• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Mla dziekuje ale u nas nie ma nigdzie ani wilgoci ani grzyba w domu. No chyba ze cos jest w scianach ale tego nie widac. Niestety na razie przeprowadzka nie jest opcja bo nas nie stac plus tutaj tak latwo o dom nie jest. Ale dziekuje :*

Ben ciut lepiej. Tzn Od 11 nie wymiotowal ani nie mial biegunki! Mam nadzieje ze nie zacznie w nocy. Zjadl zupke marchewkowa z kleikiem o 14 I teraz na kolacje o 18. Byl bardziej spiacy ale moze to ze znaczenia bo spal ponad godzine w lozku a jak go wyjelam to spal na mnie ok godzinki tez. Moze bedzie lepiej. Rozwazam rezygnacje z pracy I Zostanie z nim w domu na 2 miesiace. Wszystko bede wiedziec do konca tygodnia bo w czwartek niby ma byc ostatni dzien Pracy A. Ale jutro ma parawnika wiec sie upewnimy czy jego firma czegos jednak nie kombinuje.

A mnie od dwoch godzin strasznie boli w okolicy pluc ;-( mam nadzieje ze nie wyladuje na izbie przyjec :-(

reklama
Net-ka, A_gala - nie wiem, czy Sergi się pochwaliła, ale jesteście już na "ściądze" ;)

A co z Asienką i Nikuss? Pojawiają się? Nikuss pewnie ma przewalone z pracą. Ciekawe jak sobie radzi.... A Asienka z wyjechanym M pewnie też ma więcej na głowie.....

Aga, nystatynę mieliśmy przy pleśniawce. Ja myślę, że to właśnie sprowadza się do jednego - jakiejś infekcji, którą trzeba zwalczyć (i zdrapać ;)). Oby Olci przeszło jak najszybciej :)

Łysa
, wiem że przeprowadzka to problem. Mojemu bratu też zajęło to sporo czasu/lat. Ale skoro nie ma u Was grzyba, to powód leży pewnie gdzie indziej. Trzymajcie się! :* Cieszę się, że Benio dzisiaj już lepiej sobie radzi.

Ostatnia edycja:
Mła nie wpadłam na to i 1 co to sprawdziłam ściągę do schudnięcia...
Chciałabym oficjalnie podziękować Rządzącym i trzymającym porządek, że wreszcie NADEJSZŁA TA WIEKOPOMNA CHWILA. Już przestałam wierzyć, a jednak ta jedna zdrowaśka więcej wczoraj z wieczora i JESTEM!!JESTEM na liście!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry