reklama

Grudzień 2011

sosnowiczanka- moja uwielbia np pieczone kurczaki...
Milva- moja teściowa zwykle zaparza herbatę właśnie w termosie

To pewnie cisza przed burzą, nagle będzie bum i posypią się kolejne ciąże ;-)

Moja Kaśka Pelaśka dziś pierwszy raz sie puściła i zrobiła pare samodzielnych kroczków ! Akurat wszyscy to widzieliśmy. Ola zazdrosna, że zachwyciliśmy sie się siostrą, bo to było z nie nacka, prawdziwa niespodzianka. :-) Ciekawe kiedy będzie kolejna próba

reklama
Netka Fajnie masz że Ci kupują i mówią Anetka do mnie prawie każdy mówi Kaśka co mnie często wkurza hehe.

Czym bliżej urlopu w PL to mnie dopada coraz większa tęsknota ehhhh.
Kombinuję że jak się przeprowadzimy w lecie żeby wziąć Mamę na miesiąc do nas o ile zdrowie jej pozwoli.

No spadam do wanny woda już w końcu jest idę się umyć bo niedługo M muszę nagrzać.

Inka - zobaczysz nie ma co sie nakreacac ze sie nie uda;) widocznie los tak chce i jeszcze nie jest pora na drugie:) zobacz my nie chcielismy narazie z M drugiego dziecka a tu taka wpadka:-Dwidocznie tak musialo byc i nie mamy na to zadnego wplywu...za jakis czas nim sie obejrzysz to uraczysz nas ta wiadomoscia w watku"na sygnale" narazie sie nie smutaj:***

A co do samotnosci wieczornej łącze sie w bólu u mnie tak codzien wrrrrr:sorry:

Żabcia ale wiesz jak to jest, ciągle i zawsze będę dla Nich dzieckiem ;D czasami denerwuje to aż ale... w sumie to lubię być rozpieszczana...
Inka Phelania łączę się z Wami, słomiana Wdowa z Ełku!Może poznam jakiegoś Wdowca... kto wie?ALe chyba nie na tym forum:-DŻartuję, mam wstręt

Kotus do lipca jeszcze troche czasu zostalo, ale dasz rade,zaciskaj nogi mocno, Hanulka silna babka zreszta jak kazda to się utrzyma tam wbrzuszku.
Cd wizyty to jak prywatnie to już inna sytuacja – babki mialyjakis zly dzien chyba i tyle. Dobrze ze gin stanal na wysokości zadania izrobil to co do niego należyJ

Phelania nie strasznie tak dziewczyn tymi ciazami bonaprawde żadna nie zaciazy;) no ok. ciaza i Male dziecko do wspaniałych nienaleza ale potem widok rodzeństwa bezcenny;)

Netka nie ma problemu wypije za Twoje zdrowieJ
Spoko ja nie jestem najmlodsza bo mam sis z wpadki ale większośćczasu bylamJ Imoja siostra tez mnie ciagle traktuje jak dziecko mimo ze mam już swoja 2;)kupuje mi rozne rzeczy, niespodziewanie przelewa pieniazki na konto, oddaje mi mnóstworzeczy i rozpieszcza jak tylko może – spoko już się to zaraz skonczy bo już nawylocie jest Filipek wiec będzie miala kogo rozpieszczac;)

Spoko ja tez prawie ja slomiana w domu, z tym ze moj szanowny facet w domu owszem i jest ale co z tego jak nie interesuje go taka laska jak ja?? No skandal poprostu..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry