• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Sosnowiczanka ale Ci dobrze mój syn ani myśli iść spać biega szaleje cuduje i kombinuję.

Ja już padam na pyszczek i nie mam siły już siedzieć najchętniej bym wzięła prysznic i wskoczyła do łóżka spać a tu mały agent trzyma rodziców ganiając.

Maciuś usnął 30 min po tym jak napisałam posta :-) Zmykam wziąć prysznic i spać :-)

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Hej :) U nas chyba odwilż. Wczoraj było -12, a teraz widzę, że jest +2. Póki co i tak nic z tej pogody nie mam, bo leżę kamieniem w łóżku. M chyba nie rozumie, że jestem chora i Miśka nie powinna być przy mnie - raczej mało chętnie zaniósł ją rano do babci :/
Swoją drogą po nocnych atakach kaszlu mięśnie brzucha mnie tak bolą, jakbym zrobiła wczoraj skalpele, kilery i 6 Vadera :D

Mła - zdróweczka bidulko. Kuruj się szybko.
U nas też na razie 0 st ale słoneczko wychodzi więc na pewno zrobi się cieplej. Po wczorajszych opadach śniegu zaraz będzie piękna ciapa na drogach.
Muszę dzisiaj dzwonić ws szczepienia Zu czy pielęgniarka wróciła z L4.
Ja zaraz muszę iść na szkolenie ws nowego systemu komputerowego-błeee.....3 h siedzenia przed kompem.

Mła- dużo siły i szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!
inka85- nie mam pojęcia w co moglibyście się przebrać, ale okrutnie Wam zazdroszczę tego balu:-) A poza tym Jesteś tak kreatywną Mamą, że Aleksy na pewno będzie miał świetny kostium:tak:
Sosnowicznak, Żabcia- kurcze ale te Wasze chłopaki późno chodzą spać- o rety:-)

Kota- moja przyjaciółka jest czerwcówką 2013 i właśnie ostatnio mówiła, że chyba czuła ruchy Michałka- nie jest pewna bo to jej pierwsze dziecko. Ale równie mocno zazdroszczę Wam obu:-D

Zosia spała ładnie w nocy- bez żadnej pobudki. Chociaż biorąc pod uwagę to, że nie spała wczoraj w dzień nawet minutki, a poszła spać wieczorem o 21, myślałam, że pośpi... a ona wstała o 4:50:szok: Właśnie ją przeniosłam do łóżeczka, bo siedziałyśmy razem na podłodze, a tu nagle, no normalnie nagle zasnęła. Wtuliła się w swojego króliczka i zasnęła w sekundę:-) Także... chyba pora na kawkę i pyszne tiramisu, które zostało po wczorajszej wieczornej wizycie znajomej, która potrzebowała z kimś pogadać, a przy okazji przyniosła mnóstwo ciasta, żeby zajeść smutki;-)

Mła u mnie jest tak samo. Jak P choruje to musimy Ninkę "chronić" a jak ja jestem chora to już to nie obowiązuje haha
Ewelak tiramisu mmm moje ulubione ;D
Antonina wstała, od razu wzięła się za rozrabianie. Na taboreciku koło łóżka stał nawilżacz powietrza. Wyszłam zrobić śniadanie a ona wywaliła Go na podłogę, woda zalała dywan i panele -a sam nawilżacz pękł... w miejscu na wodę...Normalnie ręce opadają. Koło 12 zapowiedziała się Chrzestna NINY ze swoimi dziewuszkami ;)Idę ogarnąć dom!

Hej. Mimo poznego zasypiania moje dziecko od 7 rano na nogach :baffled: cóż...

Żabcia to nasze chłopaki są po prostu nocne marki :-)

Mła zdrówka! Jak ostatnio bylam przeziebiona moj M tez nie wiedzial czemu prosze go zeby jak najwiecej zajmował sie Alankiem... :baffled:

Ewelak zazdroszcze ze Zosia przesypia cale nocki. Alan wczoraj obudzil sie dwa razy :(

Bartek od rana znowu marudny jak cholera- oszaleję !!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na jego drzemkę , jak na zmiłowanie... ale to jeszcze z godzinę.

Mła- no to cie rozłożyło nieźle- zdrówka!!
Ewa- super fotki:-)

Dzien dobry
Mła duzo zdrowia!! Oby Emi sie uchwała!
Netka ja wciaz sie zastanawiam kiedy Mlody wreszcie rozwali mi lustro przy szafie lub drzwi balkonie bo ostatnio namiętnie stuka w nie wszystkim co popadnie! Mysle że straty są wpisane w macierzyństwo :-)
Ewelak ja także zazdroszczę tych przespanych nocy. U nas 2-3pobudki to norma!
My spaliśmy dzis do 8. Teraz zabawa trwa!
U nas temperatura na + wiec śnieg powoli znika.

reklama
Dziękuję Wam :* Leżę i korzystam z wolności ;) Mój szef zadzwonił do mnie i kazał mi nie wracać do pracy w tym tygodniu ;p Ale nie myślcie, że to troska. Chodzi o to, żebym nie zarażała innych ;)

Inka, u nas to samo - stukanie klockiem albo butelką w lustra jest fantastyczną zabawą i jak się Miśce zabroni, to płacze.
Jak Twoje plany z przebraniem? Wymyśliłaś coś? Ja widzę Aleksego w stroju karateki :D

Ewelak, ja też zazdroszczę nocy bez pobudek. My zawsze musimy wstawać, bo hrabina w nocy głodna ;)

Ewka, życzę cierpliwości i miękkich krzeseł na szkoleniu ;)

Milva, współczuję :( I nawet nie ma co poradzić.....

Sosnowiczanka, pogoda Ci sprzyja - samo Ci autko odmarznie ;)

Net-ka,
nie sprzątaj. I tak zabałaganią ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry