asko_
ko&ko-ski
Netka wróciłaś! ale nie sama w sobie, tylko Twoje pełne optymizmu i szczęścią "ja" mam nadzieję że tak własnie bedziesz teraz podchodzic i te gorsze momenty odganiac gdzies w głąb
a ostatnia czesc postu normalnie jak miód na moje oczy;p pięknie napisane i zazdroszczę tego, bo ja przy dwójce muszę byc trochę mama wydra.. no i niestety sama nad tym ubolewam ale inaczej miałabym dzieci na głowie;p a szkoda bo wiecej szlenstwa by nam się przydało
a my mamy dziś pierwszy dzien przedszkola adaptacyjny,
jak go spędzamy... ano w domu, po nocy z gorączką 38,5- kamil, dzieciaki oboje zakatarzone, mamy wizyte u lekarza po 12 zobaczymy co powie, mam nadzieje ze nic sie nie dzieje, aczkolwiek wolałabym zeby juz lekarz zadziałał zanim pojdzie mały do przedszkola co by ani jemu sie nie pogorszylo ani nie zarazil innych dzieci, wiec przedszkole bywa dzis bez nas, pewnie pozostałe 2 dni rowniez, wolę dmuchac na zimno mamy 5 dni zeby doprowadzic sie do normalnosci.
Byłam tam jednak sama zobaczyc jak to wyglada, dzieci bawiły się o dziwo nie było plaaczow typu mamo wroc, chce do mamy! haha mile początki
Kaamil ma juz swoje miejsce na łaaweczce w szatni, wieszaczki itp i zostal oznaczony "królem" haha ciekawe czy w grupie będzie tez tak królował;p;p
Mła wklejam tutaj bo nie mam czasu na odp. watek leciec
, mam nadzieję że Emi się spodoba

a my mamy dziś pierwszy dzien przedszkola adaptacyjny,
jak go spędzamy... ano w domu, po nocy z gorączką 38,5- kamil, dzieciaki oboje zakatarzone, mamy wizyte u lekarza po 12 zobaczymy co powie, mam nadzieje ze nic sie nie dzieje, aczkolwiek wolałabym zeby juz lekarz zadziałał zanim pojdzie mały do przedszkola co by ani jemu sie nie pogorszylo ani nie zarazil innych dzieci, wiec przedszkole bywa dzis bez nas, pewnie pozostałe 2 dni rowniez, wolę dmuchac na zimno mamy 5 dni zeby doprowadzic sie do normalnosci.
Byłam tam jednak sama zobaczyc jak to wyglada, dzieci bawiły się o dziwo nie było plaaczow typu mamo wroc, chce do mamy! haha mile początki
Kaamil ma juz swoje miejsce na łaaweczce w szatni, wieszaczki itp i zostal oznaczony "królem" haha ciekawe czy w grupie będzie tez tak królował;p;p
Mła wklejam tutaj bo nie mam czasu na odp. watek leciec

Wszystko na mojej głowie. Staram się to jakoś ogarnąć.
Więc muszę zapchać się czymś innym, tylko czym?