reklama

Grudzień 2011

Mła ja nawet w pierwszej ciazy się wyspac nie mogla, bobrzuch przeszkadzalJA marudzic do woli to można i w pierwszej i w drugiej:P powiedziałabym wrecz zew drugiej można bardziej bo nie dosc ze na wielki brzuch to na biegające dziecko;P

Phelania ja wogole lubie biedronkowe jedzonko ;)

reklama
Mła, my mamy Mamuta i Q uwielbia na nim siedzieć. dziś odkrył, że na tym krzesełku można nie tylko siedzieć, ale też można na nim stać! no tragedia, ani na chwilę nie można go spuścić z oka, bo od razu takie dzikie pomysły...

My mamy inne krzesełka i stoliczek. Może kiedyś wrzucę fotkę a może już wrzucałam ale jestem zadowolona z niego.. Ninka czasami przy nim siedzi, częściej jednak stoi.
Ninka zasmarkana... normalnie widać, że główka ją boli. Wymiotowała... Nie mogła się ululać. Noc będzie ciężka i koszmarna...:-(Biedne to moje dziecko

Mła chciałam powiedzieć też, że podoba mi się krzesełko uczydełko i zawsze chciałam takie mieć. Tylko jakoś się nie złożyło.:-(Ale mam inne zabawki, którymi dzieli się ze mną moje dziecko.

U nas za oknem zima wiecie?Normalnie spadło śniegu... Już chcę wiosny.
Nudy.
Bawcie mnie!:-(

Netka duzo zdrówka dla Ninki!!!

Alan usnal po 20 a godz temu obudzil sie i plakal przez pol godziny.. Dalam mu nurofen..( Ząb??? )
Teraz siedzi i wyrywa mi kartki z kalendarza.
cos czuje ze ciezka noc przedemna ;((( buuuu:(((

Kota a odkryl Kupin ze z krzesełka można wejsc na stoik itak odstawiac harce??? Bo mój Fabian już to odkryl i tez nie da się go nachwile zostawic, albo odkryl tez ze jak nie może czegosc wziasc czy na coswejsc to krzesełko do tego jest idealne i można je przyciągnąć :P

Netka zdrowka dla Ninki i oby nocka nie była cięzka ;)

2707 z jakiego jestes miesiaca?? Jestes rocznik 91?? Boczyttalam troche sobie poczatek forum i wyczytalam ze masz 20 latJ To mój wiek, tznobecnie już 21, a za chwile 22 bo ja z marca jestem ale ostatnio z dziewczynamimyślałyśmy ze ja najmlodsza jestem ;)

Inka mój też mówi „nie śpiesz się” tylko jak młody śpi ;)

Lysa ta kawa wygląda na pychotę! Taka kawa jako deser fajna rzecz. Na codzien pijam niesłodzoną, obowiązkowo z ekspresu, jakos tak rozpuszczała mi nie służy

Zdrówka dla Ninki!

U nas koszmarny dzień - ryki na okrągło. Nie mam już siły

Dzień dobry niedzielnie!
Nocka znośna, ale niestety kwestia oszukiwania na herbatę u nas nie przejdzie, poczekam aż sam się przestawi, tak jak i wcześniej, trudno. Tylko 1 karmienie idzie znieść;-) Jak to w niedzielę- pobudka po 6:sorry2:Nowych zębów ani widu....
Po południu jedziemy do miasta , no i pewnie jakoś dzień zleci.

Mła- zapewne 2 dni odpoczynku dają dużo! Te całe narzekanie i brak sił , to po prostu przemęczenie...

Netka i Inka- zdrowia dla waszych pociech!

reklama
Dzień dobry
To teraz pora na mnie, ponarzekam sobie!
W nocy 5 razy wstawałam do Młodego a ostatecznie o godz 5 po jego płaczu (a wręcz histerii) wzięłam go do siebie.
Chyba musze mu ograniczyć picie bo w nocy zawsze 2-3 razy musze przebierać mu pampersa a czasem tez i całego Młodego bo zdąży sie przesikać. Po raz kolejny twierdze ze reklamy kłamią :-);-) jedna sucha noc-jeden pampers! Haha! Dobre sobie!

Zjedliśmy śniadanie i teraz robię Młodemu inhalacje. Oczywiscie Miki w tv co by grzecznie siedział.

W domu Niemcy, M sie od wczoraj nie odzywa. Teraz śpi wiec tyle dobrze, ze nie musze go oglądać! Co za naród z tych chłopów !!??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry