• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Netka wróciłaś! ale nie sama w sobie, tylko Twoje pełne optymizmu i szczęścią "ja" mam nadzieję że tak własnie bedziesz teraz podchodzic i te gorsze momenty odganiac gdzies w głąb:) a ostatnia czesc postu normalnie jak miód na moje oczy;p pięknie napisane i zazdroszczę tego, bo ja przy dwójce muszę byc trochę mama wydra.. no i niestety sama nad tym ubolewam ale inaczej miałabym dzieci na głowie;p a szkoda bo wiecej szlenstwa by nam się przydało:)

a my mamy dziś pierwszy dzien przedszkola adaptacyjny,
jak go spędzamy... ano w domu, po nocy z gorączką 38,5- kamil, dzieciaki oboje zakatarzone, mamy wizyte u lekarza po 12 zobaczymy co powie, mam nadzieje ze nic sie nie dzieje, aczkolwiek wolałabym zeby juz lekarz zadziałał zanim pojdzie mały do przedszkola co by ani jemu sie nie pogorszylo ani nie zarazil innych dzieci, wiec przedszkole bywa dzis bez nas, pewnie pozostałe 2 dni rowniez, wolę dmuchac na zimno mamy 5 dni zeby doprowadzic sie do normalnosci.
Byłam tam jednak sama zobaczyc jak to wyglada, dzieci bawiły się o dziwo nie było plaaczow typu mamo wroc, chce do mamy! haha mile początki;)
Kaamil ma juz swoje miejsce na łaaweczce w szatni, wieszaczki itp i zostal oznaczony "królem" haha ciekawe czy w grupie będzie tez tak królował;p;p

Mła wklejam tutaj bo nie mam czasu na odp. watek leciec:), mam nadzieję że Emi się spodoba:)
IMG_0867.JPG

Załączniki

• IMG_0867.JPG
    IMG_0867.JPG
    108,6 KB · Wyświetleń: 40
reklama
hej hej
mala spi wiec pisze bo mam chwile oddechu bo ta moja maruda nie da mi nic zrobic wszystko robie z nia na recach normalnie brak sil

Sosnowiaczanka i dobrze ze zadzwonili my 2 lata temu z A tez zadzwonilismy na moja ciotke bo rozmowy z nia nie skutkowaly ale jak psy zagrodzily droge dziewczynce to A nie wytrzymal i zadzwonil i zrobili z tym porzadek

Inka biedny Aleks zdrowka :**
Asko dla dzieciakow rownież zdrowka i oby im przeszlo do poniedzialku:))

wlasnie co u żabci???

Dziewczyny ŻABCIA jest od soboty w domu, wypisali ją, wypoczywa.

My juz dziś ze wszystkim ogarnięci, jeszcze na wieczór tylko naczynia brudne umyć.
Obiad zrobiony, mięsko upieczone, już część zjedzona, podłogi pomyte, nawet umyłam sobie głowę, pomalowałam paznokcie u rąk, zrobił sobie henne i wyregulowałam brwi a jeszcze masa czasu przed nami, czekam na K za nie całą godzinke wraca a ja jade na zebranie do przedszkola, cos czuje ze mloda sie ze mna zabierze bo jak jej wspomniałam ze jade to ona tez chce.

Netka- z tym samochodem to bardzo dobry pomysł bo ja jestem zależna pod tym względem od małża. U nas wszystko na miejscu no ale gdybym miała auto mogłabym sama do Ełku śmigać i byśmy pewnie już dawno sie spotkały. Mój ciągle teraz jak nie w pracy do na fuszce... kiedy teraz masz wolne ? cały czas myślę o spotkaniu
Asko- początki w przedszkolu mogą być trudne, przetrzymać i będzie ok
Dorotar Ty mnie pomyliłaś z Ewką. Kami spała u koleżanki.
Milva- może zrób Bartowi badania pod kątem robaków ?
Nastazja- byłam dziś w Pepco i u nas nie było tych bluzek co ma Bart, nie widziałam
Inka- biedny Młody, zdrówka !
Maleństwo- a kiedy wraca Twój małż ?

Byłam dziś z dziewczynami w mieście. Kupiłam Olce kapcie do przedszkola, ale przy małej takie zakupy to horror !

Puszczam młodą samą na placyk. Wczoraj przyszła i beztrosko pyta sie mnie czy koleżanki mogą do niej przyjść sie pobawić. Ja patrzę a za nią stoi cała dzieciarnia z osiedla :-D:-D Oczywiście sie nie zgodziłam. Ostatnio pozwoliłam jednej koleżance, gdy Kasia spała i były bardzo głośno. Potem przyszły 4 koleżanki. Wesoło było, ładnie sie bawiły, Kasia z nimi też. Wrócił M i sie pyta TO TERAZ TAK CODZIENNIE BĘDZIE ? O nie, na pewno nie

KUPINOSIA no co Ola sobie koleżanki zapoznaje sprowadza, he he.
A no i faktycznie pomyliłam Cię z EWKA, jakaś zakrecona dzis jestem.

Byłam na zebraniu w przedszkolu, młoda była ze mną, dostalismy papierkow do wypelnienia, ksiazka dla dzieci w przedszkolu 75zl w szoku jestem, cale szczescie ze ogolnie przedszkole bedzie tansze do 5 godz darmowych a dodatkowe godziny po 1zl.
Wiec jeszcze dokupic tylko 4 rzeczy i od poniedzialku wracamy, tzn Mela wraca.
Troszke tylko Kacperek bedzie poszkodowany.
Ech musze sie spakowac do Warszawy jutro, jakies ciuchy do ubrania, na zmiane dla dzieci, musimy wyruszyc po 6 z domu, wiec dzis szybkie zaganianie dzieci do spania.

We wtorek rano udaremnilam zlodzieja wlamania do domu Sasiadki, zobaczyli mnie I uciekli, dzis rano ok 1-2 w nocy udalo im sie wlamac :( jak o 2 rano zadzwonilam na policje to jak przyjechali to juz nikogo nie bylo :( tak zle sie czuje z tym ze za drugim razem nie slyszlalam :( zmasakrowali jej Cale mieszkanie, tak bardzo mi ich szkoda :(

Wybaczcie że nie piszę zbyt dużo, ale jakoś urwanie głowy ostatnio, to angielski, to przygotowania do pracy, Adaś i problemy M.. :baffled: Wszystko na mojej głowie. Staram się to jakoś ogarnąć.

Kupinosia- u mnie w pepco powiedzieli że mieli takie kiedyś na wyprzedaży letniej ale już nie ma:-(
Inka- zdrówka dla Aleksego :*
Milva- u nas też różnie bywa z jedzeniem, szczególnie konkretów, bo na słodycze zawsze ma ochotę.

Głodna jestem, a chleb zalatuje mi pleśnią :no: Więc muszę zapchać się czymś innym, tylko czym?

Lysa czytałam na fb o tym. Przykre to ale z drugiej strony nie możesz sie obwiniać. Przecież nie jesteś na etacie ochroniarza. A złodzieje mieli tupet drugi raz w tym samym miejscu sie pojawić. Chyba coś cennego tam było. A właściciele jednak tez mogli pomyśleć o jakimś lepszym zabezpieczeniu.
Straszne to musi być, stracić dorobek życia!

Młody już lepiej, od ok 18 mój Syn jest sobą :-) rozrabia, bawi sie i krzyczy jak dawniej :-) nawet tez już jadł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry