reklama

Grudzień 2011

Czesc kochane. Mam maly problem z moim laptopem i musze korzystac z kompa siostry..
jestem juz po pracy, a M mnie zaskoczył, jak wróciłam czekał na mnie obiad ...

Agala odra,swinka,różyczka to jedno wklucie, szczepionka jest bezpłatna.

Ewelak witaj wsród nas i pisz często :)

Kota wczoraj rozmawiałam z pediatrą i my bedziemy szczepic na meningo dopiero jak skonczy dwa lata. Alan tez wszystkie szczepienia do tej pory znosi super, i duzo dzielniej od mamusi :)

Nastazja trzymam kciuki za twojego M, na pewno szybko znajdzie dobrą prace. Z naszej przychodni nie dzwonią. Trzeba pamietac samemu, ale przy kazdym szczepieniu pielegniarka wpisuje do ksiazeczki ołówkiem datę nastepnego szczepienia. Odra,swinka, różyczka szczepi sia zaraz jak dziecko skonczy rok, wiec i na Adasia juz czas. My to szczepilismy w polowie grudnia.

reklama
Violett jeżeli uda mi się przekonać M żeby lecieć do Wawy to kawka na 100 %, ale jak na razie nieugięty jest stanowczo na nie bo potem trzeba taki kawał jechać wrrrr.

Maciuś poszedł spać a ja siedzę z lapkiem przed tv i myślę co by tu robić przez resztę dnia.

Co do sczepienia to my na razie Zulka ciagle chora także znowuszczepienia nam się przeciągają a Nastazja jak Adas jest zdrowy to ja bym już natwoim miejscu go zaszczepila
Agapka i jakreakcja Mikusia na snieg???
Ewelak witaj:) z8 grudnia jest mój maz:P
Od paru dni Zulka przesypia mi pieknie nocki ale za to mamogromny problem z usypianiem jej bo ciagle by chciala cos robic

A ja sie chciałam Wam w końcu oficjalnie pochwalić że zostanę ciocią :-)
dziewczyna mojego brata (która poroniła we wrześniu) była dzis na usg genetycznym:-) mała Kruszynka rozwija sie prawidłowo: przezierność dobra, kość nosowa widoczna :-) lekarz mówi ze mu to na dziewczynkę wyglada ale to dopiero 12 tydzień wiec ja bym nie wierzyła :-)

Violett póki co bardziej teatralnie działam- miałam jakieś tam epizody w Klanie czy w Na Wspólnej, ale to dosłownie po jednej scenie:-p Mój Mąż jest bardziej filmowy- chociaż w teatrze też ma dużo pracy.
Milva- to do dzieła:-D Naleśniki wyszły super! Najadłyśmy się z Zochą, że ho ho, bo B oczywiście znowu w Wawie.

inka85- gratulacje!!!! Oby tym razem wszystko sie udało!!!!

kota- my szczepiliśmy na meningo w wakacje, bo byliśmy w różnych dziwnych miejscach i pediatra nam poleciła. Także mamy to już dawno za sobą. Od początku szczepiliśmy Zoche 6w1. Teraz myślimy czy szczepić na ospę:-( Mamy już wyznaczony termin- 6 tyg. po ostatnim czwartkowym szczepieniu. Pewnie pójdziemy. Ospa jest już odpłatna.
Byłyśmy właśnie na saneczkach pierwszy raz:-) Oczywiście pełno było śmiechu, bo Zocha uwielbia jak Luna(nasza sunia) skacze i zakopuje się w śniegu. Myślę teraz co później zrobic na podwieczorek dla córy. hmmm... Może kisiel? Już tak dawno nie jadła.

Ostatnia edycja:
Maleństwo siedział grzeczniutko i obserwował wszystko dookoła:-)

Ewelak fajnie że dołączyłaś:tak: Jesteś chyba troszkę tajemnicza, bo tak nam na raty piszesz gdzie grasz itp :-D Napisz nam dokładnie w którym teatrze, w jakich sztukach gracie itp. Jak będzie ci sie szykować jakiś epizod w telewizji to czekamy na info. A twój mąż to ktoś trochę znany???
Może nam z czasem załatwisz grudniówkową statystę w jakimś filmie. Ale by jaja były-grudniówki w telewizji:-D:-D:-D

ooo tak...ja mogłabym grac w serialu "cudowne" macierzyństwo, czyli jak nie udusić własnego dziecka":-p:-D ...jakby złożyć historie grudniówek, to powstałby niezły horror:-)

Posegregowałam dziś swoją szafę z ciuchami, połowę wyrzuciłam - normalnie rzeczy, których ze 2 lata na sobie nią miałam tylko zalegały , ale teraz , to na prawdę nie mam się w co ubrać:-p Netka- dawaj swoje ciuchy na sprzedaż!!

reklama
Hehe Milva chciałabym zobaczyć ten serial z Twoim udziałem :-D

A ja nadal płaszczę tyłek na sofie z synem heh. Porobiłam parę fotek bramek, butów i stroju kąpielowego i wystawiłam na sprzedaż na lokalny serwis.
Mam takiego lenia i ciągle mi się chce jeść że jak tak dalej pójdzie to się w drzwiach nie zmieszczę :wściekła/y:

Mój syn dzisiaj powiedział 2 nowe słowa najpierw KAPKA (czyt. KANAPKA) i TELEFONEK (TELEFON zawsze mówił halo)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry