reklama

Grudzień 2011

reklama
Dorotar- sunia-moja podopieczna na sterylizację szło, bo w sobotę będzie adoptowana;-)
Mła- ahhh , takie momenty są cuuudowne!
asko- widzę, że przygód kupowych cd:-p

Bartek ma drzemkę, a ja w końcu siadłam z kawką. Byłam w Lidlu po 10, bo mają dziś ciuszki dla dzieciaków, a tam już nic nie było!:szok: Wypatrzyłam za to kołdrę na Barta z poduszką za 80zł, także jak jeszcze będą za tydzień to mu kupię.

ehh ciekawe jak Żabcia...:-(

Kupinosia- od mnie z domu do Polańczyka jest około 120km, a jak pojedziemy w Bieszczady, to będziemy nocować u kuzyna mojego P, a on mieszka w Lesku, także do Polańczyka bliziutko.
Bardzo chcę się z Wami spotkać, ale jak na razie wszystko staję na przeszkodzie, bo brat coś wspomniał, że może 14 września zrobią chrzciny Kacperka, a ja mam być chrzestną. Jak już będę coś wiedziała, to dam Ci znać, ale mam nadzieję, że może jednak pojedziemy w takim samym terminie jak Wy.
A powiedz mi kochana do którego tam będziecie?

malenstwo- u brata bez zmian. Czeka na wyznaczenie terminu do sanatorium. Na rehabilitację u nas w Przeworsku musi czekać aż do października, także kicha ;/

żabcia- trzymam za Was bardzo mocno kciuki. Niech malutki posiedzi troszeczkę u Ciebie w brzuszku :)

Ostatnia edycja:
Żabcia biedna trzymaj sie dzielnie!!!! Jeszcze troszkę!!!

Mła oj kiedy ja sie doczekam takiego "kocha".... No chyba ze i Alanek wyznaje mi miłość, tylko w obcym języku ;))

W nocy Alan spadł mi z łózka :/
Na szczescie z kołdrą i na nią.
Usłuszeliśmy z M w nocy huk, potem płacz. Biegiem go podniosłam, przytuliłam, a on nawet sie nie obudził! Odłożyłam go do łóżka i spał do 9 :no:

M. wymalował mi ściany w pokoju. Pojedziemy dziś jeszcze do Leroya po farbę i pomaluje sufit. Niech nie marnuje urlopu ;)

Dziewczyny od paru dni zmywarka nie domywa mi naczyń.. Tzn moze nie niedomywa, tylko na szklankach, kubkach na górnej polce jest jakby jakiś nalot, niczym ziarnka pisaku tylko w kolorze tabletki... Nie wiem czemu, bo tych samych tabletek uzywam od kilku miesiecy... Nie wie ktoś jaki to moze być powód?

Ostatnia edycja:
Sosnowiczanka- a kiedy zmywarkę czyściłaś? Jak nie pomoże wymycie pojemnika , gdzie woda odpływa i dysz co leją wodę, to kup jeszcze taki płyn do czyszczenia . Może też być kwestia braku soli do zmywarki- mimo tabletek 3 fazowych- u nas to było powodem nalotu na szklankach.

Milva sól wsypuję. Odpływ wyczyściłam, zresztą srednio co tydzień - poltora czyszczę go. No tych dysz nie czyściłam jeszcze, jakoś nie pomyślałam o nich.. Kupie ten płyn, dzięki.

asko czapa doszla jest sliczna:D a mala zachwycona latala w niej i wolala mamusia kupila tyglyska:DD

2701.. jak to zwykle z nasza sluzba zdrowia mam nadzieje ze chociaz termin do senatorium nie bedzie jakis daleki

Mla ciesz sie ciesz bo ja tez bylam dumna ale niestety w tym momencie moje dziecie juz kocha wszystkich i wszedzie nawet kocha Pan co na ulicy idzie hahah:P

milva oj tak przygod ciąg dalszy:D
a teraz mam w domu 5 dzieci... jak zwykle tel. od siorki ze dzieci idą i cy je przygarnę;p;p no co miałam robić;D
malenstwo bardzo się cieszę że małej się podoba bo to najwazniejsze, i foto proszę:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry