Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Witam sie i ja, z pracy oczywiscie. Nasza nocka tez kiepska. Alan po 3 jak obudzil sie na cycka to nie chcial spac, moze inaczej, chcial spac ale na siedząco...
Normalnie przysypiał i siadał i spał, a jak go kładłam to sie budzil. Nie wiem co on wymyslił. Tak przez pol godz, dopiero potem jakos tak go oparłam o siebie i usnął w koncu...
Pyszczek to trzymam kciuki zeby Krzysiu juz sie smoka nie dopominał
Mła zazdroszcze ze i Emilka juz sie nie budzi na jedzenia. Ja pewnie jeszcze ze 2 lata bede musiala karmic w nocy
Nic sie nie zanosi ze Alan przestanie sie budzic, nic... 
Milva szczerze wspolczuje ;(
Nastazja ja ostatnio oglądałam "naszego" qinny na 4 kółkach (w necie oczywiscie) fajniutki, tylko cena przeraza
Tez sie musze wybrac na zywo za wózkiem, ale jakos natchnienia mi brak.
Normalnie przysypiał i siadał i spał, a jak go kładłam to sie budzil. Nie wiem co on wymyslił. Tak przez pol godz, dopiero potem jakos tak go oparłam o siebie i usnął w koncu...Pyszczek to trzymam kciuki zeby Krzysiu juz sie smoka nie dopominał
Mła zazdroszcze ze i Emilka juz sie nie budzi na jedzenia. Ja pewnie jeszcze ze 2 lata bede musiala karmic w nocy
Nic sie nie zanosi ze Alan przestanie sie budzic, nic... 
Milva szczerze wspolczuje ;(
Nastazja ja ostatnio oglądałam "naszego" qinny na 4 kółkach (w necie oczywiscie) fajniutki, tylko cena przeraza
Tez sie musze wybrac na zywo za wózkiem, ale jakos natchnienia mi brak.
Na razie nie mam sił na eksperymenty.