Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gratuluję i cieszę się razem z tobąLaseczki właśnie dzwoniła do mnie babeczka!!!! Dostałam tą pracę!Możecie gratulować ;P Może nie zapeszę...ale wiecie??cieszę się...przynajmniej jeden pozytyw!!!I bez ściem..od razu umowa o pracę![]()

Ja na ostatniej wizycie u ortopedy to spytałam jak to w końcu jest z tymi bucikami i ona powiedziałam mi że jak pracuje 18 lat to zawsze było tak że buciki to tylko na podwórko. A jak ciepło to najlepiej boso. W domu zawsze boso lub w skarpetkach.Dorotka - wracaj, wracaj do nas :-)
Netka - ale super. gratuluję :-)
Dziewczyny, mnie chyba szlag trafi niedługo... wszyscy na około sugerują, ze mała powinna w butach "chodzić", tylko, ze ona jeszcze samodzielnie kroczków nie stawia, tylko za rączkę, albo trzymając się czegoś. Ja oczywiście zakładam jej skarpetki z abs i tak sobie śmiga po domu, ale dziś np. moja mama zasugerowała, ze ona jeszcze nie chodzi, bo jej butów nie zakładam, jak by buty miała, to by dawno chodziła.... i sama już nie wiem, no, jestem świadoma tego, ze póki sama pewnie chodzić nie będzie, to buty są niewskazane, no ale weź tu przetłumacz. Jak wasze dzieciaczki się uczyły chodzenia, na boso czy w butach?
gratulujęDzięki laski :-)
Muszę się pochwalić, że Elenka zrobiła godzinę temu swoje pierwsze dwa samodzielne kroczki :-)
Czyli jednak nie jestem wyrodną matką nie kupując dziecku butów, nie blokuję jego rozwoju ;-)
GratulacjeHej dziewczyny,
tak rzadko do Was piszę, że pewnie już mnie nie pamiętacie, jednak w końcu zanazlam chwilkę żeby się Wam pochwalić, że 13 lutego Leneczka zaczęła chodzić(zdecydowanie bez butków ;-)). Przez pierwsze 2 tygodnie chodziła tylko pomiędzy mną a K, a jak chciała gdzieś naprawde pójść to na czterech. dziś już jak wróciłam z pracy to głównie chodzi
Niestety od wczoraj jest chora i K wziął opiekę, bo ja dalej mam masakre w pracy :-(
Żabciu i Rojku - dziewczyny serdeczne gratulacje!! Mam nadzieje, że najdalej we wrzesniu dołaczę do grona oczekujących
Netka - gratki!! Powodzenia ;-)
zdrówka dla maluszków !!