Milva
Zbójkowa mama;)
ooo uwielbiam koszyczki
sa takie mięciutkie i prawda, że najlepiej chowają się , gdy nie są same-tak jak świnka morska np. A samiczkę lub samczyka mogą wykastrować, to nie będzie więcej niespodzianek;-)
Ja dzis swojego psiaka na kastrację zawiozłam, potem go odbiorę i z małym chce podjechać na festyn Lidla, może będzie coś ciekawego...Tz zaraz wyjeżdża, więc dziś spokojny wieczór się zapowiada jak mały da
Inka- tulę...ja ostatnio tez naszych psiaków nie zabrałam wieczorem do domu..w nocy mi się przypomniało...
sa takie mięciutkie i prawda, że najlepiej chowają się , gdy nie są same-tak jak świnka morska np. A samiczkę lub samczyka mogą wykastrować, to nie będzie więcej niespodzianek;-)Ja dzis swojego psiaka na kastrację zawiozłam, potem go odbiorę i z małym chce podjechać na festyn Lidla, może będzie coś ciekawego...Tz zaraz wyjeżdża, więc dziś spokojny wieczór się zapowiada jak mały da
Inka- tulę...ja ostatnio tez naszych psiaków nie zabrałam wieczorem do domu..w nocy mi się przypomniało...
, teraz jest jeszcze chwilę na spacerze z babcią, ale zaraz go zabieram do domu...łudzę się , że pójdzie szybko spać
Ja łapię oddech przy kawie.