NETKA doszły spodenki, sa dobre a nawet mogły by być ciut mniejsze w pasie ale paseczek i będzie ok.
PYSZCZEK no nie wiem ja czytałam ulotkę i można, jak się zapomnij wziąźć tabletkę to trzeba ją wziąźć raz dwa jak się przypomni a że mi sie przypomniało jak miałam brać następną na drugi dzień to wziełam dwie na raz, no i przez tydzień trzeba stosować jakieś inne zabezpieczenie a że my innych nie stosujemy to K musi sobie na tydzień na supełek zawiązać
FREYA gratuluję nowych ząbków.
Hmmm nie dobrze jak teść nie chce ćwiczyć.
KOTA dla takich dzieci 2-3 dni nieobecności to jest dużo, Spróbuj po woli podchodzić Kubę, myślę, że to minie i za kilka dni będzie dobrze tak jak było. Nie płacz i się nie stresuj bo Hania to odbiera.
Oby następne usg Hani było ok.
VENUS współczuję zachowania małego.
Ja dziś po kolejnym dniu rehabilitacji i też rowerkiem, wróciłam to wrzuciłam dzieci w auto i musiałam na pocztę ruszyć bo zapomniałam wysłać rezygnacji polisy do AXY a za dwa dni kończy nam się umowa u nich.
Wstąpiliśmy do koleżanki na kawkę. Teraz w domku, młody śpi, troszkę ogarnełam, zaraz poćwiczę, wracam do ćwiczeń z Ewką i trzeba pranie prasować, ugotowałam makaron bo jeszcze rosołek mamy i pieczarki udusiłam i więcej dziś do jedzenia nie robię.