reklama

Grudzień 2011

reklama
a-gala gratulację dla Elenki i dumnej mamusi z pierwszych kroczków :-)

Ale mi się nic nie chce smutno mi troszkę jak pomyśle ile jeszcze mnie dni czeka bez M od wczoraj gadałam z nim już 4 razy.

Hej dziewczyny,

tak rzadko do Was piszę, że pewnie już mnie nie pamiętacie, jednak w końcu zanazlam chwilkę żeby się Wam pochwalić, że 13 lutego Leneczka zaczęła chodzić :) (zdecydowanie bez butków ;-)). Przez pierwsze 2 tygodnie chodziła tylko pomiędzy mną a K, a jak chciała gdzieś naprawde pójść to na czterech. dziś już jak wróciłam z pracy to głównie chodzi :)
Niestety od wczoraj jest chora i K wziął opiekę, bo ja dalej mam masakre w pracy :-(
Żabciu i Rojku - dziewczyny serdeczne gratulacje!! Mam nadzieje, że najdalej we wrzesniu dołaczę do grona oczekujących :tak:
Netka - gratki!! Powodzenia ;-)

zdrówka dla maluszków !!

Czesc dziewczynki :)

Caly dzien spedzilam w pracy. Alan poł dnia na dworze. Pogoda byla cudowna, oby juz zima do nas nie wrócila..
Wieczorem pojechalismy na zakupy i w biedronce mlody odstwail taki placzliwy cyrk ze masakra. Darł sie przez caly czas, wiec polowy rzeczy które mialam kupic nie kupilam, tylko biegiem do domu. W aucie tez ryk. Rece w buzi. W domu od razu dalam mu nurofen i wlaczylam bajke-dopiero sie uspokoił. Boje sie nocy ;-((((
Póki co siedzi, na sen sie nie zanosi...

Agapa ja tez nie wierze w zadne wygrane, a kiedys gdzies wyczytałam ze jesli nie bralas w czyms udzialu to nie ma mozliwosci zeby wygrac. Ja tam wogole w zadne gry, konkursy nie gram bo raczej realnie na wszystko patrze. Jedyne co wygralam to plyn do kąpieli dla Alanka z J&J :)

Violett biedny Fabianek ... ;(

Majeczka jutro ide na poczte zobaczyc czy waga czynna. Tylko w czwartki i piątki jest czynna poczta do 19 a ja do 18 pracuje caly tydzien (od 8 rano zresztą). Mam nadzieje ze bedzie juz naprawiona, jak nie to wezmę paczke spowrotem i wysle w markecie.

Papayka a gdzie tam... Alan dalej bez cycka nie zaśnie, przed snem cycus musi byc...

Dorotar bardzo sie ciesze ze do nas wracasz :)

Netka gratuluje pracy :) Super, naprawde sie ciesze ze ci sie udało :)))))

Agala boso!!! Zimowe buty Alankowi wkladalismy tylko na spacery do wózka gdzie siedzial (zeby bylo cieplo w nózke) Czasami po markecie zrobil w nim pare kroczków. W domu tylko boso. Teraz kupilismy adidaski. Młody juz ze 3 miesiace ladnie chodzi, wiec po podwórku zeby mogl sobie smigac. W domu nawet papuci jeszcze niem ma. Chodzi w grubszych skarpetach.

Zabcia dobrze ze podróż minela wam spokojnie. I oby jakis gin cie przyjął. Trzymam kciuki za wizyte.

Wogole zapomnialam wam napisac. Wczoraj mialam w pracy wycieczkę przedszkolaków :D Co roku grupa 3latkow przychodzi do mnie zaklad fryzjerski oglądać. Muszę pokazac im nozyczki, grzebienie, jak sie kreci wloski, jak prostuje, jakie kolorki mozna sobie zrobic.. Najbardziej wszystkich interesuje co to to w rogu (suszarka stojąca :D)
Na ochotnika czasami udaje mi sie jednego chłopczyka ostrzyc, tyle ze wczesniej musi byc zgoda od rodziców, wiadomo. Był jeden chlopiec którego mama wyrazila zgode, niestety w ostatniej chwili nasz ochotnik sam zrezygnował ;-)

Sosnowiaczanka tofajnie mialas z wycieczka:DD i oby nocka była dobra
Netka serdecznegratulacje:DDsuper:**
Papayka u nasnadal karmienie mala bez cyca nie może zyc i co wczesniej już popołudniami cycanie jadla to teraz domaga się dodatkowo 2 razy w dzien czyli ogolnie mam od 4-5 karmien hmm a od kwietnia mialam rezygnowac ale chyba cos ciezko będzie:(
A gala nie martw sięja tez o tym ze mala nie ma bucikow to przez to nie chodzi obsłuchałam się od teściowejale  jak mala już zaczela sprawniechodzic kupiliśmy jej kapciu sie bo u nas zimna podloga:( i gratki dla Elenki
Zabcia super zelot udany:DD to pewnie Macius teraz rozpieszczany przez babcie??
Agapa moja babkatez dostaje takie zaproszenia i chodzi i tylko raz wygrala w losowaniu fajnegogrila
Netka a może chceszumyc okna i u mnie co??:PP
Inka lepiejzrezygnowac zawczasu niż mieć potem problemy
Viola jestessuper mama i to nie twoja wina ze nasi lekrze to koniowaly

Bylam z A na IP ma zapalenie miesni klatki piersiowej azbiedny nie mog oddychac dostal zastrzyk leki a jak nie przejdzie to skierowaniedo szpitala wysmarowany na razie spi zobaczymy jak to się rozwinie
Mam nadzieje ze jutro tez będzie ladna pogoda chociaż prognozymowia co innego bo po tych ladnych dniach nie wyobrazam sobie siedziec z mala wdomu

Netka super wieści, gratuluje pracy. I jak juz się tak rozpedzilas z tym sprzątaniem to zahacz może też o Bytom:cool2:
Papayka u nas cycuś też jeszcze na całego.
Viola zdrówka młodemu i ściskam mocno.
Zabcia witaj w kraju. Przepadają się, zalatw wszystko i wracaj szczęśliwie.

Zuza w domu chodzi tylko i wyłącznie w skarpetkach z ABS. Nie mamy butków po domu.
Chłop obok chrapie więc idę sspać :-)

Laseczki właśnie dzwoniła do mnie babeczka!!!! Dostałam tą pracę!Możecie gratulować ;P Może nie zapeszę...ale wiecie??cieszę się...przynajmniej jeden pozytyw!!!I bez ściem..od razu umowa o pracę ;)
Gratuluję i cieszę się razem z tobą :-D:-D:-D

Dorotka - wracaj, wracaj do nas :-)
Netka - ale super. gratuluję :-)

Dziewczyny, mnie chyba szlag trafi niedługo... wszyscy na około sugerują, ze mała powinna w butach "chodzić", tylko, ze ona jeszcze samodzielnie kroczków nie stawia, tylko za rączkę, albo trzymając się czegoś. Ja oczywiście zakładam jej skarpetki z abs i tak sobie śmiga po domu, ale dziś np. moja mama zasugerowała, ze ona jeszcze nie chodzi, bo jej butów nie zakładam, jak by buty miała, to by dawno chodziła.... i sama już nie wiem, no, jestem świadoma tego, ze póki sama pewnie chodzić nie będzie, to buty są niewskazane, no ale weź tu przetłumacz. Jak wasze dzieciaczki się uczyły chodzenia, na boso czy w butach?
Ja na ostatniej wizycie u ortopedy to spytałam jak to w końcu jest z tymi bucikami i ona powiedziałam mi że jak pracuje 18 lat to zawsze było tak że buciki to tylko na podwórko. A jak ciepło to najlepiej boso. W domu zawsze boso lub w skarpetkach.

Dzięki laski :-)
Muszę się pochwalić, że Elenka zrobiła godzinę temu swoje pierwsze dwa samodzielne kroczki :-)
Czyli jednak nie jestem wyrodną matką nie kupując dziecku butów, nie blokuję jego rozwoju ;-)
gratuluję

Hej dziewczyny,

tak rzadko do Was piszę, że pewnie już mnie nie pamiętacie, jednak w końcu zanazlam chwilkę żeby się Wam pochwalić, że 13 lutego Leneczka zaczęła chodzić :) (zdecydowanie bez butków ;-)). Przez pierwsze 2 tygodnie chodziła tylko pomiędzy mną a K, a jak chciała gdzieś naprawde pójść to na czterech. dziś już jak wróciłam z pracy to głównie chodzi :)
Niestety od wczoraj jest chora i K wziął opiekę, bo ja dalej mam masakre w pracy :-(
Żabciu i Rojku - dziewczyny serdeczne gratulacje!! Mam nadzieje, że najdalej we wrzesniu dołaczę do grona oczekujących :tak:
Netka - gratki!! Powodzenia ;-)

zdrówka dla maluszków !!
Gratulacje

Dziewczyny bardzo wam dziękuję za zdanie. Okazało się że nie powiedzieli P. przez tel. wszystkiego co powinni powiedzieć. Pojechaliśmy tam tylko dlatego że mieliśmy zajrzeć do tego sklepu z dywanami. Rozmowa polegała na opowiadaniu o wycieczkach zagranicznych. Rozmawiał P. bo mnie nie rajcują zagraniczne wycieczki. Chcieli aby dziś wykupić jakąś wycieczkę albo dożywotnio apartament np. w Holandi. Na koniec było losowanie. Ja losowałam i po wylosowaniu prawie się poryczałam. Wylosowałam wycieczkę dla 2-4 osób na Teneryfę. Ale fajnie, rzeczywiście. Kazali nam od razu wpłacić 600zł i potem jeszcze za przelot. Zajebiaszczo. Podejrzewamy że w pozostałych dwóch kopertach też były wycieczki bo z tego mają zarobek. Zawartości pozostałych kopert nam nie pokazali, a my wpadliśmy na to po wyjściu.
Plusem jest to że kupiliśmy dywan:-D

Dziewczyny po przyjeździe do domu humor mi się popsuł. Mikołajowi na policzkach pokazały się czerwone plamy tzn ma całe policzki czerwona. Od rana juz mi sie nie podobały, ale myślałam że się zgrzał itp, ale wieczorem to już nie było takie śmieszne. Jutro jadę na kontrol to spytam o co chodzi.

Wiola dziękuję za wiadomość.

Freiya tobie też dziękuję za informacje.

reklama
Ja na kapcie- buciki po domu mowie stanowczo NIE !!!tylko jak wychodzimy na spacerek mlodemu ubieram buciki bo wiadomo ze spacerek na nozkach musi byc,Ortopeda tez mi mowil ze chodzimy bez bucików to samo w lato na trawce czy na piasku....wiec tak robimy:)

Agapa- moze jakies uczulenie? u nas to napewno nie to na 19 marca jestesmy umowieni do dermatlologa wrrrr...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry