reklama

Grudzień 2011

Żabciu- o kurcze spróbuj M namowic na wyjazd do Polski chociaz na te same Święta Wielkanocne ...tak to chociaz rodzinke odwiedzicie spróbujcie wiem ze ciezko z kasa-pisalas ale moze da sie cos wykombinowac:/

reklama
hmmmm...tak zle i tak nie dobrze:/ mi sie wydaje ze na poczatku ciazy nie musisz sie tak martwic ,napewno unikaj noszenia Maciulka, a tak to zyj normalnie nie mysl o tym ogólnie jakby cos sie zle rozwijalo to organizm i tak sie pozbedzie zarodka;( nie chce Cie straszyc bron boze tylko chodzi mi o to ze ja bym pojechala na te kilka dni...twoja rodzinka by nawpewno sie ucieszyla i zajela Maciulkiem a ty na spokojnie poszlabyc do gina....

Phelania właśnie sprawdziłam bilety i teraz podróż w obie strony z Maciulkiem kosztuję mnie tylko 102 F jutro z M pogadam i być może początkiem marca polecę do PL :-) Na pewno troszkę będę musiała się umęczyć na lotnisku ale może jakoś dam radę a syn będzie wyrozumiały.

Moje dziecko w końcu śpi mogę iść się spokojnie wykąpać później jeszcze na chwilę na BB a potem spać bo jutro o 8.15 mamy wyjazd czyli 7.40 trzeba z domu wyjść.

Tez sie marwie ze Kota nie dala znac, nawet jej eska napisalam ale naraze cisza.. KOTA odezwij sie!!!1

Kota a gdzie jedziecie jutro na wycieczke?? chyba cos przeoczylam.

Neka Ty od pazdziernika torbe mialas spakowana a ja od 31 tyg na podtrzymaniu a torbe spakowalam pod koniec listopada a urodzilam 11 grudnia:P 3 tyg za wczesnie:)
Nie maartw sie narazie zdrowiem TZ, bedzie ok, pewnie to stres i sie wrzody odezwaly. Niech robi te badania szybko!

Edit: Kota odpisala! Jest wszystko ok, jutro tu zajrzy:)

Ostatnia edycja:
Żabcia- mowie Ci ze to jest dobry pomysł:tak:pozniej to dopiero pewnie na wakacje pojedziecie do PL a tez nie wiadomo bo drugi wydatek sie szykuje:-Dwiec różnie..korzystaj poki mozesz -pozniej juz sily nie bedziesz miala:)

Kurcze dziewczyny załamalam sie widzialam pogode nadciaga mróz i snieg :(((((((((((buuuuuu ja chce wiosne!!!!!

Phelania ja tez chce wiosne!!! Pocieszam sie ze jeszcze dwa tygodnie i bedzie marzec, to musi juz byc cieplej!!! :-)

Zabcia to chyba nie drogo te bilety by was wyszly? A w podróży z Maciusiem na pewno dasz radę!

reklama
Sosnowiczanka to jest bardzo tanio bo jak patrzyłam to 140 F prawie za każdym razem wychodziło.

Ja też mam nadzieję że w marcu w PL będzie wiosna bo nie uśmiecha mi się kupować kurtki zimowej dla Maciusia jakbym leciała a w tej już taki upchnięty heh :-)

Violett dzięki za info od koty.
Super że u Koty wszystko w porządku :-)

Idę pogrzebać w lodówce bo znowu mi burczy w brzuchu ... przy Maciusiu tak nie miałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry