reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

hejka!
Ja tu dzisiaj ubrana do pracy i przygotowana na wielką pluchę tak jak wczoraj, a tu słoneczko pięknie wychodzi-hmmm - chyba nie będę normalnie wyglądać dzisiaj ubrana jak na jesień:-):-)

270...- udanego pobytu

Dorotar - szkoda...przykro że rezygnujesz, bo są dziewczyny, które mają inne zdanie niż Twoje i mogą je też wyrażać-sądzę, że to zaważyło na odejściu.
Myślę, że tłumaczenie, iz forum zabiera czas z dziećmi nie jest adekwatny, bo można sobie wszystko zorganizować. To, że dziewczyny nie piszą co 5 min nie oznacza że forum umiera. Ja pisze również na majówkach 2005, została nas tam piątka, nie piszemy codziennie i jest fajnie. Ale Twoja decyzja. Miło było...pa.

reklama
270,, udanego wyjazdu, mam nadzieję że pogoda wam dopisze!
dorotar każda z nas ma prawo wyrazić swoje zdanie, zrobiłaś to wczoraj Ty, zrobiłyśmy i my, i jeśli wymagasz szacunku i zrozumienia wobec tego co piszesz to sama się do tego stosuj.
Ewka haha Ewa poczekaj cały dzień przed nami, być może popołudniu się okaże że jestes bardziej stosownie ubrana do pogody niż nie jedna inna osoba;p
Inka udanych łowów!
Kupinosia to udanego zebrania, i mam nadzieję że małe szybko dojdą do siebie i wyjazd dojdzie do skutku mimo przesunięcia terminu:)

Hej laseczki,

Mam chwilke by cos skrobnac u nas wesolo Aluś juz baaaardzo interesuje sie Marcelem jak widac na zalaczonych zdj na FB:p
W niedziele mamy chrzciny wiec grafik mam bardzo napiety:)

Inka
-dostalismy zasilek 158zł/na miesiac, na 4 lata ,pozniej moge sie strac jak zrezygnuje z pracy o ten wyzszy ktory wychodzi prawie 900zł:-)..

Kota- jak rodzenstwo:)?

Dorotar-i tak sie wszystkie trzymamy dzielnie w wiekszosci fora poupadaly,wiadomo nie zawsze kazda z nas ma czas,praca,dom ,dzieci ja was podczytuje a w uwierz brak czasu ciezko pogodzic dwojke takich maluszkow +prace domowe i jeszcze BB jak zbliza sie wieczor padam ze zmeczenia,a niestety nie mam tesciow ani rodzicow by miec choc chwilke spokoju.:-)Szkoda ze odchodzisz...no ale postanowilas.

Ahhh zaczelismy sezon przeziebieniowy:/// Marceli cala noc smarkal i mnie budzil wiec chodze na rzesach wrrr

Dzien dobry,
dzieciaki spia, wiec mama ma chwile na bb :)
zycze zdrowka wszystkim chorowitkom!! No zaczyna sie przeziebieniowy okres, oby nas wszystkich ominal...

Q tez czasem probuje bic, czasem mu sie uda, czasem nie, zwykle jak mu sie czegos zabrania, lub jak cos idzie nie po jego mysli, ja zawsze reaguje na takie zachowania, stanowczo, ale spokojnie mowie "nie bij" i czekam na reakcje, zwykle to wystarcza, bo przerywam wszystko i skupiam sie na nim maksymlnie, jak dalej chce bic to chwyta, go za raczke probujaca bic i powtarzam "nie bij, to boli". I tak do skutku.. Zawsze mu tlumacze ze nie mozna bic, bo jego nikt nie bije.

dorotar, powodzenia! Ja podobnie jak Phelania jestem w domu sama z dwojka maluchow i codziennie Was czytam, a jak mam chwile to pisze. Dzieci na tym nie cierpia, a ja mam troche kontaktu z Wami :)

przyszlo wczoraj nowe lozko-fura dla Kubina, ale jest radocha, poki co jeszcze w nim nie spal, musze kupic pokrowiec na materac i jakies przescieradla :) w kazdym razie Q siedzi w autku non stop :)

phelania, u nas nadal super, Kubus zakochany w siostrze, chce sie z nia bawic, jak sie nudzi, to biegnie do niej z zabawkami, za raczke lapie, buduje mnie ich wzajemna milosc. Hania duzo sie do niego smieje i gaworzy :)
my robimy chrzciny w ostatnia niedziele pazdziernika.

Ostatnia edycja:
Wróciłam z zakupów. Kupiłam buty, choć szału nie ma. Niestety fajne buty w rozmiarze 35-36 cieżko kupić wiec wzięłam co było.

Młody śpi u dziadków wiec jak wstanie zbieramy sie do domu.
Do wieczora będziemy sami bo M nadal w DE.

Poszukuje fajnego tuszu do rzęs. Polecicie coś?

Phelania bardzo sie cieszę ze sie udało!! Zawsze to coś :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam teraz tez z loreala coś tam efekt motyla:-p jest ok.

Haaa jestem mistrz- sama obcięłam Bartka jak robił baby w piasku:-p Nawet nie pisnął , nie jest idealnie, ale już miał strasznie długie znowu.
Już mam dość tego dnia, czekam kiedy pójdzie spać:confused:

Do góry