Inka - z wyższej półki, to polecam Diorshow Iconic Dior, albo YSL efekt sztucznych rzęs. ze średnich nie trafiłam jeszcze na jakieś cacko, za to mam Hita z najniższej ;-) jakieś 8-9zł w Rossmannie Lovely curling Pump Up, no rewelacja po prostu.
Moja E. przeszła/przechodzi przez wszystkie "złosci" wieku dziecięcego ;-) najpierw rzucanie się na podłogę i mega ryk z waleniem głową o podłogę (tera już rzadko to jej się zdarza), bicie, szczypanie, gryzienie, uciekanie, wyrywanie rączki itd. Na szczęści moje dziecko powoli się cywilizuje, i takie zachowanie są jakby rzadsze, ale aktualnie jest mistrzynią rozpłakiwania się na zawołanie ;-) oczywiście jak czegoś chce. Mam jeszcze problem z nią, że bije inne obce dzieci i ciągle muszę przy niej byc i zwracać uwagę, jak gdzieś jesteśmy.
Sosnowiczanka - a u nas na odwrót do południa w mirę, za to później szaro buro i deszczowo.
E. mi się troszkę podziębiła, w sumie to juz cały zeszły tydzień lekko posmarkiwała, ale było ok, w weekend doszedł jej kaszel, no i postanowiłam, że w pon. i wt. zostawiam ją w domu, co by ją troszkę podkurować przed sobotnim wyjazdem. To było dobre posunięcie, jutro już posyłam ją do żłobka. Wiecie co fajnie z nia było w domu (musiałam zrobić przymusowe wolne w ciagu dnia, zaległosci nadrabiałam wieczorami i po nocach) , ale jednak już się przyzwyczaiłam, że E. nie ma te 5h w ciągu dnia ;-)
Milva - ja też jakiś m-c temu dorwałam Elenkę z nożyczkami i obciachałam grzywkę, myślałam, ze będzie dramat, a ona nawet zainteresowana była tym co robię