Hej:*
Cały weekend Was podczytywałam, bo spędziliśmy go na wsi a z telefonu nie lubię za bardzo pisac.
Fabianek wlasnie usnal, Marika lezy i pije mleczko wiec stwierdzilam ze wpadne przed praca
Kota super ze pierwszy spacerek zaliczony

Będzie coraz lepiej do czasu az Hanula zacznie biegac, chyba ze Q będzie super ulozony i będzie się słuchał, bo unas wyjscie na spacer na nozkach z dwojka dzieci to jedna wielka bieganina, chyba ze Fabiankowi biore rowerek to jest ok.
Agapa mimo wszystko wyjazd się udal prawda?? Szkoda ze mlody tak zareagowal na zmiane klimatu.
Kota tak to niestety jest, ze kazda zmiana dotyczaca naszych dzieci najbardziej jednak odbija się na matkach
Sosnowiczka fajny ten tapczan dla Alanka
Nastazja to oby się szybko sprzedalo
J Powiedz mi czy będziesz sprzedawala razem czy oddzielnie?? Jak już wystwisz to podelisj mi linka do fotelika do karmienia może mojej sis się spodoba bo cos mówiła ze musi się rozejrzec nad krzesełkiem
J
Malenstwo nie denerwuj się tylko ciesz wieczorem bez Zuzi
J Nic się nie stanie jak raz zje kolacje pozniej i ja umyjesz szybko a nie wykapiesz
J
U mnie Fabianek nie mow za duzo, tzn mowi duzo ale po swojemu ale ma jeszcze chłopak czas, zreszta nie narzekam bo Marika robi za siebie sama za Fabianka i za pozostałych domownikow bo buzia jej się wogole nie zamyka haha
Ale wydaje mi się ze cos w tym jest ze chłopcy mowia troszke pozniej, bo Marika w wieku Fabianka już składała proste zdania a Fabianek na razie tylko pojedyncze wyrazy.
Nastazja przykro mi. Może nie będzie tak zle i szef podaruje mu ten telefon?? Wkoncu mu go ukradli a nie zgubil.
Lece sobie naszykowac obiad do pracy