dorotar110
Fanka BB :)
VIOLA ha ha a Ty bedziesz moją pierwszą klientką w tym interesie a raczej Twoje pranie.
Witam Was od godziny na nogach, mój syn się budzi i nie poleży, schodzi z łóżka i pędzi do kuchni bo chce żeby mu mleczko robić.
Więc mleczko wypite, kawka też, Mela śpi, może jakieś śniadanko zjem.
Dziś zapowiada się lepsza pogoda niż wczoraj, co mnie bardzo cieszy, dziś w domku siedzimy też.
Czuję zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach.
Coś nas mało zagląda.
Witam Was od godziny na nogach, mój syn się budzi i nie poleży, schodzi z łóżka i pędzi do kuchni bo chce żeby mu mleczko robić.
Więc mleczko wypite, kawka też, Mela śpi, może jakieś śniadanko zjem.
Dziś zapowiada się lepsza pogoda niż wczoraj, co mnie bardzo cieszy, dziś w domku siedzimy też.
Czuję zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach.
Coś nas mało zagląda.

Jesteśmy w domu. Doczytałam co u Was, ale wybaczcie , że nie odpiszę każdej z osobna, bo padam na pysk!!! 3 dni urlopu z dzieckiem typu Bartek są wystarczające
Gdynia, Gdańsk i Sopot obeszliśmy chyba wszędzie gdzie się dało. Chwila wytchnienia była tylko wtedy , kiedy mały zasypiał , a tak non stop w ruchu. Pogoda była średnia-tzn na spacery ok, ale na plaży nie dało się poleżeć. Także nogi tylko pomoczyliśmy, a Bart oczywiście wlazł cały
Rano pobudki po 6 i od razu w drogę, bo na kwaterze wszędzie właził , gdzie nie wolno. Dobrze, że nocki były ok , choć w trójkę na łóżku było ciasnawo. Bartek miał masę atrakcji, a my dopiero teraz odsapniemy jak stęskniona babcia weźmie go popołudniu