reklama

Grudzień 2011

Witajcie, cały dzień gdzieś byliśmy i Aduś sam padł po 20:00. Mam nadzieję, że da nam się wyspać, bo 2 ostatnie noce znowu przepłakał, nie wiem czemu, moze jakieś piątki idą?
Szukałam łóżeczka ale się waham.. Jutro jadę do ikei, tam też pooglądam. Poprzymierzam go przynajmniej! Może mu się jakieś spodoba.
Miłych snów kochane papa:*

reklama
Witam :-)
Wczoraj standardowo jak co sobota zakupy itd. później był u nas znajomy K z pracy posiedział poszalał z Maciejkiem bo ten mimo że widział go pierwszy raz zbzikował na punkcie nowego wujka :-D
Dzisiaj byliśmy na car boocie pokupowaliśmy parę rzeczy dla dzieciaczków później pojechaliśmy odwieźć znajomego K chłopaki chwilkę posiedziały potem do domku obiadek i poszliśmy wszyscy na drzemkę :-) Później spacerek, potem kąpiel i tak nam zleciał cały dzień. Teraz Maćko leży i usypiamam nadzieję że zaraz uśnie to pójdę spokojnie zbiorę pranie bo tak to poleci za mną na ogródek, a szkoda mi na noc zostawiać ciuszków dzieci żeby nie zmokły.

Violett
współczuję bólu zęba. Pochwal się pokojem jak skończycie remont :-)

Hej laseczki!

A gdzie wy sie podziewacie? Coraz wieksze pustki tu widzę... ;(((:-(

Ja juz zrobiłam zupkę na obiad, dzis pomidorowa z wczorajszego rosołu ;)
Na drugie danie przygotowalam cukinię faszerowaną, czeka aby ją wsadzić do piekarnika.
Alan ładnie przespał noc, rano jak się obudził to przybiegł do naszego łóżka się poprzytulać. Mój słodziaczek:)
A ja za dwie godzinki idę do pracy.

Miłego dnia!!!

Ja Barta właśnie położyłam na drzemkę, bo wstał wcześnie . Nocka ok, dobrze mi się dziś spało...popołudniu skoczymy na zakupy i po stolik z Ikea dla małego, bo wypatrzyłam ogłoszenie, że na sprzedaż za śmieszne pieniądze jest u nas w mieście- tak więc, do nowego pokoju będzie jak znalazł:tak:
Musze się umówić do fryzjera ...tylko nie ma za co iść:baffled:

Ja się przywitam z pracy-buuu. Padam na pysk- zmęczenie dopiero dzisiaj mi wychodzi. W dalszym ciągu podróż nad nasze morze jest męcząca, brakuje nam tych autostrad jeszcze. Ale dałam radę - 8h mi wychodzi jazda z 2 przystankami ok godzinnymi na jedzonko.
Wróciliśmy wczoraj wieczorem. Było pięknie, słonecznie i lajtowo.
Wieczorkiem na spokojnie coś napiszę i wrzucę parę fotek, ale najpierw nadrobie chociaż troszkę co tam u Was.

Hej;)

Dzisiaj pohoda ladna wiec my juz po spacerku jestesny teraz siedze dzieci oczywiscie maluja kreda po tej scianie tablicowej;) Naprawde to strzal w 10 i mimo ze nie jest to zbyt tanie to naprawde polecam.
pozniej postaram sie zrobic zdjecia jakies mimo ze.nie dokonca skonczone jeszcze jest.

Dorota ja okna nie zamykam chyba ze deszcz mi pada i nic nie wylaczam ale moze dlatego ze nieszkam w Watszawie i na blokach sa.piorunoochrony.

Milva oj tez musze sie umowic do fryzjera ale ciagle kasy brak. ale we wrzesniu bede chrzesna wiec juz nie mam wyboru i bede musiala jakos.skolowac sobie kase;)

ehh ja w tym roku tez nie zrobilam zadnych przetworow. ale moze jeszcze nadrobie i zrobie jakies ogorki dzem brzoskwiniowy i morelowy;) mam wisnie pomrozone na kompot

Hej;)
Melduję się po szpitalu. Młoda szybko doszła do siebie, usunięty trzeci migdał. Na razie nie chrapie, ale chodzi z otwartą buzią (niestety nawyk). Teraz cały czas łażę za nią i ją upominam. Mam nadzieję, że się oduczy..
Teraz muszę Was nadrobić troszeczkę..;)
Miłego dnia;-)

maxwell super że Marysia szybko doszła do siebie po zabiegu.

Nic mi się dzisiaj nie chce miałam iść do urzędu po papiery ale zrezygnowałam dzisiaj wstawiłam pranie resztki ciuszków 0-3 w sumie już się wyprało czekam aż Maćko pójdzie spać to sobie spokojnie rozwieszę na ogródku wyschnie to M jak wróci z pracy zaniesie wszystko na górę. Dzisiaj na szczęście nie muszę gotować bo M się sam zgłosił na ochotnika że po pracy zrobi kopytka tylko mam mu ziemniaczki obrać :-)

Dzisiaj Maciuś zrobił pobudkę o 5,30 ale się nie dałam nie wstałam wzięłam go do siebie do łóżka i kazałam spać był płacz i ryk ale się nie dałam do czego to podobne idzie spać przed 23 a wstaje po 5 bez przesady. Na szczęście usnął i dospał do 8.

reklama
Freyia co jest?? Pisz tu szybko co sie stalo a nie sie oddalasz!!

Oj ja tez poklocilam przed chwila z mama tak ze szukam mieszkania do wynajecia. Trudno cala moja wyplata bedzie szla na mieszkanie ale nie mam zamiaru tutaj dluzej mieszkaniec, o nie z takimi ludzmi jak moja matka sie nie da;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry