. Pawlukiewicz jest rewelacyjny...ja osobiście chodzę dla samego Boga. Nasz proboszcz już mi tyle razy podpadł że hej, jest żenujący czasami i inni księża też, ale na Pana Boga sie nie obrażam ;-)
2701- moja tylko w skarpetkach z abs

Musiałam w domu odreagować płaczem jak mi dziś w szpitalu nieudacznice krew pobierali Oli. Młoda nie płakała, siedziała spokojnie, gapiła sie na to wszystko ale te paniusie za mało pobrały czy coś tam i wkuły sie w drugą rączkę. To już było za dużo i dziecko zaczęło płakać, wyrywać sie..horror :-(

Kupinosia, no właśnie, Pan Bóg, a księża to dwie całkowicie różne sprawy, a wg mnie tak być nie powinno i to mnie niesamowicie razi. Ja do kościoła chodzę, ale wieczorami, jak nie ma tam już nikogo i w spokoju mogę zebrać myśli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry