reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Milva- u nas piłki, balony, autka i jeszcze taka zabawka gdzie wrzuca się klocki odpowiednich kształtów do dziurek o tych samych kształtach. Tylko te zabawki mają branie w domu. Na podwórku to piłka, taczka, jeździk żyrafa i zjeżdżalnia. Ale jak jesteśmy w domu to i tak najbardziej lubi słuchać piosenek na youtube, ogląda też miki.

Wczoraj wkurzyłam się na M. Dziś mnie przepraszał, przyznał mi rację :szok: Cóż za szok. Ale i tak w głowie mam dzis tylko fakt że jutro idę do pracy! Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki.

reklama
Nastazja - kciuki zaciśnięte! Będzie dobrze!

Sosnowiczanka- ajjj jak zazdroszczę takiego wypadu we dwoje ! Nie pamiętam kiedy byłam gdzieś z Tz wieczorem...:-(

Bart coś marudny od rana, babcia go teraz wzięła, może u niej pójdzie spać na drzemkę ... Tz też dziś jedzie, więc znowu sama z małym- nie wiem co robić z nim dziś, bo pogoda średnia-wieje zimny wiatr. Pewnie sala zabaw nam zostanie...
Jesień już czuć i widać, liście zaczynają spadać, wieczorem szybko ciemno...lato zleciało mi potwornie szybko i mam poczucie , że w ogóle go nie wykorzystałam...jakaś melancholia mnie dopadła od rana ehhh:-(

Hej laseczki.

U nas przebojem sa tylko auta:) mlody sobie ustawia jeden za drugim na stole,w kierunku TV i na odwrót wszystkie musza prosto stac:-Djak mu nie chcacy przesunelam to odrazu ryk i wszystkie zrzucil na podloge i spowrotem ustawial, chyba maly pedancik rosnie ,zrobie kiedy fotke jak ustawia to sie usmiejecie:) najlepiej filmik:)Ahhhh i furore robi Liwi (kolezanka Alana) wozek ala spacerowka dla lalek jak jest u niej w gosciach to tylko tym sie bawi:pPP

Agapo- jesli lekarz wam tak zalecil to lepiej posluchac, 2 tyg szybciutko minie...
Kota- jak tam u was? caly czas mysle o was jak sobie radzicie:)? kiedy Usg masz z Hanulka?
Netka- u nas wszystko je Alutek oprocz grzybow:) ostatnio polubil bardzo zupki domowej roboty:) wkarjam mu mieska i wcina az mu sie uszy trzesa:)))za drugim daniem nie przepada..
Nastazja- trzymam za Ciebie mocno kciuki co ja bym dala zeby isc do pracy i troche odpoczac:)...a tu jeszcze 3 lata:szok:.
Dorotar- ja takze juz czuje zapach jesiennego wiaterku ,podobno jeszcze we wrzesniu ma byc 26 stopni:)
Milva- u nas tez z takimi wypadami lipa ostatnio bylam w kinie w 8m. ciazy z Alanem:)
Dziewczyny tak was czytam i faktycznie powiem wam ze dziewczynki sa bardziej poukladane rzadko czytam o jakis placzach krzykach ,a chlopaki hehe caly czas cos sie dzieje:)

Hej:)

Alan obudził sie o 8. Włączył M mu mikiego a my dospaliśmy do 10 :)
Zimnica dziś straszna, chyba czas kurtkę jesienną kupić młodemu...

Milva my tez dawno nigdzie nie byliśmy, no ale skoro mama sama zaproponowała zebyśmy szli to czemu nie;)

Phelania ja tez zauważyłam ze dziewczynkowe mamy na nic nie narzekają:D
Ale bedzie co kiedyś wspominać;)))

Dorotar ALan to tez wymuszacz ;) Na szczescie idzie odróznic płacz wymuszony od innego...

Co do prezentów mikołajowych, bo widzę ze juz zaczął się temat, to ostatnio moja siostra powiedziala ze kupi Alankowi rowerek biegowy. Tylko mam poszukac fajnego. No ale jest jeszcze trochę czasu...

Nastazja trzymam kciuki juz od dziś!!!

Byłam w kościele bez dzieci z mama.
Teraz mały śpi, K zrobił rosołek, mama robi drugie danie.
Ja poćwiczyłam, zaraz bede prasować pranie.
Postanowiłam, że dziś od 1 września biore sie jeszcze bardziej za siebie, bo ostatnie dni sobie za bardzo pofolgowałam. Będę ćwiczyc codziennie, mniejsze porcje jedzenia i kiedy znajde godzinke by wyjsc z domku, odkurze z konta kijki o bede
chodzic z kijkami.

Sosnowiczanka zazdroszczę wieczoru we 2 ;)
Inka nie zazdroszczę bólu głowy!
Dorota wiem o czym mowisz, Nince też się zdarza być przykro... płacze wtedy haha oczywiście wszystko wymuszone maksymalnie ale scena jak z dramatu być musi ;)
Nastazja u nas też YT to podstawa. Dużo tańców i piosenek dla dzieci =)3mam kciuki za 1 dzień w pracy i czekam na relacje!
Dorota dobre postanowienie ja też muszę się za siebie wziąć. Wogle muszę się zapisać na prawko.

Laski też czuję już jesień a za jej pasem nawet zimę. Wredna czai się zapewne i uderzy w najmniej oczekiwanej chwili. Nie lubię, bardzo nie lubię jesieni i zimy, ja powinnam mieszkać w ciepłych krajach. I jeszcze jestem urodzona w październiku. Jak pech to pech. Pada, mży, zimno, wiatr, łyse drzewa. Kurta, KOMBINEZON i gwiezdne wojny z NINĄ. Katar, kaszel i gorączka. Wymioty. Tak mi się kojarzy jesień. Zawsze coś się przyczepi.
A propos-NINA jeszcze nie zdążyła iść do żłobka a już gile lecą. Chyba na samą myśl...Haha
Byłyśmy na placu zabaw w centrum. Teraz śpi moja Myszka. A ja muszę zrobić porządki z pazurami.

Hej
My wracamy z giełdy. Kupiłam tylko owoce,M spodnie do warsztatu i dla siebie cienki puchowy plaszczyk.
Zimno, wieje wiatr- jesień tuż tuż.

Popieram- mamy chłopaków mają wiecej atrakcji. Nie dość że niemowy to rozwrzeszczane :-) terroryści mali!

Nastazja &&&&&&! Będzie dobrze!!

Inka no co ty musiałabyś zobaczyć moją Karolę w akcji, może i jest rozgadana;p (trochę;p;p) ale taki diabeł z niej mały że szok, Dziś znowu zafundowała nam szorowanie dywanu po kupie, po tem rozwaliła całe pudełko chusteczek... 100 sztuk na ziemi, babcia nie strzymała poszła się przewietrzyć:D

Kobiety pomóżcie. Czy jest cis takiego jak odstąpienie od umowy bez podania przyczyny i ile w razie czego jest na takie coś i na odesłanie towaru?

reklama
Dorotar zależy co kupiłas i gdzie. Wiem że na zakup towaru np w internecie jest 10dni na zwrot. Niektóre sklepy maja 30dni ale są i takie, które zwrotów nie przyjmują- maja takie prawo.

Do góry