reklama

Grudzień 2011

Agapa - Lenie czerwienieją tak policzki jak jej zęby idą. Dzis też cały dzien miała czerwone a idą jej trzy 4, więc zakładam, że to od tego, a nie choroby. Daj jednak znać co na to powiedział lekarz

reklama
Hej.
Ja tylko na chwile bo zaraz spadam pomoc sasiadce w porzadkach domowych to sobie zarobie przynajmiej:)

Dorota rekturacja w Warszawie sie jeszcze nie zaczela, i tez jestem ciekawa czy sie dostaniemy. mam nadzieje ze tak!
Gdzie zapisalam mele do laryngologa?

Netka super! Gratuluje!

Agala u mnie dzieci do tej pory chodza w skarpetach/rajstopach/. nie lubia kapci bo je od razu zdejmuja.
I gratulacje dla Elenki;) teraz juz pojdzie z gorki :)

Lece pa;*
Milego dnia

Jestem załamana. Pisałam Wam ostatnio, że młoda gorączkowała i złożyłam to na zęby, ale niestety, to nie zęby.
Przedwczoraj malutka dostała dosyć sporego uczulenia, nic nie jadła prawie przez trzy dni, tylko piła soczki. Pojechałam do naszej pani doktor, pierwsze co powiedziała, że chyba to szkarlatyna, ale badania krwi wyszły dobre, więc szkarlatyna odpadła, dzisiaj zrobiłam badania moczu i zobaczymy co jutro pokarzą wyniki.
Modle się żeby to nie było poważne, bo przez ostatni czas same choroby się nas trzymają, a nie mogę patrzeć jak mojemu dziecku krzywda się dzieje ;/

Netka- cieszę się razem z Tobą z nowej pracy :*

czesc dziewczyny

Aneta, A_Gala, gratuluje dla Waszych panienek, super, że kolejne Grudniaczki zaczynaja same chodzic. Oby i moj Kubin w koncu sie zmobilizowal eh.. :)

A_Gala, polubione, super inspiracje!

Agapa, Kuba przy wyrzynaniu czwórek wieczorami codziennie ma czerwone poliki, zreszta on tak szaleje z tata, ze sie nie dziwie :)

od 3 nocy spimy normalnie, tzn bez nocnych pobudek, wczoraj zauwazylam, ze ta czworka w koncu sie przebila, nie jestem pewna, czy juz wszystkie 4 sa na wierzchu, czy jeszcze jedna musi wylezc, bo zboj nie da sobie do buzi zajrzec, ale trojki juz czekaja pod dziaslami na swoja kolej :/

Wiola, super lekarze sie Wam trafili!!! ciesze sie bardzo, ze w koncu ktos sie zajal Fabinakiem, jak nalezy! Oby juz zawsze diagnozy byly trafne.

27... kurcze zaczyna sie sezon chorobowy :/ zycze zdrowka!

Ostatnia edycja:
hej, gdzie jesteście? ;-)

Violett , zdrówka dla Fabianka , mam nadzieję, że w końcu ktoś mu pomoże...co lekarz , to inna opinia ehh
27 - ojej, u was też kłopoty zdrowotne...

WITAM!!!
Agapa - dodaj ten link do opisu bo jak o tym przypomnisz to zagłosuje,a jak nie to nie pamiętam... Dziś i wczoraj wspomogłam:tak:;-)
Ale się cieszę MAM OKRES!!! Jupiiii nie będzie nas tym razem wiecej:-D
Dziewczyny w przyszłym tyg.ma być w nocy nawet do -17 st...

Majeczka - też słyszałam i myślałam że sie przesłyszałam z tym - 17 ...dobrze że dostałaś w końcu @
Netka- gratuluje pracy !
2701- zdrówka dla córci !
maleństwo- o kurczę, czy to nie jest stan przedzawałowy ? zdrówka dla A !
a_gala- gratulacje dla Elenki za te pierwsze samodzielnie kroczki !

Byłam dziś u fryzjera. Zmieniłam kolorek, podcięłam i pytałam o te olejki arganowy i lniany. Fryzjerka stwierdziła że mam włosy zdrowe i krótkie więc w moim przypadku nie ma potrzeby, bo będą sie szybko przetłuszczać. Poleciła mi maske mleczną. Czytałam już opinie no i różnie piszą. Trzeba przetestować na swoich włosach i już. Macie jakieś zdanie na temat tej mlecznej maski :confused: Ona jest taniuśka, litrowa kosztuje 25 zł.

Kasia już sama chodzi ! Jak dama chodzi, bo zawsze z torebeczką a w drugiej łapce telefon. Tylko jak sie bardzo śpieszy to zasuwa na czterech. W skarpetkach zasuwa z abs. Dziś wyjątkowo założyłam jej kapciuszki, bo teściowa z nią siedziała i tez kapcie lubi, na nogach. Mamy z Befado ale nóżka jednak sie poci. Pierwsze kapcie Ola założyła jak poszła do przedszkola 2,5l a tak też tylko w skarpetkach. Tarzanie sie z nią na dywanie w kapciach bywało bardzo bolesne, więc tym bardziej trzymaliśmy sie skarpet

My po szczepieniu, od rana już na stresie byłam (ja tak zawsze) bardzo się bałam, żeby Mała się nam przy szczepieniu nie zaniosła od płaczu, ale było ok, tzn. darła się w niebogłosy ;-) ale to u nas normalne ;-)

Dzięki dziewczyny za polubienie mojej strony. Na razie nie ma ta,m moich projektów, bo niestety większość robiłam pod "szyldem" biura projektowego no i nie mam do nich praw :-( Póki co chcę tam zamieszczać moje inspiracje, przemyślenia czy nowości produktowe. Z czasem, mam nadzieję, zaczną pojawiać się moje realizacje. Mam zdjęcia przed i po pokoiku Elenki, no i nie wiem, może by je zamieścić?

reklama
Hej hej
U mnie dzis nocka tragiczna mala co kawalek dokazywala i płakałabez cyca się nie obeszlo a do tego jeszcze A jęczał i ciagle cos chciał:(

Kupinosia miel EKGrobione i wyszlo idealne dzis leci na ketonalu i lezy jak mu się nie poprawi todo szpitala:(
Majeczka super ze @ przyszla:DD
Zdrowka dla malych i duzych:**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry